Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Krystian

Piłka nożna, football, soccer czy jak kto zwał

Rekomendowane odpowiedzi

Jak spadać, to jako pierwsi! Gratulacje! ;)

Edytowane przez mw75

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Nie zasłużyliśmy na porażkę" - K. Grosicki :D

To tylko pokazuje, jak bardzo oderwani od rzeczywistości są nasi piłkarze.

Milik moment wcześniej miał inną ocenę ...Grosicki jak zwykle w chmurach...to piłkarz który z niewiadomych dla mnie powodów grał w „ droższych” ligach niż nasza. To klasyczny typ jeźdźca bez głowy ....szybkość kilka razy na 45 min i nic więcej...nawet mnie nie dziwi że ma niecelne podania ale Zieliński??? Edytowane przez desmo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wróciła "stara, dobra" reprezentacja.

Ale czego sie spodziewac, jezeli trójkę pomocników tworzą: (1) Linetty, ktory nie potrafi grac w reprezentacji, (2) Goralski, ktory nie potrafi grac do przodu i (3) Szymanski, ktory w zasadzie nie wiadomo co potrafi. Oj czekają nas "ciekawe" eliminacje, bo niestety nikt wczesniej nie zwolni Brzeczka, ktory jest na poziomie w/w trojki, a najwiekszy sukces w karierze to 4 miejsce w Ekstraklasie. Niestety Bonka troche poniosla fantazja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z perspektywy trybun:

1. Szczęsny grał świetne zawody, najlepszy zawodnik, świetny refleks!. Podziwiam, bo szczerze mówiąc uważałem go do tej pory za słabszego w tym względzie. A dziś, zwłaszcza przy eksperesowych graczach Italii pokazał się z doskonałej strony.

2. Milik, jeśli strzeliłby tego gola, to byłby nr 2. Świetna gra bez piłki (oczywiście w skali naszej repry), bardzo zadziorny, waleczny, odcinał Włochów od podań, zdecydowanie się wyróżniał.

3. Lewandowski lepiej niż z Portugalią, ale ten człowiek ma na plecach zawsze conajmniej jednego obrońcę, drugi 2-3 metry obok. Żeby ich zgubić musi się cofać lub totalnie schodzić do linii, czego wielu kibiców nie pojmuje. A jak już się rozepcha, lub wyjdzie dryblingiem, to jest sam, ew. z Milikiem na 7 Włochów, co dziś się zdarzyło conajmniej dwa razy...

4. Nasza obrona to jest dramat. Zero doskoku do przeciwnika, ale tak się zachowuje piłkarz, który wie, że jest słabszy i boi się łatwego ogrania. Glik i Bereszyński tylko nieco ponad poziom zero, ale to goście typu "wyje.. byle dalej".

5. Zieliński najgorszy dziś nasz piłkarz, DRAMAT! Może byli piłkarze, którzy niemal się nie dotknęli piłki, jak Góralski (boiskowa szajba, program mu wgrali nie ten, latał jak kogut z obcięta głową) czy Szymański, ale to Zieliński na AKTYWNIE szkodził. Dla mnie to jest dywersant.

6. Zmiana na Jędrzejczyka kilka minut przed końcem to jest hit, którego się nie da wytłumaczyć.

7. Kuba, emeryt już prawie grający okazjonalnie jest lepszy niż 80% podstawowego składu. Żal.

Edytowane przez Valygaar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciągle trzymamy ten sam poziom co Niemcy :)

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka

Only Fools Do Not Fear The Sea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I dalej przegrywami :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Murinio trzech gości trzymało, żeby tam nie nastukał komuś z obozu Chelsea :) Ciekawy mecz i sporo emocji w hicie Premier League.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

L1 + trojkąt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Ale że o co chodzi z tą bramką Arsenalu? Ja co prawda dawno żadnego meczu piłki kopanej nie oglądałem, ale jest tam coś takiego, czym warto się ekscytować?

Edytowane przez fidelio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale że o co chodzi z tą bramką Arsenalu? Ja co prawda dawno żadnego meczu piłki kopanej nie oglądałem, ale jest tam coś takiego, czym warto się ekscytować?

Kolega tak serio ? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Kolega tak serio ? ;)

No serio, bramka, jak bramka... Akcja fajna... Jest coś więcej, bo może to jakieś "rocket science" albo nie dostrzegam pewnych niuansów  :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli nie widzisz jak pięknie rozegrali tą akcję to nie mamy o czym rozmawiać. Sory, nie umiem tego inaczej ująć :P I przyznaję to nie będąc w żadnej mierze fanem Arsenalu.

Edytowane przez Krygo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Jeżeli nie widzisz jak pięknie rozegrali tą akcję to nie mamy o czym rozmawiać. Sory, nie umiem tego inaczej ująć :P I przyznaję to nie będąc w żadnej mierze fanem Arsenalu.

Ok, zaczynam dostrzegać, jak pięknie i w jakim tempie została rozegrana ta akcja, po której z podania "oczu" padła bramka  ;) Chyba obejrzę dziś jakiś mecz  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Piękne El Clásico i manita dla Barcy!  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spokojnie - ma to tez swoje pozytywy: gorzej już być nie może :)

W tym sezonie trudno będzie poprawić błędy, które popełniono przed sezonem, wiec trzeba przeczekać.

iPX

I'm not myself, but not dead and not for sale...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Ale ich zniszczyli  :(

No trochę Real nas postraszył na początku drugiej połowy. Gdyby Twoja ekipa była bardziej skuteczna, to moja Barca miałaby duży problem. Valverde popisał się jednak doskonałą zmianą wprowadzając Semedo na boisko i przesuwając Roberto wyżej do linii pomocy. Super mecz. Visca el Barca!  :D

Edytowane przez McIntosh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi