eye_lip 24324 #3776 Napisano 22 Kwietnia 2007 Kolego eye_lip, twoj ten Mercedes ?Nie, kolegi Lukasza ktory nosi Seiko rowniez i was pozdrawia: 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrov@ #3777 Napisano 22 Kwietnia 2007 W mordę..... - Auto z moich snów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 55 #3778 Napisano 22 Kwietnia 2007 Nie, kolegi Lukasza ktory nosi Seiko rowniez i was pozdrawia Zgrabny SEC, widze, ze grzane siedzenia, sygnal autostradowy i roleta z tylu - obstawiam, ze 560 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24324 #3779 Napisano 23 Kwietnia 2007 Nie, kolegi Lukasza ktory nosi Seiko rowniez i was pozdrawia Zgrabny SEC, widze, ze grzane siedzenia, sygnal autostradowy i roleta z tylu - obstawiam, ze 560 Dobrze obstawiasz - nic nie zastąpi wielkiej pojemności 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #3780 Napisano 23 Kwietnia 2007 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #3781 Napisano 23 Kwietnia 2007 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 862 #3782 Napisano 23 Kwietnia 2007 HemiG ladne zdjecie i ladny zegarek! Ja mam zdjecie z komorki: 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #3783 Napisano 23 Kwietnia 2007 Piekne Laco :!: Ja dzisiaj nosze ten: __________Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #3784 Napisano 23 Kwietnia 2007 rip-fajna komórka :wink: kokop no i jak chodzi ten Junkers? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #3785 Napisano 23 Kwietnia 2007 Regulować muszę. Goni ok 5-7 sek na dobę aktualnie. Może trafię dokładniej. Nie ruszany szedł +20 sek. Dałem spokój żeby sie dotarł :roll: przez jakiś czas. Ale nic. 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #3786 Napisano 23 Kwietnia 2007 rip-fajna komórka :wink: ...No i sweterek 'cool' Doxa oczywiscie super. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #3787 Napisano 23 Kwietnia 2007 sygnal autostradowyA cio tio? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 55 #3788 Napisano 23 Kwietnia 2007 sygnal autostradowyA cio tio? Dwa rozne sygnaly dzwiekowe, zmieniane przelacznikiem. Mozesz sobie ustawic czy ma trabic normalnie - dosc przerazliwie (klaksony elektryczne) czy mniej przerazliwie (klaksony pneumatyczne). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #3789 Napisano 23 Kwietnia 2007 Bardziej lokomotywowe znaczy . A pojemność można zastąpić większą pojemnością :roll: Mnie odbiło i zastępczo turbosprężara i obroty. Też działa 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #3790 Napisano 23 Kwietnia 2007 Regulować muszę. Goni ok 5-7 sek na dobę aktualnie. Może trafię dokładniej. Nie ruszany szedł +20 sek. Dałem spokój żeby sie dotarł :roll: przez jakiś czas. Ale nic.Bardzo fajny ten Junkers. Jakie ma wymiary (srednica/grubosc/rozstaw na pasek)?(BTW, jak sie nie "dotrze" to zawsze mozesz oddac do wyregolowania) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #3791 Napisano 23 Kwietnia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #3792 Napisano 23 Kwietnia 2007 Fajny Seiko Bardzo fajny.A Junkers z wymiarami: Grubość 10,5 mm. Uszy 20. Reszte zobrazowałem liniałem. Jest też w odmianie większej takiej coś koło 45. Nie wnikałem, ten gabaryt mi pasował. 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #3793 Napisano 23 Kwietnia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #3794 Napisano 23 Kwietnia 2007 ...A Junkers z wymiarami: Grubość 10,5 mm. Uszy 20. Reszte zobrazowałem liniałem. Jest też w odmianie większej takiej coś koło 45. Nie wnikałem, ten gabaryt mi pasował....Jak dla mnie, 38mm (bez koronki) to jak na 'lotnika' to absolutne minimum (generalnie jestem zwolennikiem wiekszych czasomierzy), ale ten mi sie tez podoba. Jakie ma szkielko, szafirowe czy mineralne? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #3795 Napisano 23 Kwietnia 2007 feleksc, po kopercie ciezko rozpoznac jaki to czasomierz (przynajmniej dla mnie), ale bransoleta fajna (wyglada na solidna) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #3796 Napisano 23 Kwietnia 2007 No właśnie. Co to za zegarek??Skleroza:szyba szklana jak najbardziej. 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #3797 Napisano 23 Kwietnia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #3798 Napisano 23 Kwietnia 2007 Kokop - mały rozmiar Junkers nadrabia hardcorowym paskiem. Całość wygląda naprawdę ostro. Andrzej - czy sportura ma już na sobie warstewkę kurzu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #3799 Napisano 23 Kwietnia 2007 Przeczytałem kiedyś na opakowaniu bardzo pomysłowego wyrobu fajny opis. Powołując się na analogię: Mam azjatycki rozmiar nadgarstka 8) Inne są spoko. Mierzyłem ten większy, tyle że był za duży na moją łapkę. 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #3800 Napisano 23 Kwietnia 2007 Kokop - mały rozmiar Junkers nadrabia hardcorowym paskiem. Całość wygląda naprawdę ostro. Andrzej - czy sportura ma już na sobie warstewkę kurzu? Ale ja już nie mam SPOTRURY. Od dawna. I jest mi z tego powodu bardzo smutno. :x 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach