clusca 4903 #4226 Napisano 18 Maja 2018 (edytowane) Akurat mam na stanie czarny z białym przeszyciem, o odpowiedniej szerokości, więc kto wie Kiedyś do czarnej Certiny (brązowy pasek w oryginale) zamówiłem czarny i stwierdziłem, że... za dużo czerni w czerni Ja bym zdecydowanie wrzucił na brąz Edytowane 18 Maja 2018 przez clusca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4227 Napisano 18 Maja 2018 Kiedyś do czarnej Certiny (brązowy pasek w oryginale) zamówiłem czarny i stwierdziłem, że... za dużo czerni w czerni Ja bym zdecydowanie wrzucił na brąz Jakiś brąz też się znajdzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
worientom 422 #4228 Napisano 18 Maja 2018 Kiedyś do czarnej Certiny (brązowy pasek w oryginale) zamówiłem czarny i stwierdziłem, że... za dużo czerni w czerni Ja bym zdecydowanie wrzucił na brąz fakt 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #4229 Napisano 18 Maja 2018 @worientomDzięki za linka do sklepu. Kurcze, już któryś raz spotykam się w sklepach z paskami przeznaczonymi do zegarków Timex i muszę powiedzieć, że wizualnie są bardzo ciekawe. Nie orientujecie się, czy jakościowo są znośne, czy to może papier, tektura i paździerz Ceny mają niezbyt wygórowane. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
worientom 422 #4230 Napisano 18 Maja 2018 (edytowane) Jakiś brąz też się znajdzie poeksperymentuj. Czarna tarcza "lubi" raczej jaśniejsze paski. Albo mesha (tylko nie sharka).@worientomDzięki za linka do sklepu. Kurcze, już któryś raz spotykam się w sklepach z paskami przeznaczonymi do zegarków Timex i muszę powiedzieć, że wizualnie są bardzo ciekawe. Nie orientujecie się, czy jakościowo są znośne, czy to może papier, tektura i paździerz Ceny mają niezbyt wygórowane. to prawda, ale masz prawo odesłania bez żadnych wyjaśnień. W tym sklepie jak piszą, że mięciutki, to jest mięciutki Jak zapytasz [przed zakupem o właściwości paska, tez odpowiadają i to zgodnie z prawdą. Akurat w sklepie, który polecam, nie mają pasków do timexów. Miałem timexy, ale zawsze na bransie. Możesz popytać o jakość pasków Kolegów od amerykańskich Edytowane 18 Maja 2018 przez worientom 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #4231 Napisano 18 Maja 2018 Mają mają Ten mi się podoba: https://pasekdozegarka.com.pl/pasek-do-zegarka-timex-tw2p64800-pw2p64800-p-4077.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
worientom 422 #4232 Napisano 18 Maja 2018 no to popytaj, czy miękki, jaka wyściólka, etc. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #4233 Napisano 18 Maja 2018 (edytowane) Zapytam. Tymczasem czorny cygan na brązowym pasku... w dzień i w nocy. Koperta polerowana metodą Daihatsu i zdobiona Amelinium z domieszką złotego pyłu księżycowego. Wszystko składane na kolanach starych palaczy kubańskich cygar w japonkach Edytowane 18 Maja 2018 przez clusca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
worientom 422 #4234 Napisano 19 Maja 2018 (edytowane) Super dobranie A opis, jak u Cejrowskiego komplement to limitka, czy standardowy?Ja jeszcze w słońcu i takim półcieniu fotki dzisiaj cyknąłem: Edytowane 19 Maja 2018 przez worientom 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nononame 506 #4235 Napisano 20 Maja 2018 Hę??? Świetny pasek. Sklepowy czy custom made? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23216 #4236 Napisano 20 Maja 2018 Świetny pasek. Sklepowy czy custom made?Handmade, kupiłem go w zestawie z X-Wind-em 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #4237 Napisano 20 Maja 2018 Ciekawa wersja. Powiedz, nosisz go na firmowej bransolecie, czy jednak posiadasz jakiś zamiennik? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kowalsulik 22 #4238 Napisano 20 Maja 2018 (edytowane) Zapytam. Tymczasem czorny cygan na brązowym pasku... w dzień i w nocy. Koperta polerowana metodą Daihatsu i zdobiona Amelinium z domieszką złotego pyłu księżycowego. Wszystko składane na kolanach starych palaczy kubańskich cygar w japonkach Co to za ref ? Edytowane 21 Maja 2018 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 13316 #4239 Napisano 20 Maja 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #4240 Napisano 20 Maja 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7221 #4241 Napisano 20 Maja 2018 Pomimo tej ręcznie nakładanej lumy dalej mi się podoba 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #4242 Napisano 20 Maja 2018 to limitka, czy standardowy? Standard, aczkolwiek nieco mniej popularny w porównaniu z wersją czarną i niebieską bez pozłoceń. Ciekawa wersja. Powiedz, nosisz go na firmowej bransolecie, czy jednak posiadasz jakiś zamiennik?Jestem zdecydowanie niebransoletowy, więc od razu po przyjściu trafił na pasek, a bransa do pudła. Chociaż coraz częściej się zastanawiam, czy może nie zmusić się do chodzenia z bransoletą przez kilka dni - a nuż się przekonam Co to za ref ?Orient RA-EL0003B00B 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #4243 Napisano 20 Maja 2018 Pomimo tej ręcznie nakładanej lumy dalej mi się podoba Powinieneś się w końcu przełamać. Swoją drogą, luma jest tak mocna, że nawet na trawniku, w świetle, indeksy mienią się na zielono. @clusca Szkoda. Liczyłem, że może testowałeś jakieś ciekawe bransolety. Z racji budowy koperty, zegarek ma spory potencjał w tej kwestii. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8862 #4244 Napisano 22 Maja 2018 XL /klikać/ 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakubartoszewski 5 #4245 Napisano 23 Maja 2018 Bambino Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4246 Napisano 23 Maja 2018 Klasa, w tym budżecie chyba najfajniejszy bauhaus! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pit83 26812 #4247 Napisano 23 Maja 2018 (edytowane) XL /klikać/N72A2496.jpg Fajny pasior gdzie takie można zakupić? hm Edytowane 23 Maja 2018 przez Pit83 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 13316 #4248 Napisano 23 Maja 2018 Poza tarczą, to niewiele jest w Bambino bauhausu raczej. Ale faktycznie, jak ktoś szuka klasycznego dizajnu w rozsądnych pieniądzach, to ciężko o konkurencję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4249 Napisano 23 Maja 2018 Poza tarczą, to niewiele jest w Bambino bauhausu raczej. Ale faktycznie, jak ktoś szuka klasycznego dizajnu w rozsądnych pieniądzach, to ciężko o konkurencję.Mi właśni o jego tarczę chodziło ;-) Jak dla mnie, to najfajniejsze Bambino, spośród wszystkich dostępnych wersji. Tylko te 21 mm między uszami ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8862 #4250 Napisano 23 Maja 2018 Fajny pasior gdzie takie można zakupić? hmMożna dać do zrobienia koledze z forum. To nie jest pasek ze sklepu Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach