Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Recommended Posts

rpdjHyD.jpg

Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero

post-68111-0-04363500-1545301553_thumb.jpeg

"Co mi tam czas! Bywa, że i cały miesiąc odda się chętnie za pół rubla, a innym razem za żadne skarby nie sprzedałoby się nawet pół godzinki."

Antyzimowo.;>

post-94542-0-12298800-1545301908_thumb.jpg

Langel 17 jewels - Bulova Accutron Automatic 63B98 - Citizen Proximity BZ1000-54E - Swatch YIS403 - Alba AEFD557

:)Zdążyłem otworzyć pudełko i żonka go zwinęła, nie zdążyłem porządnie obejrzeć.

post-105425-0-71408800-1545304032_thumb.jpg

post-105425-0-66879100-1545304101_thumb.jpg

Edited by PiotrX

Guest fidelio

:)Zdążyłem otworzyć pudełko i żonka go zwinęła, nie zdążyłem porządnie obejrzeć.

Ale co, tak się jej spodobał, czy to kara za zakup przez Ciebie kolejnego zegarka?  :D

Ale co, tak się jej spodobał, czy to kara za zakup przez Ciebie kolejnego zegarka? :D

Jedno i drugie razem

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Ale co, tak się jej spodobał, czy to kara za zakup przez Ciebie kolejnego zegarka?  :D

Tak się spodobał, jak przeglądałem zegary, to wpadł jej w oko, to zamówiłem, strasznie jej się podoba, po co ja się męczyłem szukając zegara dla niej, tu jeden strzał i już. Lubi takie duże, ja uważam że za duży, ale patrząc na modę co czasami kobiety noszą, to nie dyskutuje, podoba się cała zadowolona, a to najważniejsze :)  

Guest fidelio

Tak się spodobał, jak przeglądałem zegary, to wpadł jej w oko, to zamówiłem, strasznie jej się podoba, po co ja się męczyłem szukając zegara dla niej, tu jeden strzał i już. Lubi takie duże, ja uważam że za duży, ale patrząc na modę co czasami kobiety noszą, to nie dyskutuje, podoba się cała zadowolona, a to najważniejsze :)  

Czyli to już jej zegarek? A jaki to dokładnie model? 

Tak Rafał, jej zegar, a ref. SP-5044-02 | White Dial, Blue Leather Strap, nawet koronkę ma zakręcaną, do klubu "nurasów" trza zapisać :P Tak serio, to nieźle zrobiony, jest OK. Co prawda nie kupiłbym go za pieniądze jakie oficjalnie krążą w necie, ale za 100$, to jak darmo :P :D

Edited by PiotrX

Guest fidelio

Tak Rafał, jej zegar, a ref. SP-5044-02 | White Dial, Blue Leather Strap, nawet koronkę ma zakręcaną, do klubu "nurasów" trza zapisać :P Tak serio, to nieźle zrobiony, jest OK. Co prawda nie kupiłbym go za pieniądze jakie oficjalnie krążą w necie, ale za 100$, to jak darmo :P:D

Fajnie wygląda ten niebieski oplocik w klimacie marynistycznym  ;)

Żona zasunęła ci Spinakera? Podziwiam. Zegarki mojej pochodzą wyłącznie ode mnie, ale niestety raz był to Swatch a raz Casio, bo moja panna uważa, że kupowanie drogich rzeczy to coś w rodzaju zamachu na resztę ludzkości. Dlatego trzeba kupować coś solidnego, ale wyglądającego możliwie skromnie i kosztującego mało. Porządną mam dziewczynę, taka już jest, ale czasem powoduje to kłopoty. Na przykład uważa, że dom to za dużo na dwie osoby :-)

Edited by Sierżant Julian

Fajnie wygląda ten niebieski oplocik w klimacie marynistycznym  ;)

Jest OK, jedyne co mojej w nim brakuje to szafirowego szkiełka, ale bez przesady, nie tak klasa żeby wsadzać tam szafir :) Wykonanie OK, mechanizm jest  :P Pasek niezły, klamerka grawerowana, koronka też, nie rozpada się w rękach  :)  :D 

Żona zasunęła ci Spinakera? Podziwiam. Zegarki mojej pochodzą wyłącznie ode mnie, ale niestety raz był to Swatch a raz Casio, bo moja panna uważa, że kupowanie drogich rzeczy to coś w rodzaju zamachu na resztę ludzkości. Dlatego trzeba kupować coś solidnego, ale wyglądającego możliwie skromnie i kosztującego mało. Porządną mam dziewczynę, taka już jest, ale czasem powoduje to kłopoty. Na przykład uważa, że dom to za dużo na dwie osoby :-)

To jeszcze panna? Z takimi zaletami toć to nieprawdopodobne, co do domu dla dwóch osób to jestem po jej stronie  :) 

:)

post-74783-0-86529500-1545307532_thumb.jpg

👉📸 All Rights Reserved®                                                                    Diver'sholic