kkwpk 1272 #2076 Napisano 13 Października 2006 Tak tak już słyszę jak Sinn wzywa Gratulacje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #2077 Napisano 13 Października 2006 Samuraj jest świetny!Gratulacje! Też mnie bierze na jakiegoś Sinna, np 656S :wink: 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #2078 Napisano 13 Października 2006 Dla mnie 356 wymiata 8) 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #2079 Napisano 13 Października 2006 Też fajny 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #2080 Napisano 13 Października 2006 Gratulacje- naprawdę wielkie gratulacje 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diplodok 63 #2081 Napisano 15 Października 2006 Jak widac Filipy wiedza co dobre :wink: Jest u mnie od ponad tygodnia. Jeszcze sie go ucze, wszak to moj pierwszy mechanik. Mimo ze nie jest ideałem pod wzgledem dokładnosci, jedno wiem na pewno kwarce sa be 8) (no moze poza Traserami ) W dalekiej przyszłosci moze jakis UTC, Sinn lub Damasko (no i Traser oczywiscie) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24410 #2082 Napisano 15 Października 2006 Też mam taki od paru dni i się go szybko nie pozbędę 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2083 Napisano 16 Października 2006 A ja taki i też się go szybko nie pozbędę ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #2084 Napisano 16 Października 2006 Nie powiem, przyjemnie byłoby takiego założyć na rękę :wink: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #2085 Napisano 16 Października 2006 Gratuluje serdecznie! Sliczny! Mozemy liczyc na zdjecia do galerii? 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1272 #2086 Napisano 16 Października 2006 No no piękny zegarek. Gratuluję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2087 Napisano 16 Października 2006 Gratuluje serdecznie! Sliczny! Mozemy liczyc na zdjecia do galerii? Jasne . Jak tylko znajdę trochę czasu, to zrobię kilka fotek. Część jest w tym wątku... http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic.php?t=8184 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peacemaker 0 #2088 Napisano 16 Października 2006 ufff... na dzień dobry zdjąłem bransoletę i założyłem rhino (ale one mi nie leżą - brak zapięcia od dołu mnie wkurza)... i jak pamiętacie nie mogłem się do niego przekonać.Parę dni temu poszedłem do zegarmistrza, skróciłem bransoletę o jedno ogniwo i... tak już został mega wygodna jest i dokładny jest i wogóle fajny jest pzdr. Peacemaker. 0 Panerai Luminor PAM 112---Maurice Lacroix Pontos Day&Date---G-Shock's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
otho 2 #2089 Napisano 16 Października 2006 No! Prezentuje się naprawdę super! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #2090 Napisano 17 Października 2006 Dziś: 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #2091 Napisano 17 Października 2006 słeterek kul Piękna jest ta Orsa. I jak się sprawuje? 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Lew #2092 Napisano 17 Października 2006 Orsa swietna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ireneusz Paluszek #2093 Napisano 17 Października 2006 dżast kidink, to nie moja owłosiona ręka i nie mój styl , ale konstrukcyjnie zegarek :shock: :shock: :shock: :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #2094 Napisano 17 Października 2006 słeterek kul I jak się sprawuje? To taki quasi-pseudo-semi-sweterek. A szczerze mówiąc to jest polar tylko sciągacze są takie sweterkowate. :wink: W zasadzie nie wiem czy to jeszcze oczarowanie, czy już miłość hormonalna. Ciągle cieszę się nią jak dziecko i cały czas jestem pod jej ogromnym wrażenim. Nawet gumka, której tak nie cierpię :wink: przestała mi przeszkadzać i o zgrozo śmiem twierdzić, że jest nawet wygodna. I niech ktoś mi powie, że rozmiar nie ma znaczenia.. :mrgreen: Pozdrawiam 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #2095 Napisano 17 Października 2006 Dzisiaj jak zwykle Timex ale za to jaka sceneria 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #2096 Napisano 17 Października 2006 ...a cóż to za czadowy zamek ? :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24410 #2097 Napisano 17 Października 2006 Wygląda niczym Toruń. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #2098 Napisano 17 Października 2006 Orsa rewelacyjna :shock: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #2099 Napisano 17 Października 2006 Wygląda niczym Toruń. To chyba nie Toruń :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24410 #2100 Napisano 17 Października 2006 To cóż to za gród? 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach