Klod100 40 #526 Napisano 19 Marca 2006 A takie męczarnie to proszę częściej 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #527 Napisano 19 Marca 2006 Klaudiusz, będzie częściej jak zbliżę się chociaż w połowie do Twojego poziomu Jeden kolega z forum dał mi parę wskazówek, bo nie wiedziałem nic o aparacie i się teraz szkolę 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukasS 2 #528 Napisano 19 Marca 2006 To ja poproszę mechanizm. Reaktywuj swój wątek o ML'u i stuknij mu dziesiątki zdjęć. :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #529 Napisano 19 Marca 2006 Lukass, tak na szybkości udało mi się zrobić : Nakłonię Cię do zakupu, to fajny zegarek jest :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
otho 2 #530 Napisano 19 Marca 2006 Naprawdę niezłe! Czekam(y) na dalsze! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yarhard #531 Napisano 19 Marca 2006 fiu, fiu :roll: :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #532 Napisano 19 Marca 2006 Będe musiał swój temat chyba reaktywować, bo nie chcę żeby tytuł tego brzmiał "jaki zegarek ma dzisiaj tessio na ręku" :wink: Wrzucajcie coś... otho nic się nie starasz :twisted: :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukasS 2 #533 Napisano 19 Marca 2006 tessio, świetne zdjęcie. :twisted: Nie musisz mnie nakłaniać. Ja już jestem nakłoniony tylko... pieniędzy nie mam. Szkoda, że ten mechanizm nie ma żadnych zdobień. Jest taki "zimny". Mogli mu chociaż śrubeczki pomalować. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #534 Napisano 19 Marca 2006 "Zimny" wyszedł na tym zdjęciu :wink: W rzeczywistości jest "cieplejszy" Za te pieniądze śrubek coś nie chcą malować :wink: Jak już kupisz, to sam to zrobisz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukasS 2 #535 Napisano 19 Marca 2006 Przekręci się z innego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #536 Napisano 19 Marca 2006 Szkoda, że ten mechanizm nie ma żadnych zdobień ... trochę przesadziłeś - pasek genewski ma ! piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24389 #537 Napisano 19 Marca 2006 Tessio, ten Twój ML, to jeden z najpiękniejszych modeli ML jakie istnieją.I to w korzystnej cenie. Jedynym minusem jest to, że już go posiadasz. Jakbym sobie takiego sprawił to czułbym się jakbym się przespał z dziewczyną kolegi 8) . Nie wiem jak Lukass może o nim myśleć bez moralnego kaca... 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukasS 2 #538 Napisano 19 Marca 2006 Jedynym minusem jest to, że już go posiadasz. Jakbym sobie takiego sprawił to czułbym się jakbym się przespał z dziewczyną kolegi Teraz już wiem dlaczego tessio kupił taki sam pasek do Amfibii jak mój. :evil: Zemszczę się! :twisted: ... trochę przesadziłeś - pasek genewski ma ! Szkoda, że tylko liniowy. Ale i tak pikny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #539 Napisano 19 Marca 2006 Jedynym minusem jest to, że już go posiadasz. Jakbym sobie takiego sprawił to czułbym się jakbym się przespał z dziewczyną kolegi . Zegarek wybaczę, jeśli chodzi o dziewczynę to musiałbym kupić coś w sklepie PiterM i Cię odwiedzić :evil: :wink: Lukass, nie miałem nic w spólnego z Twoją dziewczyną Pasek skserowałem, bo jest :shock: :wink: Co do zegarka, to wydaje mi się, że za te pieniądze jest to faktycznie bardzo dobry wybór. Jeżeli tylko się komuś podoba to polecam. Ja kupiłem go przez... michalopa... nawklejał te swoje zdjęcia i wiedziałem, że muszę mieć Pontosa :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukasS 2 #540 Napisano 19 Marca 2006 Nie gadaj tylko zdjęcia wklejaj. Wszystkie na dysk zapisuję. :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24389 #541 Napisano 19 Marca 2006 Lukass, pytanie techniczne - gdzie chcesz kupić SS? 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukasS 2 #542 Napisano 19 Marca 2006 To jest raczej pytanie retoryczne. Spokojnie. To odległe plany.Będą pieniądzę, będę myślał. Może Haffner.Może Władek.Może jakiś salon w Krakowie. (Zaraz nas Mod wytnie za off-topic ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24389 #543 Napisano 19 Marca 2006 To ja może zgodnie z tematem : 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomzet 2 #544 Napisano 20 Marca 2006 Ja kupiłem go przez... michalopa... nawklejał te swoje zdjęcia i wiedziałem, że muszę mieć Pontosa :twisted: No właśnie. A mnie doszły słuchy, że michalop chce swojego sprzedać. Nie wiem czy to prawda. 0 What's Up, Doc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #545 Napisano 20 Marca 2006 http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic.php?t=3801 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomzet 2 #546 Napisano 20 Marca 2006 No cóż, może go już nie kocha albo jakaś niezgodność charakterów? 0 What's Up, Doc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #547 Napisano 20 Marca 2006 ... a może chce go oddać w lepsze ręce piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomzet 2 #548 Napisano 20 Marca 2006 0 What's Up, Doc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #549 Napisano 20 Marca 2006 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Artur A #550 Napisano 23 Marca 2006 < 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach