Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Krystian

Piłka nożna, football, soccer czy jak kto zwał

Rekomendowane odpowiedzi

Masz całkowitą rację Lincoln a obrońca Eintrachtu zrobiłby to nawet 9 razy lepiej ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ja Ci już pisałem, bejbe, że ja nie jestem z Łodzi - nawet z podwodnej. ;)

To tak jak większość kibiców tego klubu,jakbyś był z Łodzi to bym Ci pisał o innym bejbe ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To tak jak większość kibiców tego klubu,jakbyś był z Łodzi to bym Ci pisał o innym bejbe ;-)

Masz obsesję. Ja NIE jestem kibicem Widzewa. Pisałem tylko o tym, że mieli pewne sukcesy - dawno temu. 

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O, wracamy do naszych obsesji? Proszę bardzo  :)

Heh, chyba jednak nie bardzo. Tamten sezon był wyjątkowy dla tractor boys ale jego finał był dużą niespodzianką dla wszystkich. manchester, liverpool czy juventus były w tym czasie lepszymi drużynami dlatego Ipswitch był w zasięgu widzewa. Skończyło się wysoką porażką.

Gdyby nie Gary Bailey, to wynik brzmiałby pewnie... 9:0 dla Ipswich  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, szczerze żałuję za porównanie do Ipswich, cofam je i przeprowadzam następującą rekonstrukcję: "(...) Obrońca AKTUALNEGO składu NOTTINGHAM FOREST przyjąłby, obróciłby się i wyje...ł loba na drugą stronę boiska, pewnie celnie, do swojego pomocnika."

:P  :P  :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lincoln - Twój przykład nie był przypadkowy podobnie jak i mój a co Ty Edmund chcesz udowodnić...że 0-5 czy 0-9 były lepszymi wynikami niż 0-6... i kto tu ma obsesję :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czemu Legia ma taki znaczek?- bo się jeszcze uczy ;)

post-48316-0-13543500-1475073004_thumb.jpg

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ładne Marku. A koledzy analitycy zapomnieli zwrócić uwagę że poza słabymi indywidualnymi umiejętnościami ( 1-2 graczy którzy potrafią minąć zwodem przeciwnika) czy niepwenością i bojaźnią ( przykład wybijania na oślep) Legii najzwyczajniej brakuje zgrania w tym szczególnie w kwestii ustawiania na boisku - kto za kogo odpowiada, ( w żadnym meczu LM nie grali stoperzy z poprzedniego sezonu to co się dziwić że każdy stały fragment to panika ) , kto kogo asekuruje, płynnej zmiany systemu w zależności od fazy meczu itd. Za poprzedniego trenera tego nie było w ogóle a ten musi mieć czas. Pozostaje też pytanie czy Magiera będzie w stanie rozwijać piłkarzy ( z powodu ich lub swoich ograniczeń)

Edytowane przez desmo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a co Ty Edmund chcesz udowodnić...że 0-5 czy 0-9 były lepszymi wynikami niż 0-6... i kto tu ma obsesję :-)

Chcę udowodnić tylko to, że Ipswich na początku lat 80. był wielkim zespołem, należącym do ścisłej europejskiej czołówki i zasługującym na szacunek :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Edmund, zrozum wreszcie, że Ipswich to ZAWSZE były patałachy - na całe szczęście, była w Europie (i na świecie całym!) wtedy jeszcze gorsza od nich drużyna - i nie była to wcale Legia Warszawa!  :lol:  :lol:  :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taaa, wielka drużyna która w tamtej dekadzie nie mogła ani razu świętować tytułu mistrza kraju...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozbrajasz mnie swoją konsekwencją swoim uporem :) Ale to w sumie dobrze, zadziorny, uparty, waleczny - jak Mick Mills, Terry Butcher czy John Wark  :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 place w L to Legia, 2 palce w L to loser, czyli to samo. :lol:

Real w Warszawie, a mecz w tv. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak tak dalej pojdzie to wiecej zapłacą niż zarobią.

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm, jak na drużynę z takimi kłopotami to Legia wchodzi w Lechię jak w masło ...raz za razem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi