Piotr Sz. 0 #8051 Napisano 3 Sierpnia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 380 #8052 Napisano 3 Sierpnia 2008 Fascynująca jest ta fascynacja Seiko... (prawie jak mały Fiat w latach 70-tych ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #8053 Napisano 3 Sierpnia 2008 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #8054 Napisano 3 Sierpnia 2008 Fascynująca jest ta fascynacja Seiko... (prawie jak mały Fiat w latach 70-tych ) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to może dla odmiany cuś radzieckiego :twisted: - wczoraj zaszalałem na bazarku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość stachu #8055 Napisano 3 Sierpnia 2008 To i ja się pochwalę! Jest ze mną dopiero kilka dni :mrgreen: ' alt='my.php?image=obraz046copysx8.jpg'>'> [/img] 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #8056 Napisano 4 Sierpnia 2008 To i ja się pochwalę! Jest ze mną dopiero kilka dni :mrgreen: ]Obrazek[/URL]%20%20' alt='URL]%20%20'>Nie wiem jak to jest ze wszystkie zegarki Zenith mnie sie podobaja a nie mam zadnego zenitha .Zegarek super gratulacje 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #8057 Napisano 4 Sierpnia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość olek #8058 Napisano 4 Sierpnia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość marslaw5 #8059 Napisano 4 Sierpnia 2008 igory76 - fajna maszyna. na czym polega to poczarnienie? podoba mi się ten zegareczek, tylko szkoda że to mechanik :-). Niestety nie toleruję w czasomierzach zbyt dużych odchyłek, a na dokładne mechaniki mnie nie stać (chociaż pewno super dokładnych nie ma) olek - super jest 9200. kupiłeś w pl czy sprowadziłeś z zagranicy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1623 #8060 Napisano 4 Sierpnia 2008 Stach - gratuluję świetnego zegarka - niech się nosi 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #8061 Napisano 4 Sierpnia 2008 Świetny sikorek Stachu! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #8062 Napisano 4 Sierpnia 2008 igory76 - fajna maszyna. na czym polega to poczarnienie? podoba mi się ten zegareczek, tylko szkoda że to mechanik :-). Niestety nie toleruję w czasomierzach zbyt dużych odchyłek, a na dokładne mechaniki mnie nie stać (chociaż pewno super dokładnych nie ma) Poczarnienie polega na włożenie oczyszczonego (oczyszczenie to też kilka czynności) kawałka kwasówki (w tym przypadku koperta i pokrętło) do specjalnej komory ciśnieniowej i tam jest pokrywany tą czarną powłoką (dokładnie jak to się odbywa w tej komorze nie powiem). Nie wiem czy dobrze to wytłumaczyłem ale tak to zrozumiałem po rozmowie z panem z tej firmy. Powłoka powinna być trwała bo pokrywają nią narzędzia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość stachu #8063 Napisano 5 Sierpnia 2008 Witam ponownie! Dziękuję wszystkim za gratulacje :grin: Nie powiem, nosi się wybornie i naprawdę , naprawdę... ciężko zdejmuje :wink: Mam nadzieję, że życzenia każdego z Was (przynajmniej w kwestii tego hobby) spełnią się tak jak moje. Zaraz po tym jak znalazłem to forum, zakochałem się w zegarkach z "duszą" i to właśnie przez Was wydałem majątek na to cudo!ps. jak tylko znajdę chwilę czasu, pstryknę kilka zdjęć i zamieszczę w galerii!ps2. jak wstawić zdjęcie, tak jak np. zrobił to olek? pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #8064 Napisano 5 Sierpnia 2008 I ja gratuluje Stachu. Niech sie dobrze nosi. piękny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #8065 Napisano 5 Sierpnia 2008 jak wstawić zdjęcie, tak jak np. zrobił to olek? Tutaj jest instrukcja wklejania zdjęć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #8066 Napisano 5 Sierpnia 2008 Fotka co prawda z ostatniego weekendu w Kołobrzegu - ale dziś w pracy wyglądał tak samo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #8067 Napisano 5 Sierpnia 2008 Fotka co prawda z ostatniego weekendu w Kołobrzegu - ale dziś w pracy wyglądał tak samo [url=""]Obrazek[/url]ObrazekNo samuraj na wakacjach to jest to. Ładny pasek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #8068 Napisano 5 Sierpnia 2008 Ja mam sporo zdjęc z tegorocznych wakacji pod tytułem ''samurai na wakacjach'' Samurai na rybach, na grillu, na piwie, na rowerze, na rybach, na statku, na Litwie, w lesie, w jeziorze. Tylko brak czasu na wrzucenie ich na forum. Ale niedługo to zrobię... 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość marynio #8069 Napisano 6 Sierpnia 2008 Dzisiaj bez fotki.Na ręku JVD Scuba czarny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #8070 Napisano 6 Sierpnia 2008 nie wiedziałem,że nato sie tak fajnie nosi :mrgreen: 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #8071 Napisano 6 Sierpnia 2008 Po ogromnym stresie wszystko sie wyprostowalo wtajemniczeni wiedza i dzisiaj na reku najnowszy ale kosztujacy sporo nerwow nabytek:) pozdrawiamR 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #8072 Napisano 7 Sierpnia 2008 Jak zwykle świetny! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #8073 Napisano 7 Sierpnia 2008 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #8074 Napisano 7 Sierpnia 2008 O...paczka juz doleciała :grin: No i jak pierwsze wrażenia. "chiński syndrom" nie gryzie w łapę :?: :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #8075 Napisano 7 Sierpnia 2008 za***isty zegarek za mała kasę. Jakośc i precyzja wykonania mile zaskakuje. Nie ma w sobie nic z chińskich bazarowych podrób. No bo to przeciez nie jest podróba... 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach