Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość sszwedo

Pokażmy nasze chińskie zegarki

Rekomendowane odpowiedzi

Mam go rok i jest bardzo ok. Czas trzyma lepiej niż Seiko na 4R37 i lepiej niż PT 5000 również od Pagani.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 1.11.2023 o 14:17, tofiks_th napisał(-a):

Ahoj?

IMG_20231101_141329.jpg

Prawie Hamilton 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
35 minut temu, Aranx8 napisał(-a):

Prawie Hamilton 

Bardzo fajny i zgrabny fieldwatch od Escapement Time. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
12 minut temu, alpaczino napisał(-a):

20231110_102430.jpg

ładny sprzet sam mam dylemat czy taki czy niebieski? sekundnik nie chodzi prawda?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ładny sprzet sam mam dylemat czy taki czy niebieski? sekundnik nie chodzi prawda?
W środku jest japoński VK63, dokładnie taki sam, jak w "Dejtonie" z mojego wcześniejszego posta, który mały sekundnik ma na dole.
W tym modelu, w tym samym miejscu jest pusto, tak więc...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $65.23 61%OFF | CADISEN New Luminous Men Mechanical Wristwatches Ceramic Bezel Sapphire Glass NYLON Band Automatic Watch Men relogio masculino

https://a.aliexpress.com/_Exs6Msf

54$ z kodem 11SALE8

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $156.80 44%OFF | Vintage Watch Unique Tonneau Bronze And Stainless Steel Case 200M Waterproof Leather Strap NH38 Automatic Mechanical Wristwatch

https://a.aliexpress.com/_EIo8HwP

150$ z kodem 11SALE15. Czerwony wygląda rewelacyjnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Rumcajs997 napisał(-a):

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $156.80 44%OFF | Vintage Watch Unique Tonneau Bronze And Stainless Steel Case 200M Waterproof Leather Strap NH38 Automatic Mechanical Wristwatch

https://a.aliexpress.com/_EIo8HwP

150$ z kodem 11SALE15. Czerwony wygląda rewelacyjnie.

Fajny jest. Baltany jeszcze nie mam, ale niestety jest na mojej liście trochę niżej. Czerwony najładniejszy. 

2 godziny temu, Rumcajs997 napisał(-a):

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $65.23 61%OFF | CADISEN New Luminous Men Mechanical Wristwatches Ceramic Bezel Sapphire Glass NYLON Band Automatic Watch Men relogio masculino

https://a.aliexpress.com/_Exs6Msf

54$ z kodem 11SALE8

Tu raczej wybrałbym Tandorio. 

https://pl.aliexpress.com/item/1005006012686249.html?spm=a2g0o.cart.0.0.59fd452cSVrku1&mp=1&gatewayAdapt=glo2pol 

Wychodzi z podatkiem poniżej 49 USD. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
19 minutes ago, Paulus57 said:

Fajny jest. Baltany jeszcze nie mam, ale niestety jest na mojej liście trochę niżej. Czerwony najładniejszy. 

https://pl.aliexpress.com/item/1005006012686249.html?spm=a2g0o.cart.0.0.59fd452cSVrku1&mp=1&gatewayAdapt=glo2pol 

Tandorio ogolnie jest fajne, ale maja czasem wpadki. Nie wszystkie modele maja tez AR coating. Ten Cadisen ma na 100%, bo jest test na youtube, a ten Tandorio to nie wiem. Miedzy tymi dwoma, ja bym szedl w Cadisena, bo roznica w cenie zadna. No i na Cadisenie masz najklejane indexy, a nie drukowane.

Edytowane przez Rumcajs997

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Rumcajs997 napisał(-a):

Tandorio ogolnie jest fajne, ale maja czasem wpadki. Nie wszystkie modele maja tez AR coating. Ten Cadisen ma na 100%, bo jest test na youtube, a ten Tandorio to nie wiem. Miedzy tymi dwoma, ja bym szedl w Cadisena, bo roznica w cenie zadna. No i na Cadisenie masz najklejane indexy, a nie drukowane.

Ja się raz na Cadisenie sparzyłem i stąd ostrożność. Tandorio miałem trzy i wszystkie były OK, mimo wprost skandalicznie niskich cen. Jedyna słabość tych zegarków, to stosunkowo ostre krawędzie między uszami, ale to mi nie przeszkadza w zegarkach za 150-200 zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minute ago, Paulus57 said:

Ja się raz na Cadisenie sparzyłem i stąd ostrożność. Tandorio miałem trzy i wszystkie były OK, mimo wprost skandalicznie niskich cen. Jedyna słabość tych zegarków, to stosunkowo ostre krawędzie między uszami, ale to mi nie przeszkadza w zegarkach za 150-200 zł.

Ja mam dwa Tandorio i tez jestem zadowolony. Ale slyszalem opinie, ze roznie bywa, szczegolnie z wodoszczelnoscia. Cadiseny mam tez 2 i tez zero problemow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
26 minut temu, Paulus57 napisał(-a):

Paweł, który kod użyć do tego? z S&S i punktami pokazuje mi 62 $

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Vonziej napisał(-a):

Paweł, który kod użyć do tego? z S&S i punktami pokazuje mi 62 $

Pewnie tak nisko nie zejdziesz, bo ja mam bonus z aplikacji 5 USD. U mnie jest tak: 

66,86 - 12 (3x4/20) - 1,1 (114 pkt z aplikacji) - 5 (bon wygrany w grze z aplikacji) = 48,76 USD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Paulus57 napisał(-a):

Pewnie tak nisko nie zejdziesz, bo ja mam bonus z aplikacji 5 USD. U mnie jest tak: 

66,86 - 12 (3x4/20) - 1,1 (114 pkt z aplikacji) - 5 (bon wygrany w grze z aplikacji) = 48,76 USD

no tak. najmniej to 54. i teraz zastanowienie czy brać tego pomarańczka na bransie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
12 minut temu, Vonziej napisał(-a):

no tak. najmniej to 54. i teraz zastanowienie czy brać tego pomarańczka na bransie

Miałes kiedyś jakieś Tandorio? Jak nie, to kupuj a nie zawiedziesz się. Wg mnie a ma jakieś tam doświadczenie w chińczykach, najlepszy stosunek ceny do jakości. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Paulus57 napisał(-a):

Miałes kiedyś jakieś Tandorio? Jak nie, to kupuj a nie zawiedziesz się. Wg mnie a ma jakieś tam doświadczenie w chińczykach, najlepszy stosunek ceny do jakości. 

No właśnie nie, więc może wezmę wtedy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tandorio jest spoko, mam jednego a będę miał dwa ... chociaż trzeci kusi ? 

Co myślicie? ? 

Screenshot_2023-11-11-19-45-31-16_57e717c094f371a1dada6567a1123b99.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, tomaliusz napisał(-a):

Tandorio jest spoko, mam jednego a będę miał dwa ... chociaż trzeci kusi ? 

Co myślicie? ? 

Screenshot_2023-11-11-19-45-31-16_57e717c094f371a1dada6567a1123b99.jpg

A co już masz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś coś do 5-6 dych poleci, żeby sprawdzić co to za chińskie zegarki? Kwarc. Nie musi być w stali, moze byc tworzywo lub metal.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi