marek_k 0 #9651 Napisano 5 Lutego 2009 Fajna . Do Galerii z nią zdjęcia są w tym wątkuhttp://zegarkiclub.pl/forum/index.php?show...tara&st=120 nie wiem czy jest sens umieszczania po raz drugi. pozdrawiammarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 290 #9652 Napisano 5 Lutego 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrek_38 19 #9653 Napisano 5 Lutego 2009 Dwa nowe nabytki, aby wyrobic sie przed mackami nadchodzacego kryzysu Pzdr. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Tornan #9654 Napisano 5 Lutego 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #9655 Napisano 5 Lutego 2009 Jędrek zatkało mnie..........totalnie mnie zatkało :lol: EDIT: A Tornan to już mnie dobił doszczętnie.... Koncze z tym forum... P.S. Gratuluję obu Panom! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Tornan #9656 Napisano 5 Lutego 2009 Hola Hola! Moje zdjęcie to jedynie "przymiarka" . Ale i tak dziękuję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość nomyzs #9657 Napisano 5 Lutego 2009 wreszcie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuanChang 0 #9658 Napisano 5 Lutego 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #9659 Napisano 5 Lutego 2009 Jedrek - przepiękna california, mam nadzieję, że uda mi się ją przymierzyć. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrek_38 19 #9660 Napisano 5 Lutego 2009 Klaudiusz na 100% zdazysz, bo ona juz zostaje "w domu". Czailem sie do niej tak dlugo, ze juz ma u mnie dozywocie. Z Pamow zostawiam ja i 111 od Ciebie. Im wymyslniejsze Paneraie mialem, tym szybciej mi sie nudzily. Ich sila jednak w prostocie. A IWC ze zdjecia tez jest swietny, bo wyjatkowo wygodny. Nigdy nie mialem fajniejszego paska, bo ten uklada sie nawet do wloskow i pieprzykow na nadgarstku.Pzdr. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #9661 Napisano 5 Lutego 2009 Ich sila jednak w prostocie. Nic dodać, nic ująć! Wiesz, że gratuluję Ci nabytków 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #9662 Napisano 5 Lutego 2009 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #9663 Napisano 5 Lutego 2009 Dwa nowe nabytki, aby wyrobic sie przed mackami nadchodzacego kryzysu Pzdr. Dwakroć winszuję !A zwłaszcza OP z tarczą california - to najładniejszy model Panerai 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #9664 Napisano 6 Lutego 2009 A ja dla odmiany gratuluje IWc - wersja Saint Ex. rewelacyjna.... Oczekuje na galerie i wraznei z uzytkowania ....i gratulacje oczywiscie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tryton #9665 Napisano 6 Lutego 2009 Jędrek gratuluję. Moze mam spaczony gust, ale ani Pam ani IWC do mnie nie przemawia, są wręcz brzydkie (wg mnie) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #9666 Napisano 6 Lutego 2009 Dwa nowe nabytki, aby wyrobic sie przed mackami nadchodzacego kryzysu Pzdr. Super zegarki, gratuluję ... Fajna przymiarka A ja dziś nosiłem GUB-a Bardzo przyjemny GUBik U mnie dzisiaj na ręce: 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tryton #9667 Napisano 6 Lutego 2009 Bartheck to nie jest Forum odziezowe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #9668 Napisano 6 Lutego 2009 Ale sweterek fajny, no nie A pod sweterkiem: 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #9669 Napisano 6 Lutego 2009 Ale sweterek fajny, no nie Zalatuje Kononowiczem :) A pod sweterkiem: Striptiz robisz? :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #9670 Napisano 6 Lutego 2009 Zalatuje Kononowiczem :) Kononowicz miał fajniejszy sweterek . Striptiz robisz? :) Oj żebyś widział jak wywijałem I już po wszystkim: 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tryton #9671 Napisano 6 Lutego 2009 Obnażyłes sie do konca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #9672 Napisano 6 Lutego 2009 Obnażyłes sie do konca Striptiz zegarkowy czy też może zegarkowy ekshibicjonizm? 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 380 #9673 Napisano 6 Lutego 2009 Kononowicz miał fajniejszy sweterek . Oj żebyś widział jak wywijałem I już po wszystkim:http://img134.imageshack.us/img134/7475/img4838qu9.jpg Najpierw mi się spodobał sweterek, a potem to ciało no dobra, zegarek mi się spodobał, zegarek Fajny i rzadki model 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klapouch 1 #9674 Napisano 6 Lutego 2009 0 Seiko Aviator SNK809K2 modified ;p ;Sturmanskie Arctic 2623/0241181 ;Vodolaz; Seiko SKX007; Poljot Aviator Automatic; Simths PRS-27; Poljot De Luxe; Citizen VO10-6612H; Stowa Marine Automatic; Klubowy Zeno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #9675 Napisano 6 Lutego 2009 (...)a potem to ciało(...) zarumieniłem się... Klapouch - fajny Szturmaniec 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach