Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

Gratulację Carlito !

P.S Wybrałeś zdecydowanie ładniejszy kolor :D

Edytowane przez sikkens

Pozdrawiam, Dawid

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba wolałbym czarne ,lakierowane wskazówki ale i tak jest kapitalny..gratulacje..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki chłopaki. Ależ mnie ten zegar cieszy ! :D

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki chłopaki. Ależ mnie ten zegar cieszy ! :)

Mogłeś wybrać piękną eternę albo chodziarz sinna U1 a wybrałeś szkaradną pod każdym względem gorszą doxę...ale o gustach się nie dyskutuje :D ...mnie ten zegarek nie podnieca ani trochę....malutka tarcza, małe niewyraźne jak na divera oznaczenia na bezelu itd....cała litania grzechów by się uzbierała hehe :) fuj fuj....

Edytowane przez marcomartin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj marco cenie Cie za szczerosc ale w tym wypadku sie poprostu nie znasz :D zreszta w przypadku deepsea rowniez :)

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj marco cenie Cie za szczerosc ale w tym wypadku sie poprostu nie znasz :D zreszta w przypadku deepsea rowniez :)

Miałem tą doxę okazję mieć w ręku 2 razy...naprawdę nie zrobiła na mnie żadnego wrażenia :) ...w dodatku ta Twoja ma jakąś inną niestety ''brzydszą '' bransoletę niż te które widziałem.

Miałeś eternę w ręce ? Ja bardzo lubię ten kształt koperty który ma ta doxa ale niestety cała reszta mi kompletnie nie pasuje :)

Tego bezela nie jestem w stanie strawić nawet po lewatywie :)

''Deepsrea''.....nie wypowiadaj tego czegoś w mojej obecności nawet wirtualnej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:D ...mnie ten zegarek nie podnieca ani trochę...

mnie owszem tak..:)Eterna zresztą też..do obu mam uwagi ,ale obie bardzo mi się podobają...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja twierdze ze wlasnie ta bransoleta jest ładniejsza. Miałem sporo Etern na rece i fakt są to piękne zegarki (nie wszystkie) ale jednak dośka do mnie bardziej przemówiła. A co do tej nowej Eterny z podobna koperta niestety nie mialem jeszcze okazji widziec jej na zywo. W kazdym razie dośka ma lepsze serducho no i jej wygląd wg mnie to majstersztyk ! poprostu mnie rozlozyla na łopatki :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja twierdze ze wlasnie ta bransoleta jest ładniejsza. Miałem sporo Etern na rece i fakt są to piękne zegarki (nie wszystkie) ale jednak dośka do mnie bardziej przemówiła. A co do tej nowej Eterny z podobna koperta niestety nie mialem jeszcze okazji widziec jej na zywo. W kazdym razie dośka ma lepsze serducho no i jej wygląd wg mnie to majstersztyk ! poprostu mnie rozlozyla na łopatki :)

Ty.......Naj....wiesz co chce napisać hehe oszczędzę Ci :D....skoro nie widziałeś Eterny wiesz o której mówię na żywca to nie masz moralnego prawa mówić że ta doxa jest lepsza on eterny!!! Mam nadzieję, że jak wreszcie dorwiesz eternę.... przymierzysz....to zaboli Cię w dołku porządnie :)

Ja teraz się noszę z ML-em fajnym...wkrótce foty :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli zaboli to poprostu ją kupie takze nie widze zadnego problemu :)

Lepiej napisz co bedziesz mial fajnego teraz do sprzedania a nie pisz mi tutaj glupot co jest lepsiejsze bo i tak dobrze wiemy ze dośka :) a pozatym nie cwaniakuj bo ci napisze pewną marke na R i znow sie zrobisz purpurowy ze zlosci :D

...i nie jestem zadnym najmanem !!! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

....

Jacku postarzałeś się troszkę :D , Panowie fajne zegareczki - Dosia , Omesia ...

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba wolałbym czarne ,lakierowane wskazówki ale i tak jest kapitalny..gratulacje..

+1

xxx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem tą doxę okazję mieć w ręku 2 razy...naprawdę nie zrobiła na mnie żadnego wrażenia :) ...w dodatku ta Twoja ma jakąś inną niestety ''brzydszą '' bransoletę niż te które widziałem.

Czyli tej nie miałeś w ręku?! :D

Ta branso nie jest tak fajna jak "ziarna ryżu", ale przynajmniej ma kapitalne zapięcie!

wojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kilka stref czasowych a la sp pan Hayek

Blancpain miodzio :D Gratuluję kolekcji, można tylko pozazdrościć :)

Rafał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratulacje Rafał. Widzę, że przed długim weekendem już dotarło do Ciebie jedno z marzeń :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Imieninowy prezent :D

Gratuluję l'Origine :). To Twój pierwszy zegarek JD ?.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Glint gratuluje Ball'a, piękne spełnienie marzeń :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Imieninowy prezent :D

[

Gratulacje , ten JD jest super

Beware the fury of a patient man.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi