SEI_pat_KO 4444 #21251 Napisano 3 Października 2020 4 minuty temu, SLAWEK 01 napisał: Kurcze oba są SUPER, taktycznie ciężki wybór i dlatego najlepiej mieć oba😊 Czarny miał iść już jakiś czas temu w odstawkę, chciałem go spieniężyć, aby kupić właśnie w stali. Ale teraz jak patrze na dwa obok siebie, to jakoś trudniej mi z czarnym się rozstać i go pewnie zatrzymam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAWEK 01 69677 #21252 Napisano 3 Października 2020 (edytowane) 22 minuty temu, SEI_pat_KO napisał: Czarny miał iść już jakiś czas temu w odstawkę, chciałem go spieniężyć, aby kupić właśnie w stali. Ale teraz jak patrze na dwa obok siebie, to jakoś trudniej mi z czarnym się rozstać i go pewnie zatrzymam Wydaje mi się że, to całkiem słuszna koncepcja 😀. A Monstera już sprzedałeś? Kurcze choruje na niego ☹ Chodzi mi oczywiście o SRP315K1... Edytowane 3 Października 2020 przez SLAWEK 01 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #21253 Napisano 3 Października 2020 25 minut temu, SEI_pat_KO napisał: Znajdź różnicę Doszedł i w stali. Na pierwszym rzut oka, ten w stali wygląda na większy, no ale są identycznych rozmiarów przecie Może tego nie widać na zdjęciu, ale na sbbn035 widać sporo więcej paluchów, w sbbn033 są o wiele mniej widoczne. Jak spojrzy się na czarnego, to taki trochę zaczajony ninja, jak spojrzy się na srebrnego, to jest od razu łał! Niestety los tak chciał, że poświęciłem srp637k1 (miałem go zachować) aby uzbierać na sbbn03. I super, ale sprzedaż srp637k1, jest niewybaczalna, ja popełniłem ten błąd, i dla tego podpowiadałem, aby nie sprzedawać. Dni tygodnia masz tylko po japońsku? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SEI_pat_KO 4444 #21254 Napisano 3 Października 2020 Wiem, wiem :) Szybko się sprzedał, dość zadziwiająco. Eng i kanji. Ale lubię w kanji :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #21255 Napisano 3 Października 2020 16 minut temu, SEI_pat_KO napisał: Wiem, wiem Szybko się sprzedał, dość zadziwiająco. Eng i kanji. Ale lubię w kanji Jak sprawuje się 7C46, ciekaw jestem, krążą diametralnie różne opinie w necie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SEI_pat_KO 4444 #21256 Napisano 3 Października 2020 Mam kilka zegarków w których chodzę na przemian i przyznam się, że nie testowałem sbbn035, a sbbn033 mam od dzisiaj nie widziałem jakiś większych odchyleń czasowych w sbbn035, tyle mogę powiedzieć. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #21257 Napisano 3 Października 2020 Czy domowymi sposobami byłbym w stanie usunąć tego cyklopa z nowego alpinista? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekmp3 157 #21258 Napisano 3 Października 2020 Tak. Podgrzej zapalniczką żarową i odejdzie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #21259 Napisano 3 Października 2020 Nic się nie stanie ? Szkiełko nie pęknie ani nic? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekmp3 157 #21260 Napisano 3 Października 2020 Nie powinno. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #21261 Napisano 3 Października 2020 Hmm tylko teraz czy czarny czy kremowy.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 7903 #21262 Napisano 3 Października 2020 A nie lepiej wziąć te najnowsze, bez cyklopa? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #21263 Napisano 3 Października 2020 Sam nie wiem zielony ma branse ale szary którego nie mam jest na pasku... Sam nie wiem co lepsze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #21264 Napisano 3 Października 2020 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23153 #21265 Napisano 3 Października 2020 8 godzin temu, MieszkoMieszko napisał: Czy domowymi sposobami byłbym w stanie usunąć tego cyklopa z nowego alpinista? Ja kiedyś próbowałem na tanim zegarku marki Nautec i niestety podgrzaniem nie dałem rady a jest jakieś ryzyko przegrzania szkła, przypalenia. Skończyło się na jej usunięciu przez zeszlifowanie i następnie polerkę a to dość żmudny proces. Ja bym zostawił cyklopa, kiedyś też nie mogłem na to patrzeć ale już mi nie przeszkadza i zapewne też się do niej przekonasz a może nawet polubisz 🤗 Druga sprawa że przy ewentualnej odsprzedaży lepiej się sprzedają nie grzebane 😉 A to był ten pacjent apropos ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #21266 Napisano 3 Października 2020 Kolejna rzecz, to fakt, że stara wersja Alpinista bez cyklopa ma ramkę wokół daty, nowa nie ma. Po usunięciu lupki nie wygląda to za ciekawie MZ. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #21267 Napisano 3 Października 2020 13 godzin temu, SEI_pat_KO napisał: Czarny miał iść już jakiś czas temu w odstawkę, chciałem go spieniężyć, aby kupić właśnie w stali. Ale teraz jak patrze na dwa obok siebie, to jakoś trudniej mi z czarnym się rozstać i go pewnie zatrzymam Czarny zara będzie nie do kupienia. A zacny to sikor... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #21268 Napisano 3 Października 2020 12 minut temu, maritimeeng napisał: Czarny zara będzie nie do kupienia. A zacny to sikor... A co, tak wykupują? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #21269 Napisano 3 Października 2020 3 minuty temu, PiotrX napisał: A co, tak wykupują? Ostało się kilku... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #21270 Napisano 3 Października 2020 Skąd najlepiej brać puchę teraz? Seyajapan? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #21271 Napisano 4 Października 2020 44 minuty temu, Noodles napisał: Skąd najlepiej brać puchę teraz? Seyajapan? Masz info na PW 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SEI_pat_KO 4444 #21272 Napisano 4 Października 2020 8 godzin temu, maritimeeng napisał: Czarny zara będzie nie do kupienia. A zacny to sikor... Mój jest troszeczkę, dosłownie troszeczkę po przejściach, kilka rysek na szkiełku i pancerz lekko obdrapany, dlatego chciałem go spieniężyć na sbbn033. Ale jak teraz patrze na oba, to mi przechodzi jego sprzedaż, bo w sumie te drobne wady wizualne nie przeszkadzają Może zapoluje też na niebieskiego, albo jakiegoś starszego tuńczyka, marzy mi się 600m. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #21273 Napisano 4 Października 2020 Ni ten ichi ryu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marak 8111 #21274 Napisano 4 Października 2020 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1625 #21275 Napisano 4 Października 2020 2 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach