sabuniek 182 #9026 Napisano 4 Grudnia 2008 sabuniek, sikor fajny, ale co Cię podkusiło, żeby kupić Campusa...? No bo Campus robi świetne zegarki co pokazalem za zdjęciu 0 PAM 005 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #9027 Napisano 4 Grudnia 2008 POwitoł@Krzysiek_W: roztrojenie jaźni czy będziesz wieszał gdzieś zwycięską flagę, jak pewien Rosjanin? Przyjemna kolekcja. Stary zegarek na nowym testowym pasku 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #9028 Napisano 4 Grudnia 2008 Bardzo fajne te Poljociki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #9029 Napisano 4 Grudnia 2008 Bardzo fajne te Poljociki Super. Czy to modele Ocean, czy tylko podobne? Pytam bo wydają mi się większe niż Oceany. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 249 #9030 Napisano 4 Grudnia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #9031 Napisano 4 Grudnia 2008 Gdyby Ci któraś zbytnio ciążyła to daj proszę znać 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #9032 Napisano 4 Grudnia 2008 U mnie dziś gości na ręce 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 380 #9033 Napisano 4 Grudnia 2008 Super. Czy to modele Ocean, czy tylko podobne? Pytam bo wydają mi się większe niż Oceany.właściwie to identyczne jak ocean, tylko inne tarcze. Jasna tarcza to zegarek od pilota z polskiego lotnictwa, ciemna to zwykła, a ta atomowaja maszina to pewnie wymysł marketingu lat 80'tych (po czarnobylu ). Natomiast we wszystkich drzemie ten sam 3133. Gdyby Ci któraś zbytnio ciążyła to daj proszę znać Na razie jeszcze nie skompletowałem wszystkich (zostało mi jeszcze 4 do odnalezienia ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #9034 Napisano 4 Grudnia 2008 chinski syndrom-jeszcze cyka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #9035 Napisano 4 Grudnia 2008 Felek bez Ciebie było by nudno 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #9036 Napisano 4 Grudnia 2008 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #9037 Napisano 4 Grudnia 2008 A u mnie niezmiennie "Inge" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
th 17 #9038 Napisano 5 Grudnia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #9039 Napisano 5 Grudnia 2008 Witajcie, dzięki uprzejmości Pawła, od kilku dni i dziś także Sophistiquee z modułem powracających minut 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #9040 Napisano 5 Grudnia 2008 gratuluje EPOSA....choc ja osobiscie mam z nimi jakis problem. Choc ewidentnie sa piekne, to jednak jest w nich cos, co mi przeszkadza, choc sam w sumie niewiem co 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tryton #9041 Napisano 5 Grudnia 2008 Świetny IWC. Świetny Epos. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #9042 Napisano 5 Grudnia 2008 gratuluje EPOSA....choc ja osobiscie mam z nimi jakis problem. Choc ewidentnie sa piekne, to jednak jest w nich cos, co mi przeszkadza, choc sam w sumie niewiem co na szczęście mi nic nie przeszkadza bo wobec kolekcji Sophistiquee jestem całkiem bezradny ... Świetne dzięki co tam Epos przy IWC 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #9043 Napisano 5 Grudnia 2008 co tam Epos przy IWC Zdecydowanie INGE na prezydenta. 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #9044 Napisano 5 Grudnia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #9045 Napisano 6 Grudnia 2008 Ja od 2 dni na pomaranczowo:) 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #9046 Napisano 7 Grudnia 2008 Toś Pan narozrabiał Panie R, Więcej proszę 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacjakuza 6 #9047 Napisano 7 Grudnia 2008 mini 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tryton #9048 Napisano 7 Grudnia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b_mada 3 #9049 Napisano 7 Grudnia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #9050 Napisano 7 Grudnia 2008 Toś Pan narozrabiał Panie R, Więcej proszę No właśnie więcej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach