clusca 4903 #22126 Napisano 12 Lutego 2021 Nie masz czasem na zbyciu jednego/dwóch ogniw do bransolety 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 70762 #22127 Napisano 12 Lutego 2021 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #22128 Napisano 12 Lutego 2021 Godzinę temu, clusca napisał(-a): Nie masz czasem na zbyciu jednego/dwóch ogniw do bransolety na bazarku jest jedna sztuka, sprzedaje @kacperPL 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41448 #22129 Napisano 12 Lutego 2021 4 godziny temu, Kwiatek napisał(-a): Może by go tak sprzedać.... i wyjechać w Bieszczady... Pińcet dam bez ogródek + donosiciel. A co. Na bilet w Bieszczady i z powrotem wystarczy. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wery 1299 #22130 Napisano 12 Lutego 2021 Nowy nabytek 👌 Jestem niezmiernie zadowolony, zegarek naprawdę zaskoczył mnie pozytywnie. 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deviles 62 #22131 Napisano 12 Lutego 2021 Bo to jest fajny zegarek i to za małe pieniądze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41448 #22132 Napisano 12 Lutego 2021 Godzinę temu, Wery napisał(-a): Nowy nabytek 👌 Jestem niezmiernie zadowolony, zegarek naprawdę zaskoczył mnie pozytywnie. 👍 Bardzo dobry zakup. Gratuluję. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mnkn 225 #22133 Napisano 12 Lutego 2021 Wery, gratuluję! Gdyby jednak zauroczenie przeminęło z czasem to mogę pomóc Ci się od niego uwolnić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #22134 Napisano 12 Lutego 2021 Przestańcie mnie drażnić tymi sarbami bo jeszcze kupię.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
surovy77 5253 #22135 Napisano 12 Lutego 2021 Ludziska wracają do Starego Seiko po nowych cenach 🙂 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23126 #22136 Napisano 12 Lutego 2021 7 minut temu, MieszkoMieszko napisał(-a): Przestańcie mnie drażnić tymi sarbami bo jeszcze kupię.... Daj se spokój, już to przerabialiśmy kilka razy i to za pu ceny albo i więcej Nie pamiętasz że to kurdupel Sentyment sentymentem ale trzeba iść dalej 3 minuty temu, surovy77 napisał(-a): Ludziska wracają do Starego Seiko po nowych cenach 🙂 +++ Tak jak do Monsterów czy SKX-ów i już sam nie wiem czy sprzedawać potwora za 3k. czy jeszcze czekać jak dojdzie do pińciu 🤣 Oczywiście Sarbików gratuluję i zapraszam do tematu: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41448 #22137 Napisano 12 Lutego 2021 A ja swojego nie sprzedam. Chyba, że za pięć kilo. 1 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #22138 Napisano 12 Lutego 2021 Też mam pomarańczkę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #22139 Napisano 13 Lutego 2021 15 godzin temu, Macmac napisał(-a): na bazarku jest jedna sztuka, sprzedaje @kacperPL Dzięki za namiary 13 godzin temu, Wery napisał(-a): Nowy nabytek 👌 Jestem niezmiernie zadowolony, zegarek naprawdę zaskoczył mnie pozytywnie. Gratuluję zakupu, na mnie ten zegarek zrobił również bardzo dobre wrażenie. 12 godzin temu, deviles napisał(-a): Bo to jest fajny zegarek i to za małe pieniądze. Fajny jest nadal, ale pieniądze już nie są takie małe 10 godzin temu, MieszkoMieszko napisał(-a): Przestańcie mnie drażnić tymi sarbami bo jeszcze kupię.... Jak nie przeszkadza Ci rozmiar "damki" i znajdziesz używkę w dobrym stanie i rozsądnej cenie to kupuj i się nawet nie zastanawiaj. Ja należę do grona osób, którym damski rozmiar nie straszny i czuję się z tym świetnie 10 godzin temu, surovy77 napisał(-a): Ludziska wracają do Starego Seiko po nowych cenach 🙂 Dla mnie to pierwszy kontakt z tym modelem i już żałuję, że nie spróbowałem go wcześniej, bo być może zaoszczędziłoby mi to zakupu kilku innych zegarków na drodze do poszukiwania "zegarka idealnego" 9 godzin temu, tomaliusz napisał(-a): Daj se spokój, już to przerabialiśmy kilka razy i to za pu ceny albo i więcej Nie pamiętasz że to kurdupel Sentyment sentymentem ale trzeba iść dalej +++ Tak jak do Monsterów czy SKX-ów i już sam nie wiem czy sprzedawać potwora za 3k. czy jeszcze czekać jak dojdzie do pińciu 🤣 Oczywiście Sarbików gratuluję i zapraszam do tematu: Tomek, jeszcze trochę poszczujemy i sam kupisz Ja na szczęście mam jeszcze kilka starszych modeli do spróbowania zanim rzucę się na szerokie wody omegowo-roleksowe. I to mnie cieszy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longer_xd 23 #22140 Napisano 13 Lutego 2021 SARBy są świetne na casual, bransoleta czy pasek oba warianty dają radę. Szczególnie przy wąskim nadgarstku bądź upodobaniu do kompaktowych rozmiarów tarcz. Natomiast w pozostałym przypadku bym nie przesadzał, dobrych alternatyw nawet od Seiko jest znacznie więcej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41448 #22141 Napisano 13 Lutego 2021 Mam do Was prośbę, nie poratował by mnie ktoś jedną tulejką do bransolety w Monsterze ❓ Gdzieś się zagubiło. Pomożecie ❓ Chętnie również przygarnę jedno ogniwo z "prętem" i tulejkami. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23126 #22142 Napisano 13 Lutego 2021 (edytowane) 30 minut temu, Dorian06 napisał(-a): Mam do Was prośbę, nie poratował by mnie ktoś jedną tulejką do bransolety w Monsterze ❓ Gdzieś się zagubiło. Pomożecie ❓ Chętnie również przygarnę jedno ogniwo z "prętem" i tulejkami. Jak nie znajdziesz to tutaj masz: https://www.skywatches.com.sg/reviews/brands/seiko-watches/seiko-5-watches/seiko-5-sports-watch/seiko-skx-series/seiko-skx007/seiko-divers-skx007-watch-accessories/seiko-skx7-bracelet-link.htm?amp=1 Edytowane 13 Lutego 2021 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wery 1299 #22143 Napisano 13 Lutego 2021 Dzień drugi z "budżetowym" Seiko 👌 taka mała a tak cieszy 😜 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin s 137 #22144 Napisano 13 Lutego 2021 Posiadam SARBa 065 mniej popularny niż 033,035 czy 017, ale jest to świetny zegarek do pewnego momentu za świetne pieniądze, jego następcy z popularnej wersji coctail dostępne we wszystkich kolorach tęczy moim zdaniem są daleko z tyłu za protoplastą i jakoś nie dziwi mnie ich wzrost cen kiedyś były niedoszacowane do konkurencji teraz odrabiają 🙂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #22145 Napisano 13 Lutego 2021 Budżetowa jest (właściwie bardziej "była") tylko cena Co do jakości to nie było w nim oszczędzania np. na kopercie, na ramce wokół datownika, czy sygnowaniu koronki jak w droższych modelach. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #22146 Napisano 16 Lutego 2021 Panowie jak zegarek wraca z Zibi z naprawy gwarancyjnej, to oni powinni dołączyć do niego wydruk z wyniku testu szczelności? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #22147 Napisano 16 Lutego 2021 Powinłi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #22148 Napisano 16 Lutego 2021 (edytowane) 😕 A mi odesłali tylko zegarek z adnotacją, że test został wykonany ... Edytowane 16 Lutego 2021 przez Noodles 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #22149 Napisano 16 Lutego 2021 Uemura LE.....nie to nie jest kolejny Willard 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #22150 Napisano 16 Lutego 2021 Taka oto damka dziś dotarła 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach