Master Yoda 2171 #1676 Napisano 1 Kwietnia 2014 No dobra:AkiRoninco wygrałem ? kolacje w restauracji..... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zonka #1677 Napisano 2 Kwietnia 2014 No dobra:AkiRoninco wygrałem ? Tak! Wygrałeś talon na balon !Brawo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1678 Napisano 2 Kwietnia 2014 Marek!Ty tak z kolacją na poważnie? Chcesz by QV miał z facjaty szarlotkę, jak się osobista dowie? Nie myślałem, że takiszkudny jesteś. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #1679 Napisano 4 Kwietnia 2014 no dobra, a to ja ....30lat temu DSC4675.jpg.jpgMożesz podać mi swój nr tel. na PW. ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RTK-WGM 221 #1680 Napisano 4 Kwietnia 2014 No dobra to może ja się wychylę - za niedługo zlot więc... 0 Kupię wszystko, rozsądek zachowując, co ma związek z marką ENICAR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zonka #1681 Napisano 4 Kwietnia 2014 Możesz podać mi swój nr tel. na PW. ? tylko nieliczni tutaj maja moj numer nie ma tak, nie podaje! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 769 #1682 Napisano 4 Kwietnia 2014 No dobra to może ja się wychylę - za niedługo zlot więc... 884336_515052198573835_910721574_o.jpg Gdzie zrobiona fotka no i chyba nie jest aktualna, co? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #1683 Napisano 4 Kwietnia 2014 Zonka, bardzo chciałbym dołączyć do grona tych nielicznych 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RTK-WGM 221 #1684 Napisano 4 Kwietnia 2014 Gdzie zrobiona fotka no i chyba nie jest aktualna, co?Jeśli sierpień 2013 to dawno to nie jest aktualna - widok z Gubałówki 0 Kupię wszystko, rozsądek zachowując, co ma związek z marką ENICAR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zonka #1685 Napisano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) Zonka, bardzo chciałbym dołączyć do grona tych nielicznych nie chcialbys napisalam....ze to zdjecie sprzed 30 lat !teraz mam 30 lat wiecej i 10kg wiecej ! Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez zonka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #1686 Napisano 4 Kwietnia 2014 po niedzielnych ćwiczeniach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #1687 Napisano 4 Kwietnia 2014 Zonka, z kobietą jest jak z winem Darek, ostro. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3886 #1688 Napisano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) Darek znów chce nas zastraszyć ;-)Piszcie z sensem !! booooo.... Prawdziwy facet musi mieć hobby a najlepiej 2 hobby ( jedno zapasowe ) , jeśli nie będzie miał hobby to stanie się nieznośny dla swojej kobiety. Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez QuadrifoglioVerde 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1689 Napisano 4 Kwietnia 2014 A co jeżeli tych hobby ma znacznie więcej ? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #1690 Napisano 4 Kwietnia 2014 No właśnie ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #1691 Napisano 4 Kwietnia 2014 Staje się nieobecny..... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1692 Napisano 4 Kwietnia 2014 ...chyba, że dzieli je z wybranką 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3886 #1693 Napisano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) Jedno hobby każdy facet ma na pewno...no może nie każdy dziewczynki. No ale to się nie zalicza do hobby punktowanych.Michał nie można mieć więcej hobby niż 2-ch. Pozostałe mogą mieć już tylko charakter namiętności z racji ograniczonego czasu na nie. Dzielenie hobby z wybranką obarczone jest dużym ryzykiem ...czasem tylko nam się wydaje że one interesują się tym co my a tak naprawdę po prostu podstępnie chcą nam ukraść trochę czasu dla siebie, czasu przeznaczonego na to nasze hobby ..trzeba zachować czujność Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez QuadrifoglioVerde 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drake 90 #1694 Napisano 4 Kwietnia 2014 w miarę aktualne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1695 Napisano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) Dzielenie hobby z wybranką obarczone jest dużym ryzykiem ...czasem tylko nam się wydaje że one interesują się tym co my a tak naprawdę po prostu podstępnie chcą nam ukraść trochę czasu dla siebie, czasu przeznaczonego na to nasze hobby ..trzeba zachować czujność Święte słowa! A tak swoją drogą, to troche zazdroszcze tym, którzy mogą się dzielić zegarkowym hobby ze swoimi połowicami, bo moja to nawet nie chce słyszeć o zegarkach. Ale naszczęście mamy inne wspólne zaintresowania Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zonka #1696 Napisano 4 Kwietnia 2014 ha ha ... ja slucham mojego meza jak cos mowi o zegarkach, jak pokazuje to ogladam... czasem udaje ze slucham ... ale wejdzie do sklepu z zegarkami i zacznie robic przymiarki to chora jestem ...a jak slysze, ze znow chce kupic nowy zegarek to wpadam w szal i jest afera tez tak macie ze swoimi zonami ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DUBHEAD 36 #1697 Napisano 4 Kwietnia 2014 Może i ja się w końcu ujawnię... W miarę [nie]aktualne: PS Mina taka bo nie brały... 0 ile by nie było to i tak jest za mało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #1698 Napisano 4 Kwietnia 2014 wypisz wymaluj!!!chyba wgrywają Wam to samo oprogramowanie - tylko opakowanie się zmienia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zonka #1699 Napisano 4 Kwietnia 2014 I chyba nie było jeszcze takich świąt gdzie nie dostałabym zegarka w prezencie ..wrrr!ale ostatni zegarek sama sobie kupiłam ! a mężulek się zdziwił ha ha 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
itor 7 #1700 Napisano 4 Kwietnia 2014 Klaudia- choroba postępuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach