Gość vlepek #65426 Napisano 17 Czerwca 2014 Dzisiaj bez zmian: San Francisco- jedyne miejsce w Stanach gdzie nie czułem sie bezpiecznie chodzac po ulicach wieczorną porą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drm 4 #65427 Napisano 17 Czerwca 2014 (edytowane) Dzisiaj po południu taki zegarek.Na rower nie zakładam zegarka na rękę ponieważ:- szkoda mi go- niepotrzebne dokładanie masy Edytowane 17 Czerwca 2014 przez drm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #65428 Napisano 17 Czerwca 2014 Dzieje się trochę na tarczy Ano dzieje sie , jest to typowe zjawisko dla czasomierzy z 'suwakami logarytmicznymi' na tarczy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #65429 Napisano 17 Czerwca 2014 To się nazywa mieć zboczenie......ale takie pozytywne Niech cieszy Oczywiście było to napisane w pozytywnym kontekście 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fraktale 2016 #65430 Napisano 17 Czerwca 2014 0 <script src="//widget.time.is/t.js"></script> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcink88 294 #65431 Napisano 17 Czerwca 2014 Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chorwat 9554 #65432 Napisano 17 Czerwca 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #65433 Napisano 17 Czerwca 2014 Dzisiaj kolejny mój ulubieniec, uwielbiam ten zegar! 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #65434 Napisano 17 Czerwca 2014 Klasa sama w sobie-świetny jest ten AP-super 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4588 #65435 Napisano 17 Czerwca 2014 richardo więcej ogniw w bransolecie bo nadgarstek uschnie fajna ta omega 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
de la hoya 2 #65436 Napisano 17 Czerwca 2014 Przez ost. tydzień na nadgarstku gościł mój ulubieniec - Pam 275, dzisiaj zmiana na Spitfajera Michał, masz kilka innych pięknych zegarków, ale ten po prostu niszczy. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- A ja monotematycznie 0 Planet Ocean Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #65437 Napisano 17 Czerwca 2014 Fakt, wyjątkowo jest to udany model IWC, może się podobać 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #65438 Napisano 17 Czerwca 2014 richardo więcej ogniw w bransolecie bo nadgarstek uschnie fajna ta omegaNo właśnie tak czasem to wygląda, ale luz jest spory(bo specjalnie dokupiłem ogniwo)- po prostu ta kość na nadgarstku tak mi mocno głupkowato odstaje Dzięki Michał- dawno chyba divera nie nosiłeś, a to taki kozak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #65439 Napisano 17 Czerwca 2014 Rychu, AP diver to najczęściej noszony przeze mnie zegarek, tylko się troszeczke rozleniwiłem i mi się nie chce fotek cykać 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #65440 Napisano 17 Czerwca 2014 Wszyscy w "nówki" a ja w starocie ubrnay. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2412 #65441 Napisano 17 Czerwca 2014 To już ostatnie, od jutra zmiana 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msokol19 132 #65442 Napisano 17 Czerwca 2014 Dzisiaj kolejny mój ulubieniec, uwielbiam ten zegar! Tarcza jest niesamowita. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jogi91 41 #65443 Napisano 17 Czerwca 2014 Cały jest wspaniały. Mam do nich słabość, tylko ciągle brakuje funduszy . 0 "Rozłąka osłabia mierne uczucie, a wzmaga wielkie, tak jak wiatr gasi świece, a rozpala ogień" - Francois de la Rochefoucauld Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JED 11 #65444 Napisano 17 Czerwca 2014 Raj dla zakupoholików Jed, dla mnie wystarczy A tak bardziej poważnie, to tyle się nasłuchałem od ludzi mieszkających tam na co dzień, że poprostu chce zobaczyć to wszystko na własne oczy. Podejrzewam, że napewno bym się nie zawiódł.Raj, to byl - 10 lat temu.Pojedz, zobacz, opisz wrazenia. 0 Breitling, IWC, Rado, Rolex, U-boat - kolejnosc nie alfabetyczna, a zakupowa. Co nastepne? :ph34r:Kiedy Rolex zacznie robic meskie rozmiary? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #65445 Napisano 18 Czerwca 2014 Zmiana 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #65446 Napisano 18 Czerwca 2014 Pewnie się wybiore, tym bardziej, że będę to ostatnie wakacje bez dzieciaka. Dam znać. A żeby znów nie offtopować, to dzisiaj smartwatch Samsunga 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #65447 Napisano 18 Czerwca 2014 Michał,gratuluję ale tym razem nie zegarka :-) Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #65448 Napisano 18 Czerwca 2014 Zegarek brzydki jak nie wiem co, kupiłem go jako prezent dla malolata z rodziny, on się lubuje w takich gadżetach. Zapewne będzie cieszył miche, ja wole jednak prawdziwe zegarki 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vidi 133 #65449 Napisano 18 Czerwca 2014 Tommaso gratulacje kolejnego GSa Jednak gust mamy naprawdę podobny do zegarków... @carlito1 dziecka jeszcze nie gratuluję, za to decyzji tak - pewnie będziemy mieć w podobnym momencie potomka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #65450 Napisano 18 Czerwca 2014 (edytowane) Nigdy niczego się nie mogłem tak doczekać Nie sądziłem, że aż tak się w to zaangażuje Dopiero początek ciąży, a ja już jestem ze wszystkim gotowy, nawet wyremontowałem już pokój dla dzieciaka Cieszy jak nie wiem co! Edytowane 18 Czerwca 2014 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach