bart 0 #451 Napisano 27 Lutego 2006 zegarek w rzeczy samej ok., ale obiektywne zachwyty chyba jeszcze zbyt słabo uzasadniają tak monstrualne w swych rozmiarach zdjęcia :?: 0 panerai 000112, omega planet ocean, zenith class elite 680,oris miles rectangular day date, glashuette (vintage), skx007 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomzet 2 #452 Napisano 27 Lutego 2006 Ale gigant :shock: To z wieży kościoła? 0 What's Up, Doc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość energit25 #453 Napisano 27 Lutego 2006 Sorry chciałem dobrze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #454 Napisano 27 Lutego 2006 Nic sie nie martw, jest bardzo dobrze, a najlepiej byłoby gdybyś mógł zmienić te zdjęcią na miniaturki do powiększania, wtedy będzie super- szybciej będzie można zobaczyć Twój okaz PozdrawiamMarcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart 0 #455 Napisano 27 Lutego 2006 Sorry chciałem dobrzespoko, wszystko gra. sam mam podobnego atlantica, tylko z ciut inną tarczą i czerwonym sekundnikiem. chwilowo przebywa na przeglądzie u zegarmistrza - to już ponad sześć lat, jak mi dzielnie służy. 0 panerai 000112, omega planet ocean, zenith class elite 680,oris miles rectangular day date, glashuette (vintage), skx007 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Medyk 0 #456 Napisano 28 Lutego 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość energit25 #457 Napisano 28 Lutego 2006 Medyk, zegarek nosi się odwrotnie, masz go do góry nogami na lewej ręce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #458 Napisano 28 Lutego 2006 to prawa ręka - sądząc po kciuku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Medyk 0 #459 Napisano 1 Marca 2006 Grzesiek ma rację...Nosze na prawej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Władysław #460 Napisano 2 Marca 2006 Długo zastanawiałem się co napisać. Czytając temat doszedłem do wniosku że jest on nie dla mnie bo ja nie noszę zegarka na ręku, lecz w kieszeni, "zegarek kieszonkowy" i jeżeli pozwolicie to go pokażę. Ja też noszę, choć gdzie indziej.Świat zegarków to nie tylko zegarki na rękę. pozdrawiam Władysław 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #461 Napisano 2 Marca 2006 Zegarki kieszonkowe mile widziane! Władysław, co to za marka? 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Władysław #462 Napisano 2 Marca 2006 @neuroUzupełnienie do foto:Zegarek: kieszonkowy „STEWART DAWSON & Co.” z LIVERPOLLU Nr mechanizmu: 37314. Koperta srebrna, nr 37314. Średnice: mechanizm:41mm, tarcza:42,5mm. Grubość (wysokość) mechanizmu bez obudowy:10mm, wysokość ze wskazówkami:13mmWarto zwrócić uwagę że numer koperty i mechanizmu jest taki sam. Świadczy to, że producent kompleksowo zatroszczył się o produkt a przy tym łatwo stwierdzić autentyczność kieszonki.Świat zegarków to nie tylko zegarki na rękę. pozdrawiam Władysław 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #463 Napisano 5 Marca 2006 obronny i nieuchronny: bdb.stosunek -cena -jakość 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jazzband 2 #464 Napisano 5 Marca 2006 obronny i nieuchronny: bdb.stosunek -cena -jakość A jak Ci się sprawdza ten Protrek? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #465 Napisano 5 Marca 2006 aaaa Piotrek :wink: rewelacja :!: -troche z bliska(wygląd) tandetny materiał,alena rowerek jak znalazł 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #466 Napisano 6 Marca 2006 a dziś aluminiaczek: 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość amator3nr #467 Napisano 7 Marca 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #468 Napisano 7 Marca 2006 bardzo ładny poljot ! piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #469 Napisano 7 Marca 2006 oba ładne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiterM 760 #470 Napisano 7 Marca 2006 Musiałem rozstać się z Omegą SMP i wilczą częścią kolekcji "ostrych zabawek", ale gdzieś tam od początku roku na moim przegubie najczęściej gości to: tylko żona tego nie rozumie... choć wiedziała juz od kilku lat, że sie zbliża nieuchronnie :oops: :roll: 0 Panerai... so much more than just a watch. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukasS 2 #471 Napisano 7 Marca 2006 Boski. :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #472 Napisano 7 Marca 2006 ...i dopiero teraz się chwalisz :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #473 Napisano 7 Marca 2006 Wprowadzenie było po śrubokręcie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #474 Napisano 7 Marca 2006 Gratulacje !!!. Piękne zdjęcia. Jak naświetlałeś tarczę do zdjęć, bo indeksy wyglądają bosko. Masz już jakieś inne paseczki, rekinek, czy coś takiego :wink: 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzepa 3 #475 Napisano 7 Marca 2006 wspanialy...marzenie...gratuluje 0 // Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach