Gość feleksc #551 Napisano 23 Marca 2006 Artur Aa co to takiego? 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Artur A #552 Napisano 23 Marca 2006 hmmmmm....Jak to, co to takiego????To jest sector 750... i nawet oryginalny wazy 370 gram, taki troche obronny.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #553 Napisano 23 Marca 2006 wazy 370 gram :shock: Mocarz :!: 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #554 Napisano 23 Marca 2006 Artur czy ty czasem ksiedzem nie jestes? :mrgreen: bo tak patrze na te zdjecia, a tam jakies swiete obrazki, winko... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Artur A #555 Napisano 23 Marca 2006 Eeee tak to nie jest.... jak myslisz ale tok Twojego rozumowania.... jestem pelen podziwu A tak powaznie, strasznie fajna sztuka z tego Sectora, robi wrazonko...Mnie sie strasznie podoba nie wiem jak szanownym kolegom ale... mnie bardzo.Jeszcze raz pozdrowionka dla wszystkich. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Artur A #556 Napisano 23 Marca 2006 I jeszcze jedna fotka Sectora (zwariowalem chyba ) ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #557 Napisano 23 Marca 2006 370 gram? :shock: Moja Zilla wazy 260 :oops: 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Artur A #558 Napisano 23 Marca 2006 hi hi niezly czolg.SECTOR W ORYGINALNEJ BRANSOLECIE I NA DOBRYM CHODZIE, WSZYSTKIE FUNKCJIE DZIAŁAJĄ , ZEGAREK JEST W KOPERCIE Z STALI ,SZKŁO ZBROJONE ,PO ZATYM ORYGINALNE JEST WSZYSTKO W TYM ZEGARKU , JEGO WAGA TO OKOŁO 370 GR !!!!!!!!!!!(bo musilem wyjac dwa ogniwka...) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danski 0 #559 Napisano 23 Marca 2006 SZKŁO ZBROJONE...a czym jest zbrojone, bo średnio widać na zdjęciu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #560 Napisano 23 Marca 2006 hmm na ostatnim zdjątku dość tandetnie wyszedł,jak nie stalówa a to automat czy kwarc? :? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24389 #561 Napisano 23 Marca 2006 Felek, no nie załamuj mnie. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #562 Napisano 23 Marca 2006 Felek, no nie załamuj mnie. zrób mi tą przjemność i mnie oświeć net działa mi jak luftwaffe w 45-ym i nawet sprawdzić ni moge 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24389 #563 Napisano 23 Marca 2006 No nie wygląda na automat. Jeśli się nie mylę to Sector nie używa automatycznego werku z chronografem. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #564 Napisano 23 Marca 2006 filip mi tam wygląda jedynie na chrono więc chciałem więcej danych. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danski 0 #565 Napisano 23 Marca 2006 ...to z jakiego materiału go zbudowano to mało istotne...ważne czym zbrojone jest szkło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #566 Napisano 23 Marca 2006 nie jest zbrojone ..tylko zbrojne :wink: 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Artur A #567 Napisano 23 Marca 2006 hi hi widze ze temat sie spodobal w kwestii zbrojonego szkla.... ale to fajnie ze radocha.... tak bynajmniej podawal producent na swojej stronce w necie, tez bylem zdziwiony ale.... koledzy juz watek zbrojeniowy takze podlapali Tak naprawde to nie bardzo zalapalem na czym polega zbrojone szklo (moze pancer szklo ) A wracajac do tematu: bateryjniak. Pozdrowionka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Artur A #568 Napisano 23 Marca 2006 No a teraz troszke klasyki.To takze nowy nabytek z ktorego jestem bardzo zadowolony. No wiem ze model powszechnie znany ale.... radosc moja jest wielka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej78 14 #569 Napisano 23 Marca 2006 Edit :oops: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość burlingame #570 Napisano 24 Marca 2006 a ja jak od paru lat: Najgorsze jest to, że ledwo zacząłem czytać to forum i ledwo (wczoraj) się zapisałem to już myślę o realizacji marzenia z dzieciństwa, czyłi o naprawnieu i restauracji Doxy dziadka. Już nie mogę sie doczekać jak przywiozę ją z rodzinnych stron i zaniosę na Złotą. Nazwa Doxa zawsze mnie jakoś kręciła... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Artur A #571 Napisano 24 Marca 2006 I zgodnie z tematem kolejne moje cacko.... no moze nie wszyscy uwazaja to za cacko ale.... ja tak. Pozdrowionka dla wszystkich forumowiczow 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #572 Napisano 24 Marca 2006 pikny!i pozdrawiam :!: 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Artur A #573 Napisano 25 Marca 2006 A co koledzy sadza ogolnie o tym seiko?Nosilem sie z zamiarem jego sprzedazy ale nie wiem czemu jakos przyciaga moja uwage swoja prostota. Mechanik, automat i do tego niezle wyglada (w mojej opini) co sadzicie koledzy o takim cykadelku? :idea: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #574 Napisano 25 Marca 2006 Było na forum kilkadziesiąt razy 8) Dobry zegarek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomzet 2 #575 Napisano 26 Marca 2006 Niedziela ma swoje prawa: Stowa trochę źle chodzi :wink: 0 What's Up, Doc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach