Mikołaj N 388 #64626 Napisano 3 Czerwca 2014 To już może nie pij tak publicznie, bo chyba zapomniałeś jak płakałeś po sprzedaży Orisa Pokazałeś, a ja wyraziłem swoje zdanie i nie chodzi o to, że lepiej kupić najwyższy model Certiny niż najniższy Orisa. Po prostu dla mnie ten zegarek jest brzydki w przeciwieństwie np. do ML którego też masz. Uderz w stół... Ano płakałem... Wiesz, może jak zrobimy zakup zbiorowy Orisów i dostaniemy jakiś sensowny rabat to wrócę do tego modelu. Ale póki co Certinka na 7753, bardzo przyzwoicie wykończona, za niewiele ponad 4 tys to bardzo dobry zakup 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crimson79 152 #64627 Napisano 3 Czerwca 2014 Piękny zegarek. Gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Cyrhla #64628 Napisano 3 Czerwca 2014 Dziewczyny nie drapcie się 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #64629 Napisano 3 Czerwca 2014 Dziewczyny nie drapcie się Podrapać to ja się mogę wiesz gdzie Wybaczcie OT, ale nie lubię jak ktoś wnioski prywatnych rozmów wywleka na forum i okrasza moim imieniem. Tyle w temacie.A zakupu grupowego Mikołaju nie będzie, bo jak wiesz rabatów klubowych od 1.06 już nie ma.Ciesz się zegarkiem i następnym razem nie pytaj mnie o opinię skoro masz to potem wywlekać nie wiem w jakim celu na forum publiczne.EOT 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lexxus 64 #64630 Napisano 3 Czerwca 2014 Już nie przesadzajcie, dużo jest ładnych breitlingów... Chyba powinienem się obrazić Dla mnie Breitlingi to najładniejsze zegarki. Ciekawe czy jest nas więcej?Pewnie że tak, i jeszcze jako Bułgar chciałbym się dowiedzieć o co chodzi z tym Bułgarskim naukowcem?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #64631 Napisano 3 Czerwca 2014 (edytowane) Świetna Certina! Bardzo mi się podoba, gratuluję Zdjęcia też super. Edytowane 3 Czerwca 2014 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #64632 Napisano 3 Czerwca 2014 (edytowane) Podrapać to ja się mogę wiesz gdzie Wybaczcie OT, ale nie lubię jak ktoś wnioski prywatnych rozmów wywleka na forum i okrasza moim imieniem. Tyle w temacie.A zakupu grupowego Mikołaju nie będzie, bo jak wiesz rabatów klubowych od 1.06 już nie ma.Ciesz się zegarkiem i następnym razem nie pytaj mnie o opinię skoro masz to potem wywlekać nie wiem w jakim celu na forum publiczne.EOTOj tam oj tam - to miał być żart i jako taki proszę to interpretować bu tu nie ma żadnych osobistych wycieczek ani przytyków. Nie bądź więc taki poważny bo opinię nie pytałem ino fotkę mailem posłałem Newermajnd A zakup grupowy Orisa to byłby świetny pomysł - jakby była taka możliwość to się piszę Na wyprzedaży był tylko na pasku i on też mi jakoś tu nie pasuje - zamówiłem już bransoletę a założyłem też mesha i jet fajnie. Edytowane 3 Czerwca 2014 przez Mikołaj N 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #64633 Napisano 3 Czerwca 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 624 #64634 Napisano 3 Czerwca 2014 Robilem dla kogos fotki nadgarstkowe, wiec se ponosilem 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #64635 Napisano 3 Czerwca 2014 (edytowane) to lubię.. Edytowane 3 Czerwca 2014 przez sneer 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85271 #64636 Napisano 3 Czerwca 2014 Mikołaj bardzo fajna jest ta Certina. No i za 4 k IMO warto bo 6 k bym nie dał. A tą gumę wyrzuć 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #64637 Napisano 3 Czerwca 2014 Jest moc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #64638 Napisano 3 Czerwca 2014 Pewnie że tak, i jeszcze jako Bułgar chciałbym się dowiedzieć o co chodzi z tym Bułgarskim naukowcem??Przepraszam, jeśli kogo słowem dotkłem.To zapożyczenie z monologu bodajże Krzysztofa Piaseckiego sprzed pewnie 20-25 lat. Właśnie tak tłumaczył co to jest oksymoron...Pozdrawiam 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diver33 653 #64639 Napisano 3 Czerwca 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daktarin 68 #64640 Napisano 3 Czerwca 2014 Sława "kryształ" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4200 #64641 Napisano 3 Czerwca 2014 Sława "kryształ"Bardzo ładna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daktarin 68 #64642 Napisano 3 Czerwca 2014 Dzięki Zdjęcie może nie jest zbyt dobre, ale rzeczywiście zegarek jest ciekawy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRWISTY 266 #64643 Napisano 3 Czerwca 2014 Tralala - nowy nabytek - w końcu Jest pewnie kilku którym się ta Certinka nie podoba ale ja ostatnio hołduję idei, że wolę kupić najwyższy model Certiny niż najgorszego Orisa ;P. Tak, tak Jacku - piję do Ciebie boś mi dzisiaj nawjeżdżał, że to brzydki zegar Poza tym super ekstra cena z wyprzedaży SWISS Fotki póki co z kita, później porobię jakieś makro bo jakość szczegółów jest więcej niż zadowalająca. Mikołaj świetna Cytryna graty..ale tak jak koledzy dawaj na branse lub mesh 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chorwat 9557 #64644 Napisano 3 Czerwca 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czervony 870 #64645 Napisano 4 Czerwca 2014 Kto rano wstaje... Leniwy poranek w biurze. Cisza przed burzą :-). Sent from my SM-N9005 using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mswilk 111 #64646 Napisano 4 Czerwca 2014 Nowy kolega: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1672 #64647 Napisano 4 Czerwca 2014 Super Vulcain Ziomuś, czy chód się ustabilizował na przyzwoitym poziomie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bogdan57 48431 #64648 Napisano 4 Czerwca 2014 (edytowane) Edytowane 12 Czerwca 2014 przez bogdan57 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #64649 Napisano 4 Czerwca 2014 Kto rano wstaje... Leniwy poranek w biurze. Cisza przed burzą :-). uploadfromtaptalk1401860812509.jpg Sent from my SM-N9005 using Tapatalk pokaż prosze tego Vulcain'a bliżej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #64650 Napisano 4 Czerwca 2014 Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach