krisp1 2815 #22401 Napisano 1 Maja 2011 Marcin zgadzam się z Tobą na temat tych wskazówek w Sinnie ! Są BOSKIE ! Również się zgadzam a sekundowa jest wręcz hipnotyzująca Dzisiaj również mi towarzyszył (przepraszam za jakość zdjęcia) Michał świetne to Seiko od niedawna za mną chodzi bardzo no i oczywiście Candino naprawdę piękny zegarek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki2323 11 #22402 Napisano 1 Maja 2011 a skad wy panowie dorwaliscie to Candino?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1627 #22403 Napisano 1 Maja 2011 w kraju już nie do kupienia w wersji z automatem, produkcja zakończona,można jeszcze trafić kwarca w sklepach ale to też już końcówki 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki2323 11 #22404 Napisano 1 Maja 2011 szkoda fajny jest.mnie by pasowal taki casual a za granica sie da? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #22405 Napisano 1 Maja 2011 a skad wy panowie dorwaliscie to Candino?? To mój zegarek służbowy. Tak jak pisał przedmówca w kraju nie do zdobycia. Za granicą są jeszcze jakieś używki. Kwarcową wersję można jeszcze znaleźć, ale tam tarcza już dużo słabsza i ogólnie zegarek przez to nie prezentuje się tak fajnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominik Szymański 2 #22406 Napisano 1 Maja 2011 Chińska myśl zegarmistrzowska na polskim stachopachu 0 pozdrawiam, Dominik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skius 90 #22407 Napisano 1 Maja 2011 (edytowane) Jash,to dobrze że już nie do zdobycia.Jeszcze nie tak dawno Candino na forum nie cieszyło się zbytnią estymą.Ten diver staje się pomału kultowy ma zagranicznych forach.A jakbyśmy tak zrobili zegarek forumowy jak FdR? Tam nie wyszedł drogo.Miał jeszcze 2 tarcze i wskazówki. Edytowane 1 Maja 2011 przez skius 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #22408 Napisano 1 Maja 2011 Jash,to dobrze że już nie do zdobycia.Jeszcze nie tak dawno Candino na forum nie cieszyło się zbytnią estymą.Ten diver staje się pomału kultowy ma zagranicznych forach.A jakbyśmy tak zrobili zegarek forumowy jak FdR? Tam nie wyszedł drogo.Miał jeszcze 2 tarcze i wskazówki. Ten model akurat zawsze był lubiany i chyba był jedynym Candino, który zdobył taką popularność. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skius 90 #22409 Napisano 1 Maja 2011 Był jeszcze jakiś w latach 90 stworzony dla francuskiej marynarki wojennej.Także świetny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #22410 Napisano 1 Maja 2011 FDR jest do wzięcia na chrono24, gdyby ktoś koniecznie chciał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #22411 Napisano 1 Maja 2011 a to czerwone to co to to jest ? Wajha od zamykania zaworu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3903 #22412 Napisano 1 Maja 2011 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #22413 Napisano 1 Maja 2011 Ooo, widzę mamy też amerykańską wersję Steinharta! Taki mi się udało odkupić w PL.Jakiś czas temu chciałem kupić Steinharta Tritona 100 ATM, ale pojawił się pomysł z forumową limitką, na realizację którego z niecierpliwością czekam 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciech 1326 #22414 Napisano 1 Maja 2011 To mam dziś na ręku.Założyłem 4 szt. na chwilkę, tylko dlatego, aby zaprezentować kolekcję Braciszka jednym zdjęciem.Od lewej: Atlantic, Movado, Pobieda, Atlantic.O noszeniu wielu zegarków w : Zegarki na historycznym zdjęciuPozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 28071 #22415 Napisano 2 Maja 2011 (edytowane) Lubię ten zegarek Edytowane 2 Maja 2011 przez Mirosuaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #22416 Napisano 2 Maja 2011 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #22417 Napisano 2 Maja 2011 (edytowane) Lotnicy się pojawili. To ja dzisiaj tak: a żeby było bardziej lansersko - na paskupodpisanym przez Joerga pozdrawiam, Edytowane 2 Maja 2011 przez Wasyl 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #22418 Napisano 2 Maja 2011 No niech Wam bedzie. Też se lotnika założyłem 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #22419 Napisano 2 Maja 2011 U mnie również lotniczo Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Election 3 #22420 Napisano 2 Maja 2011 a ja dzisiaj tak symbolicznie: 0 [b][i] Poszukuję starych high-end quartz'ów, zegarków kamertonowych i innych dzieci rewolucji elektronicznej [/i][/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #22421 Napisano 2 Maja 2011 a jak sprawdzałeś godzinę? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #22422 Napisano 2 Maja 2011 Michał fajnie,że się pojawiłeś. Przepraszam, że przez ten temat, ale zadałem Ci pytanie w temacie Monaco. Nie wiem,czy masz tam jeszcze dostęp. Jak nie to na prv. Dzięki 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #22423 Napisano 2 Maja 2011 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stanlej 0 #22424 Napisano 2 Maja 2011 (edytowane) https://picasaweb.google.com/lh/photo/zuCNV73jMsP-egRU7yQrXCxd-KJO-Czu0QxH2dmAOps?feat=directlink Czy możecie mi pomóc i podpowiedzieć jak wklejacie zdjęcia? Jak nie próbuję, to zawsze mam linka do zdjęcia, a nie zdjęcie... Edytowane 2 Maja 2011 przez stanlej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #22425 Napisano 2 Maja 2011 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach