Miszkolc 28221 #22901 Napisano 6 Lipca 2021 Jest trochę gruby, przez co właśnie do niego tak długo podchodziłem. Może chodzi o to by nie chować go pod mankiet? Z tego co się doczytałem, to miały to być casualowe zegarki z zacięciem sportowym. Z założenia to nie są garniturowce. Ładne paski. Gdybym miał wybierać, to chyba najpierw odrzuciłbym nr 2 a potem miałbym kłopot. Chyba ostatecznie byłby to numer 4...Mi się widzi nr 1 i 3, ale sprawdzałem i na pewno żle wygląda na zwykłej skórze. Pasek do niego powinien być mniej sportowy, koniecznie z fakturą. Dlatego najlepiej wypadł by nr4 z czerwonym przeszyciem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #22902 Napisano 6 Lipca 2021 7 minut temu, Balansujący Na Osi napisał(-a): Będzie coś z czerwonym Będzie. I z niebieskim też. I nie ze skóry, a przynajmniej nie z wierzchu. Jak ktoś przegląda od czasu do czasu bazarek, to już może się domyślać Zobaczymy jak to będzie wyglądało. Sam jestem ciekaw. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 28221 #22903 Napisano 6 Lipca 2021 To czekamy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2783 #22904 Napisano 6 Lipca 2021 Kangur jest jednocześnie gładki ale przebija w nim coś na kształt drobnej faktury... Ogólnie myślę najpoważniej nad wersją burgundową z czerwoną nicią. Zegarek chce założyć w sobotę do do zestawu koordynowanego szereg spodnie plus granatowa marynarka w bordowa szeroka kratę bytu bordowe ćwierć brogsy...na ślubie kolegi (styl mocno rustykalny) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #22905 Napisano 6 Lipca 2021 (edytowane) Przez chwilę przeszło mi przez myśl, żeby do niego czarną gumę założyć. Co myślicie, hit czy kit? 3 minuty temu, MieszkoMieszko napisał(-a): Zegarek chce założyć w sobotę do do zestawu koordynowanego szereg spodnie plus granatowa marynarka w bordowa szeroka kratę bytu bordowe ćwierć brogsy...na ślubie kolegi (styl mocno rustykalny) Napisałbym, że dobrze zagra, ale nie wiem, co to są ani brogsy, ani ćwierćbrogsy. Reszta wygląda nieźle Edytowane 6 Lipca 2021 przez clusca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2783 #22906 Napisano 6 Lipca 2021 Ćwierć brogsy to te po lewej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2783 #22907 Napisano 6 Lipca 2021 Guma chyba tu nie zagra. Ciężko sklasyfikować ten zegarek bo nie jest to ani garniturowiec (choć design tarczy indeksów mi takie skojarzenia przywodzi) ani sportowy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #22908 Napisano 6 Lipca 2021 27 minut temu, MieszkoMieszko napisał(-a): Ćwierć brogsy to te po lewej Nie byłbym sobą, gdybym nie sprawdził, co to takiego. Teraz już nawet wiem, co to jest kwatera i przyszwa 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 28221 #22909 Napisano 6 Lipca 2021 Przez chwilę przeszło mi przez myśl, żeby do niego czarną gumę założyć. Co myślicie, hit czy kit? Napisałbym, że dobrze zagra, ale nie wiem, co to są ani brogsy, ani ćwierćbrogsy. Reszta wygląda nieźle Gumę przykładałem i kit. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2783 #22910 Napisano 6 Lipca 2021 Wydaje mi się że jest mega dobrze w takim zestawieA tu od d... Strony 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 43759 #22911 Napisano 7 Lipca 2021 Ice Ice baby Monster ;] 12 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16041 #22912 Napisano 7 Lipca 2021 SKX 9 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AK&AK 46429 #22913 Napisano 8 Lipca 2021 W dniu 6.07.2021 o 17:28, clusca napisał(-a): Będzie. I z niebieskim też. I nie ze skóry, a przynajmniej nie z wierzchu. Jak ktoś przegląda od czasu do czasu bazarek, to już może się domyślać Zobaczymy jak to będzie wyglądało. Sam jestem ciekaw. No, no, jeans z czerwoną szlufką... ciekawie, ciekawie. Jak siądzie to będzie chyba najoryginalniej opaskowany egzemplarz 😉 0 Małżeństwo i zegarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balansujący Na Osi 1100 #22914 Napisano 8 Lipca 2021 Jeśli jeans to siądzie, tylko czerwona nitka koniecznie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #22915 Napisano 8 Lipca 2021 1 godzinę temu, AK&AK napisał(-a): No, no, jeans z czerwoną szlufką... ciekawie, ciekawie. Jak siądzie to będzie chyba najoryginalniej opaskowany egzemplarz 😉 Dokładnie ten Jestem ciekaw, jak to będzie wyglądało. Jutro się okaże. Godzinę temu, Balansujący Na Osi napisał(-a): Jeśli jeans to siądzie, tylko czerwona nitka koniecznie. Jest i czerwona nitka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #22916 Napisano 9 Lipca 2021 Pasek, jak i samo zestawienie, to dla mnie strzał w dziesiątkę. Niestety, nie wiem jak to się stało, pasek jest dla mnie za krótki (mam nadgarstek 18,5-19cm). Jakby ktoś reflektował, to oddam po kosztach. Sam na pewno zamówię drugi, nieco dłuższy Dodam, że pasek jest super solidnie wykonany i wart MZ każdej wydanej złotówki. 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4494 #22917 Napisano 9 Lipca 2021 Lubię ten zegarek i ten mechanizm bo to już 28800 i nawet krawędzie mostków ma ładnie wykończone w porównaniu do 6r15. Jedynie małą datę zamieniłbym na normalną. Mimo powyższego i bardzo korzystnej ceny wyprzedażowej powstrzymałem się od zakupu tego zegarka. I teraz z Was Panowie normalnie leję! Zaczęły się kolorowe jarmarki i wiejski tuning. Normalnie nic mi do tego kto na czym nosi i co mu się podoba, ale skoro obnażacie się publicznie to wygląda to tak. Odrestaurowany Fiat 125 z alusami od BMW 7 nie stanie się BMW 7 i zamiast +5 do zajebistości jest - 10 poniżej poziomu. @clusca zamontowałeś świni siodło Mieszko ma więcej gustu np: 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 129878 #22918 Napisano 9 Lipca 2021 29 minut temu, Burns napisał(-a): Lubię ten zegarek i ten mechanizm bo to już 28800 i nawet krawędzie mostków ma ładnie wykończone w porównaniu do 6r15. Jedynie małą datę zamieniłbym na normalną. Mimo powyższego i bardzo korzystnej ceny wyprzedażowej powstrzymałem się od zakupu tego zegarka. I teraz z Was Panowie normalnie leję! Zaczęły się kolorowe jarmarki i wiejski tuning. Normalnie nic mi do tego kto na czym nosi i co mu się podoba, ale skoro obnażacie się publicznie to wygląda to tak. Odrestaurowany Fiat 125 z alusami od BMW 7 nie stanie się BMW 7 i zamiast +5 do zajebistości jest - 10 poniżej poziomu. @clusca zamontowałeś świni siodło Mieszko ma więcej gustu np: Jak dla mnie idealne dopasowanie do tego modelu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2783 #22919 Napisano 9 Lipca 2021 Ten pasek to dopiero w powijakach ani obszyty ani krawędzie nie zrobione... Ale dzięki W sumie mam już pomysł jak go obszyć. Kangur będzie bardziej casualowa wersja ale tez jest bardzo ok moim zdnaiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67632 #22920 Napisano 9 Lipca 2021 2 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 129878 #22921 Napisano 9 Lipca 2021 (edytowane) Nawiązuje do dawnych modeli, nie tylko wyglądem, ale i mechanizmem i teraz udało mi się go zdobyć. Edytowane 9 Lipca 2021 przez Paulus57 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAWEK 01 70713 #22922 Napisano 9 Lipca 2021 😉 Bransa w foliach, tego przynajmniej nie szkoda. 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 28221 #22923 Napisano 9 Lipca 2021 Lubię ten zegarek i ten mechanizm bo to już 28800 i nawet krawędzie mostków ma ładnie wykończone w porównaniu do 6r15. Jedynie małą datę zamieniłbym na normalną. Mimo powyższego i bardzo korzystnej ceny wyprzedażowej powstrzymałem się od zakupu tego zegarka. I teraz z Was Panowie normalnie leję! Zaczęły się kolorowe jarmarki i wiejski tuning. Normalnie nic mi do tego kto na czym nosi i co mu się podoba, ale skoro obnażacie się publicznie to wygląda to tak. Odrestaurowany Fiat 125 z alusami od BMW 7 nie stanie się BMW 7 i zamiast +5 do zajebistości jest - 10 poniżej poziomu. [mention=97432]clusca[/mention] zamontowałeś świni siodło Mieszko ma więcej gustu np: Miałem skomentować, ale doszedłem do wniosku, że ten czas jaki zabrałby mi komentarz poświęcę na "tuning", gdyż kupuje zegarki by się bawic 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAWEK 01 70713 #22924 Napisano 9 Lipca 2021 11 minut temu, Miszkolc napisał(-a): Miałem skomentować, ale doszedłem do wniosku, że ten czas jaki zabrałby mi komentarz poświęcę na "tuning", gdyż kupuje zegarki by się bawic W punkt. Ja nawet już zacząłem pisać, ale również doszedłem do wniosku - nie warto😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2783 #22925 Napisano 9 Lipca 2021 Panowie nie spinajmy się. Każdy nosi jak lubi. Ja divery nosił bym na skórze mimo iż to wbrew prawu. Każdy ten model Seiko postrzega inaczej inni uważają go za mega causal inni za sport ja uważam (ale to dlatego że ten kanon tarczy taki mi się wydaje i tak kojarzy ) że jest to to bardzo elegancki zegarek elegancki mam na myśli na tyle uniwersalny że na wesele do knajpy na business spotkanie i na mniej lub bardziej codzienne stylizacje styknie. Osobiście jestem fanem kangura w połysku bo to na tyle uniwersalna skóra że może być i elegancka i sportowa. Ale struś mnie też uwiódł i wole jego niźli aligatora. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach