Gość GCE #116976 Napisano 25 Lipca 2016 No to u mnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_prezesso_ 245 #116977 Napisano 25 Lipca 2016 (edytowane) Poszlo na pw Pozdrawiam, Piotrek. Edytowane 25 Lipca 2016 przez Prezesso79 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Passero #116978 Napisano 25 Lipca 2016 Dziś ulubieniec czyli środek Bartek, super tercet Mimo wszystko szkoda SD…może kiedyś, zamiast Planety 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3892 #116979 Napisano 25 Lipca 2016 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bugs 4614 #116980 Napisano 25 Lipca 2016 Mimo wszystko szkoda SD…może kiedyś, zamiast Planety Chyba dwóch... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterMind 12721 #116981 Napisano 25 Lipca 2016 (edytowane) Wow ten Deep Blue wygląda jak hybryda Seiko SKX i Orienta Ray Raven Edytowane 25 Lipca 2016 przez MasterMind 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaroslaw Jerry Esowy 1755 #116982 Napisano 25 Lipca 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1662 #116983 Napisano 25 Lipca 2016 Bartek, super tercet Mimo wszystko szkoda SD…może kiedyś, zamiast Planety Dzięki. Jeśli kiedyś zamienię PO to tylko na takiego Suba jak Twój. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Passero #116984 Napisano 25 Lipca 2016 Dzięki. Jeśli kiedyś zamienię PO to tylko na takiego Suba jak Twój. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tarant3 #116985 Napisano 25 Lipca 2016 ICE - super, na wesoło. To lubię. Zamęczylbym was kolejnym zdjęciem zegarka bo mi się nudzi na izbie przyjęć z rozwalonym kolanem, ale tak właściwie to mam ten sam co 5 min temu, więc wam odpuszczę Pozdrawiam, Piotrek. Wrzuć zdjęcie kolana. Może coś się da zrobić? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1662 #116986 Napisano 25 Lipca 2016 Ty się nie śmiej bo ja źle się wyraziłem, to będzie TWÓJ Sub 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_prezesso_ 245 #116987 Napisano 25 Lipca 2016 Wrzuć zdjęcie kolana. Może coś się da zrobić?) Pozdrawiam, Piotrek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 682 #116988 Napisano 25 Lipca 2016 Robnyc - super Deep blue. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #116989 Napisano 25 Lipca 2016 Lubi wodę skubany.Oj lubi :)Chińskie dziadostwo promowane na forum przez niemajacych pojęcia uzytkowników w temacie zegarkowym.Masz zegarek ale żaden z Ciebie członek naszego klubu...choć członek to może tak 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati7811 98 #116990 Napisano 25 Lipca 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janik 5 #116991 Napisano 25 Lipca 2016 (edytowane) Zrywam się z tego forum. Fajnie było ale proponuje zmienić nazwę na "Klub Miłośnika Tissela". To jest jak zombie apokalipsa To monstrum jest już wszędzie kilka razy na dobę! Idę wyć do księżyca Dzięki esteta że spolaryzowałeś klubowiczów i obrzydziłeś sporej grupie to miejsce... Edytowane 25 Lipca 2016 przez Janik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3940 #116992 Napisano 25 Lipca 2016 (edytowane) Nie no błagam Panowie - nie pozwolicie chyba jakiemuś TANIEMU prowokatorowi odesłać się dobrowolnie do kąta. On już wie że spora część społeczności tego forum uważa go za szkodliwego trolla ( szkoda że nie admini ) a inna część za nie( ?)szkodliwego frustrata ale będzie dalej próbował - bo tylko to mu zostało. Jak zwykle najlepszy sposób to go ignorować ( jak irytującą muchę ) i nie dawać mu tym samym satysfakcji. I dalej cieszyć się zegarkami. To i tak bez porównania łatwiejsza do zniesienia sytuacja niż dziennikarzy odchodzących masowo z publicznych mediów , choć pewne analogie niestety istnieją. Edytowane 25 Lipca 2016 przez desmo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11566 #116993 Napisano 25 Lipca 2016 To ja też się wtrącę, choć nie stoję po niczyjej stronie. Opanujcie się trochę koledzy, to jest forum Klubu Miłośników Zegarów i Zegarków, czy tak? A nie tylko miłośników Omeg i Rolexów, ani tym bardziej Tiss.... coś tam, więc chyba każdy ma prawo pokazać w tym wątku to co go cieszy, byle nie za dużo razy to samo 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #116994 Napisano 25 Lipca 2016 (edytowane) Robert, był taki mod co Tisell by był minut 5 na forum....ale to był cham To ja też się wtrącę, choć nie stoję po niczyjej stronie. Opanujcie się trochę koledzy, to jest forum Klubu Miłośników Zegarów i Zegarków, czy tak? A nie tylko miłośników Omeg i Rolexów, ani tym bardziej Tiss.... coś tam, więc chyba każdy ma prawo pokazać w tym wątku to co go cieszy, byle nie za dużo razy to samo Masz rację, ale nie zlosliwie' i nie do wyrzygania po kilka razy dziennie...Kolega od Tisella to taki forumowy uchodzca-przyjety pod dach -"zabija", wyrwać trzeba 'chwasta' Edytowane 25 Lipca 2016 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janik 5 #116995 Napisano 25 Lipca 2016 (edytowane) Opanujcie się trochę koledzy, to jest forum Klubu Miłośników Zegarów i Zegarków, czy tak? A nie tylko miłośników Omeg i Rolexów, ani tym bardziej Tiss.... coś tam, więc chyba każdy ma prawo pokazać w tym wątku to co go cieszy, byle nie za dużo razy to samoOd kiedy jestem zegarkocholikiem miałem ze 3/4 Seiko, 2 Nomosay, 2 Stowy, Sinn'a, Junghans'a, Tag'a, 3 Tudory, 2 Omegi, 2 Rolexy, Glycine, MKII, Porsche Design, Yobokies, Festinę, G-shock'a... Jak widać przekrój szeroki. I nigdy żadnym nie gwałciłem wszystkich na siłę we wszystkich wątkach 5 razy dziennie. To chyba tu jest pies pogrzebany. Przychodzę pooglądać zegarki a non stop tylko gadka o T... Edytowane 25 Lipca 2016 przez Janik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
esteta 14 #116996 Napisano 25 Lipca 2016 Od kiedy jestem zegarkocholikiem miałem ze 3/4 Seiko, 2 Nomosay, 2 Stowy, Sinn'a, Junghans'a, Tag'a, 3 Tudory, 2 Omegi, 2 Rolexy, Glycine, MKII, Porsche Design, Yobokies, Festinę, G-shock'a... Jak widać przekrój szeroki. I nigdy żadnym nie gwałciłem wszystkich na siłę we wszystkich wątkach 5 razy dziennie. To chyba tu jest pies pogrzebany. Przychodzę pooglądać zegarki a non stop tylko gadka o T...Dużo tego miałeś.Szacunek. 0 Tisell Klub Polska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #116997 Napisano 25 Lipca 2016 Dużo tego miałeś.Szacunek.Ucz się od kolegi, nie popadaj w fascynacje barachłem.Masz już wrzody od bransolety, czy wstawisz foty po urlopie? ) 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18690 #116998 Napisano 25 Lipca 2016 Niby wydajesz się osobą inteligentną, a toczysz te eghm... kretyńskie gadki. I po co? Jakby go wszyscy ignorowali to już dawno by Tisella nie pokazywał z taką częstotliwością. Do mnie też jutro dotrze to "chińskie dziadostwo" jak to napisałeś. Mogę wstawić zdjęcie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość GCE #116999 Napisano 25 Lipca 2016 Nie Wklejaj i sie nie czaj. Byle by nie 10 razy dziennie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #117000 Napisano 25 Lipca 2016 (edytowane) Niby wydajesz się osobą inteligentną, a toczysz te eghm... kretyńskie gadki. I po co? Jakby go wszyscy ignorowali to już dawno by Tisella nie pokazywał z taką częstotliwością. Do mnie też jutro dotrze to "chińskie dziadostwo" jak to napisałeś. Mogę wstawić zdjęcie? Możesż, dział chiński jest legalny.. P.S 'kretyńskie gadki"- a jak innaczej kolega by zrozumiał ? Edytowane 25 Lipca 2016 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach