Zeyomad 25 #8176 Napisano 10 Listopada 2017 No bo do tego X-a trzeba dorosnąć, nie każdy potrafi, to samo jest w przypadku logo Orienta A o co chodzi z tym logiem Orienta, bo za bardzo się nie orientuję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #8177 Napisano 10 Listopada 2017 Po prostu niektórzy mają z tego "zoo Orienta", "jeleni na rykowisku", itp. polewkę. Sam tak kiedyś miałem - mea culpa, póki bliżej nie przyjrzałem się tym zegarkom ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #8178 Napisano 10 Listopada 2017 (edytowane) Pany tak w temacie X w Prospexach. To nie jest X tylko dwie skrzyżowane litery P oraz S znaczy seria profesjonalna cokolwiek to ma oznaczać Edytowane 11 Listopada 2017 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #8179 Napisano 11 Listopada 2017 A ja myślę o jubilee do sumo Może i nie jest to głupi pomysł. Poniżej masz nagranie z Sumo oraz Orientem 300m - oba na super bransoletach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #8180 Napisano 11 Listopada 2017 Dzięki Istvan. Bransoleta w sumo jest Ok tylko to brzydkie łączenie z kopertą. Koperta przepiękna do której nie pasuje bezel z kulfoniastymi cyframi. Na zmianę bransolety jestem już nastawiony. A o zmianie bezela na taki jak ma limitka pomyślę przy przeglądzie . No chyba że mi się w przyzwoitej cenie oryginalny bezel trafi. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robbs 146 #8181 Napisano 11 Listopada 2017 (edytowane) Trzech zaspanych muszkieterów. Edytowane 11 Listopada 2017 przez Robbs 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 70897 #8182 Napisano 11 Listopada 2017 Po prostu niektórzy mają z tego "zoo Orienta", "jeleni na rykowisku", itp. polewkę. Sam tak kiedyś miałem - mea culpa, póki bliżej nie przyjrzałem się tym zegarkom ;-)Ja kompletnie nie czaję, co jest nie w porządku z logo Orienta. Może się podobać lub nie, ale żeby było jakieś wyjątkowo obleśne albo wyjątkowo cudowne... Nie, logo, jak logo. Dla mnie na plus. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4453 #8183 Napisano 11 Listopada 2017 (edytowane) Pany tak w temacie X w Prospexach. To nie jest X tylko dwie skrzyżowane litery P oraz S znaczy seria profesjonalna cokolwiek to ma oznaczać Professional Sex ?Ja kompletnie nie czaję, co jest nie w porządku z logo Orienta. Może się podobać lub nie, ale żeby było jakieś wyjątkowo obleśne albo wyjątkowo cudowne... Nie, logo, jak logo. Dla mnie na plus. Tematy ci się pomyliły. Seiko to nie Orient nawet jak ma dekiel zakręcany. Zapewne zrozumiesz aluzję Edit modMam nadzieje ze tez bedzie zrozumiane, prosze zaprzestać zaczepek, dosc juz mam usuwania głupot bo ktos ma " fazę " Edytowane 11 Listopada 2017 przez Master Yoda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 70897 #8184 Napisano 11 Listopada 2017 Naprawdę lubię ten zegarek. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23134 #8185 Napisano 11 Listopada 2017 (edytowane) Nie dziwie się Edytowane 11 Listopada 2017 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fiere 143 #8186 Napisano 11 Listopada 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #8187 Napisano 12 Listopada 2017 (edytowane) Trzech zaspanych muszkieterów. Piękne stadko, choć mam wrażenie, że Twój SNKM97 cierpi na dokładnią tą samą przypadłość, z powodu ktorej mój własny musiał mnie opuścić... Edytowane 12 Listopada 2017 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2530 #8188 Napisano 12 Listopada 2017 Młody zasnął w chuście, tatusiowi się nudzi.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #8189 Napisano 12 Listopada 2017 Artystycznie.Ma syn oparcie w Tobie.Piękne..... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meches 439 #8190 Napisano 12 Listopada 2017 []Słuszna koncepcja @denver, super foto ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fiere 143 #8191 Napisano 12 Listopada 2017 Słuszna koncepcja @denver, super foto ! Twoje Seiko też ekstra! Ta czerwona 12 i niebieskie wskazówki strasznie mi się podobają. Szkoda, że nie sprzedają wersji z białą tarczą na bransolecie. Sam przesiadłem się z SDGMa na tego z serii Presage. Jakoś między mną a Brightzem nie było chemii i szybko się rozstaliśmy. Ten się za to nosi super 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cowall 7 #8192 Napisano 12 Listopada 2017 Panowie, -jest jakiś sposób aby zatrzymać całkowicie zegarek? albo jakiś inny patent aby ustawić dokładnie czas? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2530 #8193 Napisano 12 Listopada 2017 Jak nie ma stopsekundy to nie kombinuj. Parę sekund w te, czy we are, co za różnica..i tak swoją odchyłkę złapie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 70897 #8194 Napisano 12 Listopada 2017 Młody zasnął w chuście, tatusiowi się nudzi.. To się nazywa "zaszczepianie miłości do marki". 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2530 #8195 Napisano 12 Listopada 2017 Zerknij na wątek glycine, tam śpi ze swoim airmanen. Dostanie go jak dorośnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cowall 7 #8196 Napisano 12 Listopada 2017 Dzieki Denver, jakos specjalnie mi to nie przeszkadza tylko raczej zylem w nieswiadomosci czy o czyms nie wiem Jak nie ma stopsekundy to nie kombinuj. Parę sekund w te, czy we are, co za różnica..i tak swoją odchyłkę złapie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #8197 Napisano 12 Listopada 2017 Dzieki Denver, jakos specjalnie mi to nie przeszkadza tylko raczej zylem w nieswiadomosci czy o czyms nie wiem W nawiązaniuhttp://zegarkiclub.pl/forum/topic/74100-synchronizacja-radiowa/page-1?do=findComment&comment=1998361 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin s 137 #8198 Napisano 12 Listopada 2017 Jest piramida prestiżu marek zegarkowych a czy jest stworzona taka piramida dotycząca tylko marki Seiko i jej linii?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 70897 #8199 Napisano 12 Listopada 2017 https://www.quora.com/What-are-some-opinions-of-Seiko-and-its-premium-Grand-Seiko-series 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #8200 Napisano 12 Listopada 2017 Artystycznie.Ma syn oparcie w Tobie.Piękne.....Raczej poszedł mu na ręke :-))) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach