hir00 2323 #16651 Napisano 24 Sierpnia 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #16652 Napisano 24 Sierpnia 2010 Jeszcze jedna fotka wieczorową porą 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bryku2 1 #16653 Napisano 25 Sierpnia 2010 < 0 It's not Your musicIt's not Your clothesIt's not Your favourite colourIt's Your watch that tells most about who You are!--------------------------------------------------------- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #16654 Napisano 25 Sierpnia 2010 Wczoraj założona, dziś nadal na ręku (jedynie skóra złazi ) 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Heinz_Dundersztyc #16655 Napisano 25 Sierpnia 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #16656 Napisano 25 Sierpnia 2010 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4447 #16657 Napisano 25 Sierpnia 2010 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 4056 #16658 Napisano 25 Sierpnia 2010 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #16659 Napisano 26 Sierpnia 2010 (edytowane) Dzisiaj kwarcowo: Edytowane 26 Sierpnia 2010 przez Santino 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4838 #16660 Napisano 26 Sierpnia 2010 (edytowane) Edytowane 26 Sierpnia 2010 przez Adi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 11 #16661 Napisano 26 Sierpnia 2010 Na moje oko to "wina" nato strapa, który siłą rzeczy przechodzi pod kopertą i odsadza ją od nadgarstka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damiano 1 #16662 Napisano 26 Sierpnia 2010 Dzis przyszedl do mnie mesh (dzieki Jash ) wiec Citek zyskal zupelnie nowe oblicze. Mnie sie podoba! A Wy co powiecie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Heinz_Dundersztyc #16663 Napisano 26 Sierpnia 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #16664 Napisano 26 Sierpnia 2010 Dzis przyszedl do mnie mesh (dzieki Jash ) wiec Citek zyskal zupelnie nowe oblicze. Mnie sie podoba! A Wy co powiecie? IMHO wygląda fajnie. Sam rozważałem zakup tego mesha do mojego Monstera. Damiano, pokaż go jeszcze na ręce. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damiance 66 #16665 Napisano 26 Sierpnia 2010 dzisiaj odebrany od dealera ... 0 www.butwbutonierce.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #16666 Napisano 26 Sierpnia 2010 damiano - wygląda przednio !!! Ciesze się, że się nadał.PSNie wiedziałem, że nasza Poczta jest taka szybka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 312 #16667 Napisano 26 Sierpnia 2010 Uploaded with ImageShack.us dobra , ja pierdziu , schodzę niżej pod wodę , bo 1 kilo to pikuś jest 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #16668 Napisano 26 Sierpnia 2010 Dzisiaj na ręku SEIKO WIRED TOKYO NIGHT z solarem 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 47 #16669 Napisano 26 Sierpnia 2010 damiance - świetny zegarek. Gratulacje i dzięki za powiew świeżości. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damiance 66 #16670 Napisano 26 Sierpnia 2010 (edytowane) damiance - świetny zegarek. Gratulacje i dzięki za powiew świeżości. Klaudiusz, cieszę się, że mogłem ten powiew świeżości wnieść (a jeszcze bardziej zapewne ucieszy się dealer Itay Noya jak sie uaktywni na forum) JAk to zwykle z zegarkami bywa zdjęcia nie oddają w pełni rzeczywistości. Postaram się jeszcze wrzucić na forum jakieś lepsze fotki. pozdrawiamDamian Edytowane 26 Sierpnia 2010 przez damiance 0 www.butwbutonierce.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #16671 Napisano 26 Sierpnia 2010 Gratulacje Damian Widziałem, oglądałem...zegarek naprawdę ciekawy, choć moim zdaniem pasek gumowy do niego nie pasuje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pasjonat 0 #16672 Napisano 26 Sierpnia 2010 (edytowane) Damian, w Bazylei się "zaraziłeś"? :-)Jesteś wierny swojemy stylowi, przypomina mi pewien zegarek, który już u Ciebie widziałem :-):-)Gratulacje!! Edytowane 26 Sierpnia 2010 przez pasjonat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damiance 66 #16673 Napisano 26 Sierpnia 2010 Gratulacje Damian Widziałem, oglądałem...zegarek naprawdę ciekawy, choć moim zdaniem pasek gumowy do niego nie pasuje. Też tak myslałem, chociaż w realu gumowy ujdzie. Za skórzany Itay słono liczy ...Jednak ponieważ nie przepadam za gumowymi paskami właśnie przed chwilą zamówiłem do niego płaszczkę 0 www.butwbutonierce.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damiance 66 #16674 Napisano 26 Sierpnia 2010 Damian, w Bazylei się "zaraziłeś"? :-)Jesteś wierny swojemy stylowi, przypomina mi pewien zegarek, który już u Ciebie widziałem :-):-)Gratulacje!! witaj, prawda li to - zbieżność nie jest całkowicie przypadkowa. Nawet przez chwile myślałem aby pozbyć się tamtego, ale to w końcu pamiątka po Bazylei pozdrDamian 0 www.butwbutonierce.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 4056 #16675 Napisano 26 Sierpnia 2010 Headwind 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach