Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

Świetny widok. Właśnie dlatego preferuję stalowy dekiel w zegarkach.

widok rzeczywiście, ale chyba po przeczytaniu wątku na temat zegarka rolex daytona sprzedawanego przez Kolegę s... , i innych jego czasomierzy, cieszę się , jak zegarek ma przeszklony dekiel... Dzięki B... nawet moja upragniona omega seemaster występuje w takiej konfiguracji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Złośliwiec ;)

Mówię o "normalnych" zegarkach.

:D

Żeby nie było to ten mój, który dzisiaj noszę też ma stalowy pełny dekiel i w dodatku dużo skromniejszy od Longinesa Filipa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uprzedzam zarzuty o nieuprasowanej koszuli. To taki material i tak ma byc-)

post-1801-0-68769700-1367074034_thumb.jpg

Edytowane przez Jędrek_38

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uprzedzam zarzuty o nieuprasowanej koszuli. To taki material i tak ma byc-)

Mógłbyś chociarz koszulę wyprasować do zdięcia :D :D :D atak poważnie to super Omesia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wieczorem dam szanse Rolkowi.

Super ten Rolek. Który to rocznik? :)

Bartek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8684795845_c07f3dd76f_c.jpg

Fajny ten seikuś, zastanawiam się nad podobnym, kremowa tarcza - taki na lato, na słoneczne dni :)

"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

krzysiek_k fantastycznie wygląda Twoja PO na czarnym nato. Naprawdę nie spodziewałem się, że tyle można z tego zegarka wycisnąć :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ge301_DSC_6113m.jpg

SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super ten Rolek. Który to rocznik? :)

2008. u Kruka sa jeszcze do kupienia identyczne. One sa piekne do kupowania z drugiej reki, bo teraz kosztuje 34 albo 38 tysiecy, a ja swojego w idealnym stanie kupilem za 10.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2008. u Kruka sa jeszcze do kupienia identyczne. One sa piekne do kupowania z drugiej reki, bo teraz kosztuje 34 albo 38 tysiecy, a ja swojego w idealnym stanie kupilem za 10.

Serio 10? Wy to wszyscy jakieś szczęście macie, wszędzie pełno okazji wyłapujecie :D. Tak btw, to Jędrku chyba więcej kosztuje nowy, bo damski Datejust nówka bicolor kosztuje około 43 tyś.

Bartek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Serio 10? Wy to wszyscy jakieś szczęście macie, wszędzie pełno okazji wyłapujecie :D. Tak btw, to Jędrku chyba więcej kosztuje nowy, bo damski Datejust nówka bicolor kosztuje około 43 tyś.

Mozliwe, szczerze mowiac opieram sie na informacjach od znajomych. Jak nawet jestem w salonie, to i tak nie pamietam cen. Ten Rolex wiekszosc czasu okupuje rotomat, tym bardziej powinien byc szczesliwy ze go pan zabral na spacer. Najbardziej teraz lubie Hublota i Vulcaina. Gdyby mi to kiedys ktos powiedzial, w zyciu bym nie uwierzyl.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jędrku możesz wyjaśnić dlaczego Hublot? Wiem coś również o diametralnych zmianach upodobań zegarkowych, u mnie tak było z Rolkiem dlatego ciekaw jestem czy to Hublot tak ewoluował (co niewątpliwie jest faktem) czy bardziej Twoje gusta?

Edytowane przez Bartek79

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi