Maro66 60 #3976 Napisano 9 Maja 2007 A nie, no pewnie, chodziło mi oczywiście o końcówki 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MichaelD #3977 Napisano 9 Maja 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satyr 9 #3978 Napisano 9 Maja 2007 Ciągle męczę go na mym nadgarstku. Nie poddał się jeszcze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #3979 Napisano 10 Maja 2007 Dziś służbę pełni taki oto : 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #3980 Napisano 10 Maja 2007 Niezmiennie od dwóch tygodni. Im go dłużej mam, tym bardziej go lubię... 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #3981 Napisano 10 Maja 2007 No...korba... kawał maszyny.Gratulacje! 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1627 #3982 Napisano 10 Maja 2007 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1277 #3983 Napisano 10 Maja 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #3984 Napisano 10 Maja 2007 Akurat te paski do tego lotnika pasuja jak sandały do kożucha. Nie lubie tych pasków, nic nie poradzę... 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #3985 Napisano 10 Maja 2007 Bond wygrał. Sportura - Zeno na bransolecie wygląda o niebo lepiej niż na pasku. Czekam na lepszy model! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #3986 Napisano 10 Maja 2007 A zegarka Ci nie porysowała? Straszny "gniot" z tej bransolety był. Ufff, bransoleta zdjęta, zegarek nawet nie zadraśnięty ( obserwacja przez lupę). Ulżyło. Bransoleta odjechała do Staniego celem wymiany na właściwą. Dziękuję Stanisławowi za bardzo rzetelne podejście do problemu i jego wzorowe rozwiązanie. Jeszcze raz wszystkim dziękuję za okazaną pomoc. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1277 #3987 Napisano 10 Maja 2007 Korba, dziwi mnie Twoja niechęć do Nato. Ale wiadomo o gustach się nie dyskutuje. Pracuje teraz nad paskiem do lotnika z nitami. Ten powinien Ci się podobać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WULKANUS 0 #3988 Napisano 10 Maja 2007 dzisiaj na ręku. Garniturowiec i pasuje do koszul 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #3989 Napisano 10 Maja 2007 WULKANUS... Bardzo ładny - gratuluję!!! 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #3990 Napisano 10 Maja 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #3991 Napisano 11 Maja 2007 Felek, a co no za jeden ten On co go masz na ręku? 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #3992 Napisano 11 Maja 2007 kokop to mój wyrobnik : 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fixxxer1 76 #3993 Napisano 11 Maja 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #3994 Napisano 11 Maja 2007 Korba, dziwi mnie Twoja niechęć do Nato. Ale wiadomo o gustach się nie dyskutuje. Pracuje teraz nad paskiem do lotnika z nitami. Ten powinien Ci się podobać.No cóż, nie lubie tasiemek. Nawet miałem kawał odpowiedniej taśmy i robiłem przymiarki, żeby cos z tego spłodzic. Ale nie podobało mi się i odpusciłem. Do takiego surowego lotnika jak Twoja Stowa (bardzo ładna notabene) jak na mój gust pasuje tylko skórzak z podwójnym nitowaniem, ewentualnie cos a'la Liberty, czy distressed. Powtarzam: Jak na mój gust 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 384 #3995 Napisano 11 Maja 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość libero #3996 Napisano 11 Maja 2007 Moj chwilowo nowy zegarek ;p Kupiony dla dziewczyny na urodziny, ale nie moglem sie powstrzymac i nie przymierzyc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #3997 Napisano 11 Maja 2007 Oj niedobrze, niedobrze... Zaczyna sie od zegarka... A jak za jakis czas kupisz jej sexy bielizne tez nie bedziesz mógł sie powstrzymac żeby nie przymierzyc??? :twisted: P.S. Zegarek dla dziewczyny ładny, ale chyba dośc spory... 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1277 #3998 Napisano 11 Maja 2007 Korba, dziwi mnie Twoja niechęć do Nato. Ale wiadomo o gustach się nie dyskutuje. Pracuje teraz nad paskiem do lotnika z nitami. Ten powinien Ci się podobać.No cóż, nie lubie tasiemek. Nawet miałem kawał odpowiedniej taśmy i robiłem przymiarki, żeby cos z tego spłodzic. Ale nie podobało mi się i odpusciłem. Do takiego surowego lotnika jak Twoja Stowa (bardzo ładna notabene) jak na mój gust pasuje tylko skórzak z podwójnym nitowaniem, ewentualnie cos a'la Liberty, czy distressed. Powtarzam: Jak na mój gust Tak się składa że mam do niej firmowy pasek z nitami i Liberty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #3999 Napisano 12 Maja 2007 Oj, jak się cieszę! Nigdy nie sądziłem, że tak sprawy się potoczą i że nabędę taki oto czasomierz! Jak narazie uradowany jestem jak dziecko! :oops: Za jakość zdjęć przepraszam, ale będą ładniejsze, kiedy tylko nowy obiektyw przyleci :x i z takim oto tyłeczkiem: Jak się zapatrujecie na mój wczorajszy nabytek? 8) 8) 8) Pozdrawiam! 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #4000 Napisano 12 Maja 2007 Hehe, reakcja może być tylko jedna - gratuluję świetnego sikora! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach