Krygo 18691 #10701 Napisano 10 Kwietnia 2018 Kładziesz tego biedaka gdzie popadnie Nie ma z Tobą lekko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maniutek 11 #10702 Napisano 10 Kwietnia 2018 Przez formę sądziłem, że to jakaś poezja, ale sprawa jest dość prozaiczna Poszukaj takiej bransolety, lub samych ogniw na zatoce, albo tutaj na forum.W ostateczności możesz także próbować użyć innej bransolety Seiko.Chodzi o Seiko SBGG001 Dzwoniłem dzisiaj do Warszawy,nie ma szansjeśli chodzi o ogniwa,jak dadzą radę dobrać jakaś bransoletę odezwą się,jeśli chodzi o pasek też mam czekać na info.Jeśli ktoś ma do sprzedania z kolegów to proszę o info.Dzięki Pzdr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16040 #10703 Napisano 10 Kwietnia 2018 (edytowane) Kładziesz tego biedaka gdzie popadnie Nie ma z Tobą lekko Zdecydowanie nie ma lekko Był ze mną w wielu miejscach i sporo przeżył, ale nadal trzyma się dzielnie Edytowane 10 Kwietnia 2018 przez dodge66 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldeusz 563 #10704 Napisano 10 Kwietnia 2018 WitamPrzy okazji zakupu Oceanusa, dostałem od seiyajapan fajny katalog Seiko 2017/2018Krzaczków co prawda nie rozróżniam - ale obrazki można pooglądać Ps.Miał być sarx055, ale póki co "wyszły", więc na urodziny ofiarowałem sobie Ocka Paczka szła 4 dni z niedzielą włącznie (DHL) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzejm6811 4 #10705 Napisano 12 Kwietnia 2018 Witam wszystkich.Andrzej z tej strony.Dłuższy czas rozglądałem się za zegarkiem automatycznym.Potrzebuję niezawodnego zegarka na co dzień, który nie zrujnuje mi budżetu.Zdecydowałem się na Seiko.Kupiłem na bazarku Seiko SNGZK15. Ma gwarancję do listopada 2018 r.Zobaczymy jak się będzie sprawował ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldeusz 563 #10706 Napisano 12 Kwietnia 2018 To chyba piąteczka ?- wiec pewnie będzie się sprawował - jak to piąteczka A gwarancja IMO zbędna, bo to raczej się nie psuje... a przynajmniej nie szybko, przy należytym traktowaniu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2530 #10707 Napisano 12 Kwietnia 2018 Eskejeks dablołnajn 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dopeman 179 #10708 Napisano 12 Kwietnia 2018 Czorny ładniejszy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2530 #10709 Napisano 12 Kwietnia 2018 Miałem czarnucha, ale mi się znudził i nosi ojciec. Chciałem łyknąć Pepsi ale raczej tylko przechowam przez chwilkę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam.niepokorny 1 #10710 Napisano 12 Kwietnia 2018 Seiko 5 Sports Automatic SRP127. Był to mój pierwszy automat w mojej skromnej kolekcji japończyków. Orginalna 5 na mechanizmie 4R36 ze stop sekundą i dokręceniem, pięknym czarnym world time bezelm i szkłem hardlex. Automat naprawdę dokładny choć podobno szczęśliwi czasu nie mierzą . Zostawiam go na razie na branzolecie choć w szufladzie czeka pasek nato. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldeusz 563 #10711 Napisano 12 Kwietnia 2018 (edytowane) Takie male porownanie lumy żółwika seikodo nowego Ocka i pełnoletniego juz Tissota Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Ps.Ocek obecnie "robi" za wzorzec czasu. Lume ma niezłą - niebieskawa poświata, ale to żółw świeci się jak psu jajka - siekieś +50% do resztyZa to jak to żółw ... w żółwim tempie będzie teraz zmieniał datę, co zresztą widać na załączonym obrazku... no i lekko spowolnił krok po 2 dniowym leżakowaniu Edytowane 12 Kwietnia 2018 przez Waldeusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #10712 Napisano 13 Kwietnia 2018 Połączenie z owym paskiem tylko testowe. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #10713 Napisano 13 Kwietnia 2018 z internetu: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18691 #10714 Napisano 13 Kwietnia 2018 Połączenie słabe jak to z SDGM powyżej. Bez urazy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #10715 Napisano 13 Kwietnia 2018 Cholernie ładny! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #10716 Napisano 13 Kwietnia 2018 Ten pasek mu pasuje jak świni siodło, ponadto te paski montowane do szarniery to jakiś stylistyczny koszmar, bez względu na fakt, czy to SEIKO, Rolex czy Tudor. Okropne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
noktoto 16 #10717 Napisano 13 Kwietnia 2018 Szarniera to polska nazwa angielskiego endlink? Jeśli tak to powyżej faktycznie wygląda paskudnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzejm6811 4 #10718 Napisano 13 Kwietnia 2018 Tak to 5Też mam nadzieję, że będzie długo służyć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
violon05 7 #10719 Napisano 13 Kwietnia 2018 Seiko 5 Sports Automatic SRP127. Był to mój pierwszy automat w mojej skromnej kolekcji japończyków. Orginalna 5 na mechanizmie 4R36 ze stop sekundą i dokręceniem, pięknym czarnym world time bezelm i szkłem hardlex. Automat naprawdę dokładny choć podobno szczęśliwi czasu nie mierzą . Zostawiam go na razie na branzolecie choć w szufladzie czeka pasek nato.Świetna ta piątka Envoyé de mon SM-G900F en utilisant Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #10720 Napisano 13 Kwietnia 2018 Szarniera to polska nazwa angielskiego endlink? Tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gienek_mkb 885 #10721 Napisano 13 Kwietnia 2018 0 Mateusz https://www.instagram.com/gienek_mkb/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41691 #10722 Napisano 13 Kwietnia 2018 Ten pasek mu pasuje jak świni siodło, ponadto te paski montowane do szarniery to jakiś stylistyczny koszmar, bez względu na fakt, czy to SEIKO, Rolex czy Tudor. Okropne. Dokładnie. Również nie pasuje mi kajdan bez szarniera. Jest Tudor z taką oryginalną bransoletą. Dramat. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_rybnik 14 #10723 Napisano 13 Kwietnia 2018 Tak na szybko brat wysłał zdjęcie nowego zegarka mierzony będzie w weekend majowy jak wrócę z delegacji na kilka dni. Wtedy też pojawią się lepsze zdjęcia to już drugi automat w tym roku, a dopiero zaczynam przygodę. Na razie zolwik black series i teraz presage. Meczy mnie jeszcze alpinist...i chyba czas szukać czegoś innego może jakas alpina lub zbierać na Longines Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shifu 4 #10724 Napisano 14 Kwietnia 2018 Taka seksowna parka roboczych wołków, zaspokajająca w zasadzie każdy praktyczny aspekt posiadania zegarka;) 0 everyday: hamilton khaki field | business: omega aqua terra | sport&travel: dan henry 1970 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rradek 94 #10725 Napisano 14 Kwietnia 2018 Taka seksowna parka roboczych wołków, zaspokajająca w zasadzie każdy praktyczny aspekt posiadania zegarka;)Seksowna para wołów roboczych...Metafora taka, że strach się bać Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach