DonDonov 1 #10326 Napisano 2 Kwietnia 2009 Wywiad - Ty mieszkasz w Raju?! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 1 #10327 Napisano 2 Kwietnia 2009 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cebo 0 #10328 Napisano 2 Kwietnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #10329 Napisano 2 Kwietnia 2009 Pierwszy post i od razu po szerokości poszedł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #10330 Napisano 2 Kwietnia 2009 Tara rozwiązanie zagadki: Robert w A3 nie mam "rudej" skóry Zastanawia mnie skąd wiedzieliście że to Audi 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #10331 Napisano 2 Kwietnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bEEf 3 #10332 Napisano 2 Kwietnia 2009 Wywiad - Ty mieszkasz w Raju?! Niestety - efekt mory i kursor po prawo rozwiewa wątpliwości 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #10333 Napisano 2 Kwietnia 2009 Niestety - efekt mory i kursor po prawo rozwiewa wątpliwości Wszystko popsułeś! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #10334 Napisano 2 Kwietnia 2009 Wieczorny domowy luzik - Aviator 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #10335 Napisano 2 Kwietnia 2009 POwitołNieznana grupa terrorystyczna "Wyznawcy eSKaiXa" ogłasza swój manifest...Hrhrhr, o 3 piwa za dużo p.s. Z lollipopów cocacolowe czupaczupsy RULES 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #10336 Napisano 3 Kwietnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robak 117 #10337 Napisano 3 Kwietnia 2009 Ten Romanoff przekonuje mnie najmniej ze wszystkich Twoich zegarków, A jak z jakością (w porównaniu do produktów Volmaxa) , bo z tej firmy jeszcze zegarków w ręce nie miałem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #10338 Napisano 3 Kwietnia 2009 Ten Romanoff przekonuje mnie najmniej ze wszystkich Twoich zegarków, A jak z jakością (w porównaniu do produktów Volmaxa) , bo z tej firmy jeszcze zegarków w ręce nie miałem.Jakość na poziomie produktów Volmaxa. Ten model zdecydowania wygląda lepiej w rzeczywistości niż na zdjęciach.Zamieszczę w galerii kilka dodatkowych fotek zrobionych na szybko. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robak 117 #10339 Napisano 3 Kwietnia 2009 Do puki nie zacząłeś pokazywałeś swojej kolekcji byłem szczęśliwy ponieważ żyłem w przekonaniu że jedna osoba nie może mieć tych wszystkich zegarków, które mi się zawsze podobały. gratuluję pięknej kolekcji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 249 #10340 Napisano 3 Kwietnia 2009 Dzisiaj Pan B cały stalowy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #10341 Napisano 3 Kwietnia 2009 A u mnie na nowym pachu 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #10342 Napisano 3 Kwietnia 2009 Panowie ile ten ,,b'' ma wysokosci? ja bym chyba takim sprzetem zachaczał o framugi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #10343 Napisano 3 Kwietnia 2009 Panowie ile ten ,,b'' ma wysokosci? ja bym chyba takim sprzetem zachaczał o framugi niecałe 17mm. trochę szkoda mebli, ale co tam 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seiken 86 #10344 Napisano 3 Kwietnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 6340 #10345 Napisano 3 Kwietnia 2009 Michał, czegoś się na mnie uwziął ?Omegę mogłem Ci jeszcze darować, X-Wingiem mi nieźle dopiekłeś ale tym IWC już mnie dobiłeś. Jest fantastyczny. 0 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #10346 Napisano 3 Kwietnia 2009 IWC przepiękny, poprosimy o więcej fotek> 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #10347 Napisano 3 Kwietnia 2009 Cholera też choruję na jakąś pasóweczkę, ale ceny na bazarku okropne- 2000-2500 PLN. Chyba zrobię sobie sam Ile właściwie kosztuje taka koperta i gdzie można taką dorwać? Trzeba zlecać? A póki co "zblazowany" Monster zaatakowany przez "krokodyla" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 249 #10348 Napisano 3 Kwietnia 2009 Panowie ile ten ,,b'' ma wysokosci? ja bym chyba takim sprzetem zachaczał o framugi Powiem szczerze, że ja jakoś specjalnie nie czuję gabarytów tego zegarka. Najgorzej mi się nosiło WODOŁAZA ale to chyba przez jego koronkę. Łukasz, ten pach rewelacja! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cebo 0 #10349 Napisano 3 Kwietnia 2009 Slabe zdjecie bo robione w pracy telefonem, ale dzisiaj mam na rece Breitling Avanger Skyland. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #10350 Napisano 3 Kwietnia 2009 BBRABUSS...dotarł pan"B" jak widzę....Happy ???Wciąż mam na niego chrapkę.Piszesz,że dzis cały stalowy.Planujesz pacha mu założyć.Bransoleta-co z nią zrobisz,bo gdybyś miał zezłomować... Cebo....naprawde świetny kawał żelastwa na ręce.Bomba! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach