kornel91 84423 #40301 Napisano 7 Stycznia 2013 (edytowane) Edytowane 7 Stycznia 2013 przez kornel91 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #40302 Napisano 7 Stycznia 2013 (edytowane) Edytowane 7 Stycznia 2013 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goTomek 17 #40303 Napisano 7 Stycznia 2013 Ciut sfatygowana, ale jeszcze daje radę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shinobi 1 #40304 Napisano 7 Stycznia 2013 Zenith Strking 10th super, żeby tylko cholernik był mniejszy, już bym go miał.Marzy mi się, że w tym roku wypuszczą coś pomiędzy 42mm, a wersją 38mm. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #40305 Napisano 7 Stycznia 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@rtur 9 #40306 Napisano 7 Stycznia 2013 Mój PAMik z większym kuzynem 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tegma 0 #40307 Napisano 7 Stycznia 2013 Uploaded with ImageShack.us 0 Longines Oposition, Tag Heuer Formula 1, Certina DS Podim 100m, Glashutte Spezimatic, Casio 6900 7ER, Omega SMP300 Chrono, Breitling Avenger Seawolf, Maurice Lacroix Pontos S, Alpina Alpiner 4 - Kukuczka"Art. 54. Konstytucji RP: 1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szumi 733 #40308 Napisano 7 Stycznia 2013 (edytowane) Jak tyle buraczanych Rolków to i ja wrzucę BTW Przez ostatnie 2 tygodnie odchyłka -1sek Uploaded with ImageShack.us świetnie ten kauczuk wyglada z subem, Carlito dziwie sie że jeszcze nie kupiłeś takiego paska do GMT Edytowane 7 Stycznia 2013 przez szumi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #40309 Napisano 7 Stycznia 2013 Carlito dziwie sie że jeszcze nie kupiłeś takiego paska do GMT Wygląda fajnie, ale ja jestem wielkim miłośnikiem rolkowej bransolety, pozatym na gumie mam już Zenitha i AP. Rolka chciałbym kiedyś sprawdzić na NATO. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szumi 733 #40310 Napisano 7 Stycznia 2013 Mnie osobiście paski NATO nie kręca, ale kauczuk jak najbardziej. Poza tym świetnie jest dobrana i wykonana do rolka. Dopóki nie zobaczyłem tego zestawienia też uważałem że sub czy Gmt tylko na stalowej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 264 #40311 Napisano 7 Stycznia 2013 Nato mi się wybitnie niepodoba..Po co kombinować ze szmacianymi paskami kiedy na bransolecie,skórze czy gumie zegarek wyglada ok? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #40312 Napisano 7 Stycznia 2013 (edytowane) Mnie też jakoś specjalnie NATO nie kręci, ale do Rolexów moim zdaniem pasuje jak ulał. Jest pełno zdjęć w sieci, pooglądajcie sobie. https://www.google.pl/search?q=rolex+nato+strap&hl=pl&client=safari&tbo=d&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=UfTqUO3ZHIia0QWt1IGoAw&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=320&bih=444#p=0 A tak chciałbym przerobić mojego GMT : Edytowane 7 Stycznia 2013 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1316 #40313 Napisano 7 Stycznia 2013 Wczoraj tak Uploaded with ImageShack.usDzisjaj pamik. Zdjęcie stare, ale nie mam czym zrobić Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84423 #40314 Napisano 7 Stycznia 2013 Naprawdę piękny ten Zenith 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral666 2 #40315 Napisano 7 Stycznia 2013 wiem, że seiko jest tu lubianą marką 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41281 #40316 Napisano 7 Stycznia 2013 ...A tak chciałbym przerobić mojego GMT :Na czarno ?? Michał nie idź tą drogą 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 26940 #40317 Napisano 7 Stycznia 2013 Mnie też jakoś specjalnie NATO nie kręci, ale do Rolexów moim zdaniem pasuje jak ulał.Moim zdaniem jak chińskie trampki do dobrego garnituru Ja bym tak Rolka nie oszpecił. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #40318 Napisano 7 Stycznia 2013 Dzisiaj ten Wiecej zdjec z ta kombinacja w Galerii w Zegarek i Okulary - 4 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szumi 733 #40319 Napisano 7 Stycznia 2013 Mnie też jakoś specjalnie NATO nie kręci, ale do Rolexów moim zdaniem pasuje jak ulał. Jest pełno zdjęć w sieci, pooglądajcie sobie. https://www.google.p...320&bih=444#p=0 A tak chciałbym przerobić mojego GMT : zbrodnia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #40320 Napisano 7 Stycznia 2013 zbrodnia Raczej profanacja 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StarskiPL 10 #40321 Napisano 7 Stycznia 2013 Moje drugie Lanco w rodzinie. Wiem, że skromnie w porównaniu do tego co zamieszczają koledzy ale ja jestem zachwycony tym zegarkiem. Uwielbiam telewizorki.A do Lanco mam sentyment - ojciec kupił pierwszy w 1974 roku i nadal go ma. Niestety nadaje się do remontu (zegarek a nie ojciec). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #40322 Napisano 7 Stycznia 2013 Co Wy tam wiecie, nie znacie się Pewnie się nie odważe, żeby go przerobić na czarno, ale z pewnością wyglądałby fajnie. Gdzieś widziałem znakomitą galerie przerobionego Suba - jak znajdę, to wrzuce. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #40323 Napisano 7 Stycznia 2013 Mój PAMik z większym kuzynem Nie sądzę,żeby to była rodzina Gratuluję piękny Pam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1662 #40324 Napisano 7 Stycznia 2013 Guma rzeczywiście jest fajna ale ja dziś na jakiś czas powróciłem do bransolety bo ta w nowych Rolkach jest niesamowita. Doceniam to szczególnie po miesiącu bez niej. Zegar idealnie leży na ręce a mikro regulacja pozwala idealnie dopasować ją do ręki. Za jakiś czas wrócę do gumy ale gdybym miał wybierać zestaw na całe życie to bez dwóch zdań biorę Suba z bransoletą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 26940 #40325 Napisano 7 Stycznia 2013 (edytowane) Moje drugie Lanco w rodzinie. Wiem, że skromnie w porównaniu do tego co zamieszczają koledzy ale ja jestem zachwycony tym zegarkiem. Bardzo ładny i klimatyczny zegareczek, do tego dobrze dobrany pasek. Nie bądź taki skromny, dawaj więcej zdjęć Edytowane 7 Stycznia 2013 przez Mirosuaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach