andrebuk 0 #6501 Napisano 15 Stycznia 2008 BALL Super zegareka u mnie F.C. : Dziś ( i nie tylko ) wziąłem tengwoli wyjaśnienia : zdjęcie ze strony producenta, własnego nie mam czym zrobić :oops: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24464 #6502 Napisano 15 Stycznia 2008 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #6503 Napisano 15 Stycznia 2008 Bartek, eye_lip gratuluję nabytków, oba są klasowe, niech się noszą 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #6504 Napisano 15 Stycznia 2008 Eye lip- Bell matic doskonały... :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24464 #6505 Napisano 15 Stycznia 2008 Nie mam teraz aparatu i robilem telefonem, ale powiem Wam, że jest masakra, koperta idealna, tylko do spolerowania, tarcza i indexy miód, wskazówki, no po prostu brak slów.Jak tylko wymienię szklo i przyserwisuję go to dam foty.Alarm chodzi ladnie 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #6506 Napisano 15 Stycznia 2008 Lawnomerman - gratulacje. Fajniutki Ball - no i chyba koniec remontu lazienki i pokoiku? Więc drugie gratulacje dzięki...z tym drugim to nie takie proste.... Lawnowerman: KICKASS WATCH :shock: Kickwirst 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1627 #6507 Napisano 15 Stycznia 2008 Bell-Matic świetny - gratuluję 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
architect 0 #6508 Napisano 15 Stycznia 2008 Jeżeli to ten Bell-matic z Allegro to sam się na niego szykowałem lecz nie zdążyłem z przyczyn technicznych.. Gratuluje wygranej.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #6509 Napisano 15 Stycznia 2008 Filip, super, piękna sprawa ten Bell matic 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24464 #6510 Napisano 15 Stycznia 2008 Tak, to ten z allegro - cena byla bardzo dobra. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #6511 Napisano 15 Stycznia 2008 < 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #6512 Napisano 15 Stycznia 2008 Klaudiusz! Gratuluję D.Dornbly2nźth! To już drugi? Piękny w swojej prostocie :wink: Igor 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24464 #6513 Napisano 15 Stycznia 2008 No Klaudiusz gratuluję, wreszcie kupiłeś sobie Stowę Marine, I to u samego Jorga Schauera :!: 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wermont 0 #6514 Napisano 16 Stycznia 2008 No Klaudiusz gratuluję, wreszcie kupiłeś sobie Stowę Marine, I to u samego Jorga Schauera :!:http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic.php?t=20495Nie Stowa i nie Schauer 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1273 #6515 Napisano 16 Stycznia 2008 No Klaudiusz gratuluję, wreszcie kupiłeś sobie Stowę Marine, I to u samego Jorga Schauera :!:Hahaha. Dołączam się do gratulacji. W końcu MArine Original to jest to 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #6516 Napisano 16 Stycznia 2008 Jeżeli to ten Bell-matic z Allegro to sam się na niego szykowałem lecz nie zdążyłem z przyczyn technicznych.. Gratuluje wygranej.. ?????? Nie jest z allegro....Był jakiś??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #6517 Napisano 16 Stycznia 2008 Klaudiusz gratuluję kolejnego Dornbluetha U mnie skromne Seiko 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #6518 Napisano 16 Stycznia 2008 Klaudiusz: również z grawerem ? czy tym razem może już bez .... Gratulacje!!! piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #6519 Napisano 16 Stycznia 2008 Klaudiusz: również z grawerem ? czy tym razem może już bez .... Gratulacje!!! piotrek grawer został. tarcza nowa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GORKY8 3 #6520 Napisano 16 Stycznia 2008 nie widać tego na zdjeciu ale w rzeczywistości połączenie koloru brązowego i czarnego świetnie się prezentuje. zwłaszcza jeśli patrzy się na tarcze pod różnymi kątami w słoneczny dzień. podoba wam się? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #6521 Napisano 16 Stycznia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #6522 Napisano 16 Stycznia 2008 Klod100 - poprostu rewelacja ...niesamowity klimat musi byc w takiej manufakturce gratuluje zegarka -piekny....... wiesz mzoe, czy oni maja jakas swoja stronke ??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #6523 Napisano 16 Stycznia 2008 Klod100 - poprostu rewelacja ...niesamowity klimat musi byc w takiej manufakturce gratuluje zegarka -piekny....... wiesz mzoe, czy oni maja jakas swoja stronke ??? http://www.dornblueth.com/ 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość libero #6524 Napisano 16 Stycznia 2008 Jeżeli to ten Bell-matic z Allegro to sam się na niego szykowałem lecz nie zdążyłem z przyczyn technicznych.. Gratuluje wygranej.. ?????? Nie jest z allegro....Był jakiś??? Bell a Ball to nie to samo http://www.allegro.pl/item289114884_meski_..._budzikiem.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24464 #6525 Napisano 16 Stycznia 2008 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach