Lincoln Six Echo 74119 #8051 Napisano 2 Listopada 2017 Nie, no są miejsca z cenami w okolicach 800 USD. Ale to i tak gorzej - i nie wiadomo, jak byłoby z cłem. Loteria. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #8052 Napisano 2 Listopada 2017 Mnie to od jakiegoś czasu mocno intryguje, czy z tym cłem to jest jakaś reguła, czy też niektóre przechodzą bez cła, Vatu, akcyzy i od czego to zależy? Pytam o praktykę, nie o przepisy ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb71 1894 #8053 Napisano 2 Listopada 2017 Mnie to od jakiegoś czasu mocno intryguje, czy z tym cłem to jest jakaś reguła, czy też niektóre przechodzą bez cła, Vatu, akcyzy i od czego to zależy?Pytam o praktykę, nie o przepisy ;-)Głównie zależy od sklepu, w którym kupujesz i trochę od szczęścia/pecha. Generalnie coraz mniej paczek przelatuje bez opłat. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #8054 Napisano 3 Listopada 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość PsiKot #8055 Napisano 3 Listopada 2017 Przeglądam temat i widzę że Seiko z serii SDGM cieszy się dużym uznaniem. Jaka jest Waszym zdaniem najwyższa cena którą warto rozsadnie zapłacić za ten zegarek zwazywszy na trudno dostępność? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cowall 7 #8056 Napisano 3 Listopada 2017 Panowie, Prośba, czy możecie podać jaki jest rozmiar paska w modelu SNZG13K1? Czekam na dostawę, i w między czasie bym sobie jakąś skórę zamówił 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmy6 2373 #8057 Napisano 3 Listopada 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #8058 Napisano 3 Listopada 2017 jaki jest rozmiar paska w modelu SNZG13K1? 22mm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cowall 7 #8059 Napisano 3 Listopada 2017 22mmdziękuje ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smycel 4773 #8060 Napisano 3 Listopada 2017 Jeszcze z napisem Seiko, więc może być w tym dziale 0 Instagram WIS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #8061 Napisano 3 Listopada 2017 Wreszcie mam i nie waham się pochwalić ;)pasek już wymieniony na Hirsch Terra 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #8062 Napisano 3 Listopada 2017 Jeszcze z napisem Seiko, więc może być w tym dziale Super. Ale tam z datownikiem jest wszystko ok? Wreszcie mam i nie waham się pochwalić ;)pasek już wymieniony na Hirsch Terra Wreszcie się doczekałeś, wspominasz o nim od jakiegoś czasu . Będzie Pan zadowolony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRWISTY 266 #8063 Napisano 3 Listopada 2017 A takie miałeś ładne Sumo , zatesknisz szybciej niż myślisz za Orange! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmy6 2373 #8064 Napisano 4 Listopada 2017 (edytowane) A takie miałeś ładne Sumo , zatesknisz szybciej niż myślisz za Orange!.........czas pokaże edit :mea culpa, Tomalisz na straży Edytowane 4 Listopada 2017 przez jimmy6 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #8065 Napisano 4 Listopada 2017 Ooo, czas potrafi srogo pokarać 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23216 #8066 Napisano 4 Listopada 2017 .........czas pokarze Czas nie karze, może czas pokaże 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16245 #8067 Napisano 4 Listopada 2017 No to skromny SKX 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keysersoze 1 #8068 Napisano 4 Listopada 2017 Piękny on jest, ale czasami zastanawiam się czy pójść w klasykę i spokój - 007, czy trochę zaszaleć i kupić 009. Chyba 007 trochę bardziej uniwersalny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #8069 Napisano 4 Listopada 2017 I jakie piękne okoliczności przyrody :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #8070 Napisano 4 Listopada 2017 (edytowane) Piękny on jest, ale czasami zastanawiam się czy pójść w klasykę i spokój - 007, czy trochę zaszaleć i kupić 009. Chyba 007 trochę bardziej uniwersalny.Piękny on jest, ale czasami zastanawiam się czy pójść w klasykę i spokój - 007, czy trochę zaszaleć i kupić 009. Chyba 007 trochę bardziej uniwersalny.Miałem i jeden i drugi.Do 09 już nie wrócę, wydawał mi się taki infantylny-zabawkowy.Za to 007 to super czerń bezela.Zegar surowy z charakterem.I tak jak napisałeś bardziej wszechstronny i świetnie modowalny paskami.A o 07 naprawdę myślę w kontekście powrotu. Edytowane 4 Listopada 2017 przez golumiasty 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blunio #8071 Napisano 4 Listopada 2017 .A o 07 naprawdę myślę w kontekście powrotu. A co, sprzedałeś zdrajco 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #8072 Napisano 4 Listopada 2017 A co, sprzedałeś zdrajco Potrzebne fundusze były na kolejny zakup.Opłaciło się .Spokojnie nadrobię ten błąd .Niech żona tylko ochłonie troszkę po zakupie Moonwatcha 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blunio #8073 Napisano 4 Listopada 2017 Potrzebne fundusze ... Niech żona tylko ochłonie troszkę po zakupie Moonwatcha Moja franca mówi kup sobie co chcesz, tylko dla mnie dajesz równowartość Materialistka Ja na szczęście nie musiałem pozbyć się SKX, ale nie będę ukrywał, ze poszedł na boczny tor Ostatnio go wyciągnąłem z pudełka, ponosiłem i byłem zachwycony jego wygodą. Po prostu nie czuje się na ręce. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #8074 Napisano 4 Listopada 2017 Muszę mojej zaproponować coś takiego, bo to by było jakieś rozwiązanie ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 74119 #8075 Napisano 4 Listopada 2017 No to skromny SKX Fajna fotka. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach