WMK 0 #351 Napisano 24 Lutego 2010 Kojiro to akurat fotka z Cuby (jedna z niewielu na ktorej jestem - bo jakos wole robic widoczki albo zonie foty niz sobie) no i samochod niestety nie moj - ale ja gustuje raczej lata 70' wiec ten odpada z moich to np to:a mialem jeszcze pare innych - niestety u nas trzeba oszpecic takiego amerykana - bo tablica nie pasuje trzeba giac i wyglada to nieciekawie swiatla tylnie do wymiany i juz po efekcie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek W. 2 #352 Napisano 7 Kwietnia 2010 Pomroczność jasna... Zdjęcie wykonane telefonem, stąd i jego urok 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 5 #353 Napisano 12 Kwietnia 2010 Wiosna na całego, ale lepiej późno niż wcale - z każdym dniem będzie mniej aktualne. Dwie wersje zimowe: Przy okazji - drugie zdjęcie to nowa "umiejętność", rewelacja. To też przykład, że naprawdę trzeba brać instruktorów 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek Sarnowski 6 #354 Napisano 12 Kwietnia 2010 Jak nigdy nie jezdziles na nartach,to wiele tracisz.Genialny sport,szczegolnie na dobrych trasach(moja ulubiona-Nosal w Zakopanem - mistrzostwo swiata). 0 Doxa jest " za tania" na ten projekt. Może w przyszłym roku? - czyli najlepsze kryteria wyboru zegarka forumowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagib 2 #355 Napisano 13 Kwietnia 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 5136 #356 Napisano 14 Kwietnia 2010 Niezła zima... a zegarek gdzie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #357 Napisano 14 Kwietnia 2010 (edytowane) no to ja tez sie wrzuce Edytowane 14 Kwietnia 2010 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagib 2 #358 Napisano 14 Kwietnia 2010 Niezła zima... a zegarek gdzie? Robił zdjęcie ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #359 Napisano 14 Kwietnia 2010 Nagib , czy to nie jest Egipt , niedaleko Sharm , Nama Bay czy coś takiego ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagib 2 #360 Napisano 14 Kwietnia 2010 (edytowane) Darku to Hurghada - bodajże dzielnica Village. Zdjęcie w drodze do antykwariatu OBAMA w dzielnicy Al-Dahar. ps - z zegarków mieli ładnego Eberharda w stali ok. 1940 roku. Edytowane 14 Kwietnia 2010 przez Nagib 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 560 #361 Napisano 30 Kwietnia 2010 Odświeżę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RUSKI 4 #362 Napisano 30 Kwietnia 2010 Lestaf, byłeś brzydki ale z ta fajką to już w ogóle mi nie pasujesz. Żuć te BOBY 0 Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zel Gadis 4 #363 Napisano 30 Kwietnia 2010 (edytowane) ][ Edytowane 30 Kwietnia 2010 przez Zel Gadis 0 "Billy: -I'm scared Poncho. Poncho: -Bullshit. You ain't afraid of no man. Billy: -There's something out there waiting for us, and it ain't no man. We're all gonna die..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 560 #364 Napisano 30 Kwietnia 2010 Lestaf, byłeś brzydki ale z ta fajką to już w ogóle mi nie pasujesz. Żuć te BOBY Nie palę już ponad miesiąc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RUSKI 4 #365 Napisano 30 Kwietnia 2010 Nie palę już ponad miesiąc Brawo! Ja rzuciłem 10 lat temu i naprawdę dobrze się z tym czuję 0 Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #366 Napisano 9 Maja 2010 (edytowane) No to ja też się odsłonię...Co mi tam Uploaded with ImageShack.us i jeszcze jedno... Uploaded with ImageShack.us Edytowane 26 Lipca 2010 przez SecondTom 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #367 Napisano 9 Czerwca 2010 ja się chyba nie dodawałem jeszcze 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
savio23 0 #368 Napisano 9 Czerwca 2010 A co mi tam : 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #369 Napisano 9 Czerwca 2010 ja się chyba nie dodawałem jeszcze Nie ma co SST wygląda rewelacja,nawet kufel pełen piwa blednie,choć nie powiem że nie kusi To ja też sie odświeżę, z całą watachą , nic lepszego nie mam, 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Election 3 #370 Napisano 9 Czerwca 2010 Wow, Lestaf - wyglądasz jak Sylar z serialu Heroes - tylko włosy się nie zgadzają. Tak w ramach ciekawostki - Sylar był zegarmistrzem 0 [b][i] Poszukuję starych high-end quartz'ów, zegarków kamertonowych i innych dzieci rewolucji elektronicznej [/i][/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 579 #371 Napisano 10 Czerwca 2010 ja się chyba nie dodawałem jeszcze AIRMAN kozak, tylko dlaczego go tak porysowałeś??;P;P;P 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 5136 #372 Napisano 10 Czerwca 2010 Piotr - przytyło się? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #373 Napisano 10 Czerwca 2010 Dawno się tu nie wklejałem więc... oto i ja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 560 #374 Napisano 10 Czerwca 2010 Wow, Lestaf - wyglądasz jak Sylar z serialu Heroes - tylko włosy się nie zgadzają. Tego jeszcze nie słyszałem... Ktoś tam czasem mówi że do Banderasa jestem podobny, ale że do Sylara, to pierwszy raz słyszę McIntosh po co Ci ten patyk? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2291 #375 Napisano 10 Czerwca 2010 (edytowane) Tego jeszcze nie słyszałem... Ktoś tam czasem mówi że do Banderasa jestem podobny, ale że do Sylara, to pierwszy raz słyszę McIntosh po co Ci ten patyk? Nie żebym chciał Ciebie obrazić, ale albo ktoś za dużo wypił, albo dla niego każdy z dłuższymi włosami to Banderas Ja podobieństwa nie widzę .Ps. Oczywiście nic nie mam do Twojego wyglądu, po prostu nie widzę podobieństwa Edytowane 10 Czerwca 2010 przez krystekomega 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach