Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Krystian

Piłka nożna, football, soccer czy jak kto zwał

Rekomendowane odpowiedzi

Cieszę się jak młody wiec się pochwalę. Po naprawdę wielu latach w końcu jadę na Juventus.

20.04 z Fiorentiną :)

Pozazdrościć, oczywiście pozytywnie. Pozdrów Wojtka Sz. i Krystynę :D

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cieszę się jak młody wiec się pochwalę. Po naprawdę wielu latach w końcu jadę na Juventus.

20.04 z Fiorentiną :)

Zwróć uwagę na mały smaczek na rozgrzewce gdy zaczynają strzelać na bramkę i kibice fetują tylko celne strzały Ronaldo. Jak będziesz miał szczęście i Krystyna będzie pudłował to Szczęsny wciela się w rolę wybawcy i puszcza w końcu strzał CR7 ku uciesze publiki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To Lechia w finale PP, oby na fali tego zwycięstwa wygrali w sobotę w Krakowie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teoretycznie tak, ale wiadomo jak jest z teoriami w piłce ;) Przygotowany jestem na każde rozstrzygnięcie...

A nie mówiłem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To Lechia w finale PP, oby na fali tego zwycięstwa wygrali w sobotę w Krakowie.

Sędziuje też Marciniak? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

post-95072-0-92202600-1554984453.jpg

Bramka Rakowa po zagraniu ręką, ale też ręką w polu karnym obrońcy Lechii . Varciniak nie dyktuje karnego dla Rakowa.

Zyczliwi  Marciniakowi usprawiedliwiają go tym, że on  nie ma podzielnej uwagi. Nie mógł cały czas obserwowac gry,  skoro patrzył jak sobie radzi brat w roli sędziego technicznego . :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pamiętam meczu Marciniaka, w którym nie było błędu lub przynajmniej sporych kontrowersji. Ciężko zrozumieć jego "fenomen i karierę".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam widziałem zagranie klatą Mladenovicia, ale co ja się tam znam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam widziałem zagranie klatą Mladenovicia, ale co ja się tam znam...

każdy widzi co chce, poza tym sędziowanie w Polsce jest naprawdę na niskim poziomie...

Edytowane przez ecipeci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadza się jest niski poziom sędziowania, B.T.W. obejrzyj powtórkę - widać, że nie było ręki Mladenovica...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i chyba już po Juve.

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety... w tej sytuacji będę kibcował Ajaksowi, nie trawię Barcelony. Angielskim drużynom też dobrze życzę, jedna z nich na pewno już w półfinale będzie.

Edytowane przez Matti

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sugerujesz, że Ajax wyeliminuje Juve, a Porto pokona Liverpool? Moim zdaniem za wysokie progi.

I co teraz powiesz?

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piękne widowisko, szkoda tylko ostatniej nieuznanej bramki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mecz godny finału - czapki z głów przed obiema drużynami

Edytowane przez plszcto

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piękne widowisko, szkoda tylko ostatniej nieuznanej bramki :)

Szkoda?... Brawo Totki, brawo Ajax, United niestety poziom Ligi Europy co najwyżej. Young emerytura, jest tragiczny  

Edytowane przez Krygo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

mecz godny finału - czapki z głów przed obiema drużynami

Mecz emocjonujący, ale czy godny finału? Mam wątpliwości. Już dawno nie widziałem takiej nieporadności w defensywie, niektórzy zawodnicy grali jak jeźdźcy bez głowy. Zagranie Eriksena to był kryminał. Rozumiem, że mecz mógł się podobać, bo padło dużo bramek, ale od strony taktyki gry, szczególnie w obronie, to była katastrofa.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mecz emocjonujący, ale czy godny finału? Mam wątpliwości. Już dawno nie widziałem takiej nieporadności w defensywie, niektórzy zawodnicy grali jak jeźdźcy bez głowy. Zagranie Eriksena to był kryminał. Rozumiem, że mecz mógł się podobać, bo padło dużo bramek, ale od strony taktyki gry, szczególnie w obronie, to była katastrofa.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

A czy w piłce nie chodzi o to by nie mordować kibica szachami zza podwójnej gardy tylko grać atak za atak nawet kosztem błędów w obronie i strat piłek?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak desmo: piękne mecze, to te gdzie kosztem błędów drużyny przeciwnej zdobywa się piękne gole. Co prawda nie przyznaje się punktów za wrażenia artystyczne czego doskonałym przykładem jest Lechia. Jednak kto pamięta za jakiś czas styl gry? Pamięta się tylko osiągnięte wyniki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi