rafi 12882 #4801 Napisano 9 Września 2018 Pany, ja to wiem. Pytam skąd Citizen w tym wątku? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 72360 #4802 Napisano 11 Września 2018 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmedela 14 #4803 Napisano 11 Września 2018 U mnie od dzisiaj taki, dzięki koledze z forum :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cecon 278 #4804 Napisano 11 Września 2018 U mnie od dzisiaj taki, dzięki koledze z forum :-)Fajny kolor, to bordo? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmedela 14 #4805 Napisano 11 Września 2018 Dokładnie, bordowe bordo ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadyga 20 #4806 Napisano 11 Września 2018 Całkiem wygodny pomimo rozmiaru i masy ten m-force. Ma ktoś wiedzę z czego jest zrobiony bezel w tym modelu, jak i w następcy? Dzisiaj żem przyłożył w futrynę aż zagadało i 0 ( słownie: zero ) śladów... Jedyna, moim zdaniem, wada BEASTyjki, to kajdan, zapięcie bransoletki wyglądało, jakbym jeździł nim po asfalcie - strasznie szybko i mocno się rysowało, cała reszta na plus. Miło wspominam bordo bestyjkę ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18771 #4807 Napisano 12 Września 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid_999 1329 #4808 Napisano 12 Września 2018 Orient Neo 70's ? Wysłane przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5755 #4809 Napisano 12 Września 2018 (edytowane) Ma ktoś wiedzę z czego jest zrobiony bezel w tym modelu, jak i w następcy? Stal pokryty powłoką - ale chyba nie jest to standardowe PVD bo powłoka jest cholernie wytrzymała. Archiwalne: Edytowane 12 Września 2018 przez Daito 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18771 #4810 Napisano 12 Września 2018 Orient Neo 70's ? Nie inaczej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid_999 1329 #4811 Napisano 12 Września 2018 Już od jakiegoś czasu spoglądam na ten model. Szkoda że orient wciska te okienka daty w swoich zegarkach. Jakoś mi to przeszkadza. Ogólnie bardzo fajny zegarek. Gratuluję nabytku. Bransoleta jest z pełnych ogniw?Nie inaczej.Wysłane przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pit83 26778 #4812 Napisano 12 Września 2018 ..... powłoka jest cholernie wytrzymała.Potwierdzam. U mnie inny M-Force od prawie dwóch lat - naprzemiennie z innymy zegarkami - i na czarnym bezelu nic nie ma (odpukać) Ale fakt - zapięcie bransy rysuje sie od patrzenia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cecon 278 #4813 Napisano 12 Września 2018 Super! Bardzo ładny, inne wersje kolorystyczne są? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18771 #4814 Napisano 12 Września 2018 Już od jakiegoś czasu spoglądam na ten model. Szkoda że orient wciska te okienka daty w swoich zegarkach. Jakoś mi to przeszkadza.Ogólnie bardzo fajny zegarek. Gratuluję nabytku. Bransoleta jest z pełnych ogniw? Dzięki. Mi tu data nie przeszkadza, wręcz przeciwnie Bransoleta nie jest z pełnych ogniw. No, na pewno nie jej środkowa część i maskownice bo po zewnętrznej części tego nie widać, ale jest nadzwyczaj wygodna. Super! Bardzo ładny, inne wersje kolorystyczne są? Są: https://www.google.pl/search?q=Orient+JDM+Solar+Chronographs+(NEO+70+/+SPORTY)&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwitgdHiy7XdAhVNqaQKHQZeAacQ_AUICigB&biw=1298&bih=711#imgrc=GKaxLEf-tqZZ0M: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cecon 278 #4815 Napisano 12 Września 2018 Dzięki. Mi tu data nie przeszkadza, wręcz przeciwnie Bransoleta nie jest z pełnych ogniw. No, na pewno nie jej środkowa część i maskownice bo po zewnętrznej części tego nie widać, ale jest nadzwyczaj wygodna. Są: https://www.google.pl/search?q=Orient+JDM+Solar+Chronographs+(NEO+70+/+SPORTY)&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwitgdHiy7XdAhVNqaQKHQZeAacQ_AUICigB&biw=1298&bih=711#imgrc=GKaxLEf-tqZZ0M:No to powiem, że wybrałeś najładniejszy Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid_999 1329 #4816 Napisano 12 Września 2018 No to powiem, że wybrałeś najładniejszy Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu TapatalkaWersja z szarą tarczą też daje radę. Wysłane przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmibaton 15230 #4817 Napisano 13 Września 2018 Rodzinka w komplecie ❤️ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Garbb 38 #4818 Napisano 13 Września 2018 Tylko pozazdrościć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaroslaw Jerry Esowy 1755 #4819 Napisano 13 Września 2018 Ić stond Helena mam zawał. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josh.kowalski 8 #4820 Napisano 13 Września 2018 Jak porównanie między star seeker a GMT? Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmibaton 15230 #4821 Napisano 13 Września 2018 Jak porównanie między star seeker a GMT? Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu TapatalkaOdpowiem za jakiś czas. Póki co dużych różnic w jakości wykonani nie widzę. Na plus na pewno genialny AR w niebieskim. Zdjęcie zrobiłem praktycznie po odebraniu paczki z rąk kuriera Więcej informacji na pewno podam niebawem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaroslaw Jerry Esowy 1755 #4822 Napisano 13 Września 2018 Niestety jak sie kupi orienta z SAR to juz nic nie jestt tak8e jak bylo. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11631 #4823 Napisano 13 Września 2018 Niestety jak sie kupi orienta z SAR to juz nic nie jestt tak8e jak bylo. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu TapatalkaJarek ale szkło w seekerze wg mnie wcale nie dorównuje temu w standard date (na jego korzyść). Miałem oba i jakoś mi star seeker nie podszedł kompletnie. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaroslaw Jerry Esowy 1755 #4824 Napisano 13 Września 2018 Toz o tym mowie. Zobaczysz sar i zwykly szafir nie zadowala. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmibaton 15230 #4825 Napisano 13 Września 2018 No właśnie. Seeker jest świetny i ma dobry antyrefleks, ale tylko od wewnątrz. Tutaj SAR robi niesamowitą robotę. Tarcza hipnotyzuje; w każdym świetle nabiera innych barw; momentami jest czarna, z kolei w pełnym słońcu atramentowo-niebieska. PS. Już kilka osób z grona moich znajomych dało się nabrać na brak szkiełka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach