clusca 4903 #5251 Napisano 27 Lutego 2019 Klucha, jakby tak było to bym linkami nie dzielił, tylko wzion i potem oskubał chętnych spóźnionych Tomek, przecież to żarcik taki A za OS-a wdzięczny jestem. Zresztą to nie pierwszy zegarek pozyskany dzięki Tobie. Mud cały czas zajmuje u mnie honorowe miejsce w pudełeczku Nygusom musisz sznura dać http://www.dutyfreeislandshop.com/pl/catalogsearch/result/?q=RE-AU000Oczywiście to te out of stock Trzeba obserwować, może ktoś odeśle, to się znowu pojawią 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11500 #5252 Napisano 27 Lutego 2019 Nygusom musisz sznura dać http://www.dutyfreeislandshop.com/pl/catalogsearch/result/?q=RE-AU000Oczywiście to te out of stock Tomasz umiem obsługiwać wyszukiwarkę, ale nie wiem co było akurat z tych co są Out of stock Paskudy, nawet bym tego nie tknął 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23101 #5253 Napisano 27 Lutego 2019 Maciek, no przecież wiem Tomek, punkt wyparcia prawdy to dobra taktyka na nie kupowanie ... lub spóźnienie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #5254 Napisano 27 Lutego 2019 (edytowane) @tommlyOtake https://www.seriouswatches.com/collections/orient/products/orient-star-re-au0004b00b tylko 2x tańsze, w kolorze smolistej czerni, dziewiczej bieli i jedynie słusznym kolorze niebieskim Edytowane 27 Lutego 2019 przez clusca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4448 #5255 Napisano 27 Lutego 2019 a czarny dostał biała datę, ładnie wytanili 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11500 #5256 Napisano 27 Lutego 2019 Tomek, punkt wyparcia prawdy to dobra taktyka na nie kupowanie ... lub spóźnienie Nauczyłem się już, że jak mi się coś nie podoba, to nie kupuję na siłę, nawet jeśli cena jest super.Co innego zakupy na handel, zaraz będzie wysyp na OLX i na bazarkach 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23101 #5257 Napisano 27 Lutego 2019 ...Co innego zakupy na handel, zaraz będzie wysyp na OLX i na bazarkach Czy ja wiem ...... raczej Janusze tam nie kupują, prędzej Ktoś kupił i nie podejdzie.No chyba że typ brał bez pudełka i za darmo wysyłkę to pewnie Janusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Garbb 38 #5258 Napisano 27 Lutego 2019 A jak jest z pudełkami do OS'ow w DFI? Dają oryginalne od kompletu przy zaznaczonej opcji?Nie wiem czy dobrze pamiętam ale chyba gdzieś czytałem że dają pudło z danej marki ale nie musi być koniecznie z kompletu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #5259 Napisano 28 Lutego 2019 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekzaj 1616 #5260 Napisano 4 Marca 2019 (edytowane) W oczekiwaniu na granatowe gacie z Bartonu :-) Edytowane 4 Marca 2019 przez radekzaj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jbravo 462 #5261 Napisano 4 Marca 2019 (edytowane) Nie mogę się dzisiaj skupić w pracy bo ciagle go oglądam Edytowane 4 Marca 2019 przez jbravo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rallus 5 #5262 Napisano 4 Marca 2019 A09D5456-3B09-4797-8C60-DB1B8C204EB9.jpegNie mogę się dzisiaj skupić w pracy bo ciagle go oglądam Nice. Z najnowszej kolekcji Orineta ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40056 #5263 Napisano 4 Marca 2019 Trudno się dziwić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel88 1580 #5264 Napisano 4 Marca 2019 Odnośnie mojego Orienta Classic, którego mam od dziewięciu miesięcy-kod producenta FAF05004W0 to jestem trochę zaskoczony, że zamiast się późnić to się spieszy.Tym bardziej, że jak zegarek noszę tydzień to jest wszystko ok, a przyśpiesza ok ósmego, dziewiątego dnia i to od razu o dwie minuty.Nie wiem jak będzie później, bo noszę go maksymalnie dwa tygodnie i przerzucam się na inny zegarek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18597 #5265 Napisano 6 Marca 2019 (edytowane) Nie było problemu to sobie go zrobiłem Oba świetne. Czarny nie ma szlifu na tarczy jak biały. Kolor jest głęboki, taki piano black. Do tego wskaźnik rezerwy jest mocniej uwypuklony niż w białym. Z kolei ten hmm... okrąg pod indeksami jest mocniej widoczny w białym. Jeszcze nie wiem na który padnie, ale dwa nie mogą zostać... Edytowane 6 Marca 2019 przez Krygo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek.wzr 151 #5266 Napisano 6 Marca 2019 Nie było problemu to sobie go zrobiłem Oba świetne. Czarny nie ma szlifu na tarczy jak biały. Kolor jest głęboki, taki piano black. Do tego wskaźnik rezerwy jest mocniej uwypuklony niż w białym. Z kolei ten hmm... okrąg pod indeksami jest mocniej widoczny w białym. Jeszcze nie wiem na który padnie, ale dwa nie mogą zostać... Biały zdecydowanie dla mnie wygrywa. Niebieski sekundnik i wskazówka rezerwy robią robotę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5267 Napisano 6 Marca 2019 pasuje mu ten pattini ? Zdecydowanie Bardzo fajnie dobrane przeszycie Nie było problemu to sobie go zrobiłem Oba świetne. Czarny nie ma szlifu na tarczy jak biały. Kolor jest głęboki, taki piano black. Do tego wskaźnik rezerwy jest mocniej uwypuklony niż w białym. Z kolei ten hmm... okrąg pod indeksami jest mocniej widoczny w białym. Jeszcze nie wiem na który padnie, ale dwa nie mogą zostać... Ja bym dla siebie zostawił tego z białą tarczą. Bez dwóch zdań. Niebieskie wskazówki świetnie kontrastują z jasną tarczą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRobert 11834 #5268 Napisano 6 Marca 2019 Ładne oba, jak dla mnie też chyba biały 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23101 #5269 Napisano 6 Marca 2019 Zdecydowanie niebieski 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5270 Napisano 6 Marca 2019 Tomek, nowy nabytek? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23101 #5271 Napisano 6 Marca 2019 Si Senior 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5272 Napisano 6 Marca 2019 Si Senior Tomek, to gratuluję I nawiązując do tego, co napisałem w nowych nabytkach, czekam na jakieś wnioski z porównania z SARBem 033 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #5273 Napisano 6 Marca 2019 Niedługo będzie wysyp na bazarku 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18597 #5274 Napisano 6 Marca 2019 Ja SARBa miałem z ładny rok temu i najkrócej rzecz ujmując mnie nie urzekł, ale OS to jest poziom wyżej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5275 Napisano 6 Marca 2019 A czy ktoś mógłby wstawić zdjęcie/zdjęcia bocznego profilu koperty tego OSa? Please Mam jednak wrażenie (nie odnoszę się do jakości szlifów, itp.), że sam projekt koperty w SARBie jest jednak bardziej złożony/ciekawszy. Ale chętnie zobaczę jakieś zdjęcia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach