Gość Majowy Diabeł #6951 Napisano 28 Lutego 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #6952 Napisano 28 Lutego 2008 Widzisz, mówiłem Ci kiedyś, że jest za***isty! :mrgreen: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #6953 Napisano 28 Lutego 2008 Widzisz, mówiłem Ci kiedyś, że jest za***isty! :mrgreen:Fakt, bardzo dobrze to pamiętam i jeszcze raz dziękuję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mario61 0 #6954 Napisano 28 Lutego 2008 Ja dziś kolegi testuje .. ! Swoja drogą to fajna maszyna [url=""]Obrazek[/url] Panie Janek Co To? Bo bez okularów jakoś trudno rozpoznać :wink:Ciekawie sie prezentuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AgentBart 0 #6955 Napisano 28 Lutego 2008 0 pozdrawiam - Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #6956 Napisano 28 Lutego 2008 Ile to ma średnicy, bo gigantyczne się wydaje :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #6957 Napisano 28 Lutego 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AgentBart 0 #6958 Napisano 29 Lutego 2008 Ile to ma średnicy, bo gigantyczne się wydaje :shock: 46 x 44 mm (z tym, że uszu nie ma). Wydaje się gigantyczny bo mam łapkę malutką :roll: 0 pozdrawiam - Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #6959 Napisano 29 Lutego 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #6960 Napisano 29 Lutego 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #6961 Napisano 29 Lutego 2008 Istnieje, istnieje: :razz: :grin: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #6962 Napisano 29 Lutego 2008 No, to jeszcze przejdzie, ale mój i tak lepszy :!: :razz: :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #6963 Napisano 29 Lutego 2008 Ja dziś kolegi testuje .. ! Swoja drogą to fajna maszyna [url=""]Obrazek[/url] Panie Janek Co To? Bo bez okularów jakoś trudno rozpoznać :wink:Ciekawie sie prezentujec Citizen eco drive caliber 8700 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #6964 Napisano 29 Lutego 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #6965 Napisano 29 Lutego 2008 Jeszcze gorący. A wlasciwie- jeszcze zimny, bo dopiero go kurier przyniósł. Klimaty ''okołopanerai'owe'' nie dawały mi spokoju i zmusiły do nabycia ponownie tej oto maszyny. Tym razem w czarno- białej wersji kolorystycznej: 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
even 0 #6966 Napisano 29 Lutego 2008 A ja dziś mam na ręku mój długo wyczekiwany nabytek:)) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba1991 3643 #6967 Napisano 29 Lutego 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dommir 3 #6968 Napisano 29 Lutego 2008 Jeszcze gorący. A wlasciwie- jeszcze zimny, bo dopiero go kurier przyniósł. Klimaty ''okołopanerai'owe'' nie dawały mi spokoju i zmusiły do nabycia ponownie tej oto maszyny. Tym razem w czarno- białej wersji kolorystycznej: Paweł, Wreszcie zrobiłeś ruch w dobrą stronę. Mirek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ossomac 0 #6969 Napisano 29 Lutego 2008 Też jeszcze zimny prosto z Munchen :razz: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #6970 Napisano 29 Lutego 2008 Paweł, Wreszcie zrobiłeś ruch w dobrą stronę. Mirek Dzieki. Każdy ma takiego Panerai, na jakiego go stać. Ale i tak cieszy Wkrótce lepsze fotki i troche więcej niz jedna. 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #6971 Napisano 29 Lutego 2008 Też jeszcze zimny prosto z Munchen :razz: Obrazek Ladny sweterek! Gratuluje! :wink: 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #6972 Napisano 29 Lutego 2008 Też jeszcze zimny prosto z Munchen :razz: Wooow z chęcią "ukradł" bym Ci ten zegarek.Ale niema co, Genialna maszynaJeszcze się cały "trzęsę" :twisted: :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ossomac 0 #6973 Napisano 29 Lutego 2008 Dzięki chłopaki jak otrzeźwieję dam coś do galerii i napisze jak stałem się posiadaczem bo to też ciekawa historia :mrgreen: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #6974 Napisano 29 Lutego 2008 Zdjecia! Zdjecia i przynajmniej krotkie info jak sie nosi i uzywa to bydle! 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #6975 Napisano 29 Lutego 2008 Do Galeri z "Nim"Proszę :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach