michu 1 #376 Napisano 10 Czerwca 2010 Trochę do Banderasa jest podobny, tylko musiałby na solarkę pójść 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #377 Napisano 10 Czerwca 2010 McIntosh po co Ci ten patyk? Lubię czasem postrzelać z historycznej broni, a że nie zawsze mam ulubiony łuk pod ręką, to walę z czego popadnie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snake_08 1 #378 Napisano 10 Czerwca 2010 Lubię czasem postrzelać z historycznej broni, a że nie zawsze mam ulubiony łuk pod ręką, to walę z czego popadnie... ...jeżeli walisz na wprost ...to po co Ci to ognisko w górę ?!... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #379 Napisano 10 Czerwca 2010 Piotr - przytyło się? to do mnie? A nie bierzesz pod uwagę, że mam białą pogrubiającą czapę 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #380 Napisano 10 Czerwca 2010 AIRMAN kozak, tylko dlaczego go tak porysowałeś??;P;P;Pnormalnie użytkowałem A masz go? 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 5136 #381 Napisano 11 Czerwca 2010 Do Ciebie. Fakt - na spotkaniu 2009 czapki pogrubiającej nie miałeś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 579 #382 Napisano 11 Czerwca 2010 normalnie użytkowałem A masz go? mam:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #383 Napisano 23 Czerwca 2010 (edytowane) to trzeba trochę odświeżyć temat, żeby nie było niesmaku, to z moją piękniejszą połówką(choć o to trochę bym się kłócił )data zdecydowanie kłamie, bo znamy się od czterech lat, ale tak bywa jak się jej w aparacie nie przestawi mam dziwne wrażenie, że niektórzy chcą mi zrobić krzywdę Edytowane 23 Czerwca 2010 przez ricardo216 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #384 Napisano 26 Lipca 2010 A se odswieze Na pierwszym planie moja lepsza polowka : Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pasjonat 0 #385 Napisano 26 Lipca 2010 no to teraz Cie poznam jak sie spotkamy ........ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4610 #386 Napisano 26 Lipca 2010 carlito co to za gangsterska poza ...jakbym Cię spotkał na mieście to bym przeszedł prawdopodbnie na drugą stronę ulicy w przekonaniu, że chcesz mi zakosić komórę a w kieszeni pewnie nosisz cegłę klikierową ....Ale nie martw się ja ponoć wyglądam ( tak kiedyś gadali) na lovelasa...a faktycznie jestem kompletnym zaprzeczeniem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #387 Napisano 26 Lipca 2010 No to jeszcze jedno Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #388 Napisano 26 Lipca 2010 ...ja ponoć wyglądam ( tak kiedyś gadali) na lovelasa...Nie przypominam sobie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4610 #389 Napisano 26 Lipca 2010 No to jeszcze jedno Od razu lepiej ...z wrażenia wieczorem wkleję swoją fotę ( kiedyś już wklejałem żeby nie było ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #390 Napisano 26 Lipca 2010 A tu ja sam Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #391 Napisano 26 Lipca 2010 Carlito, a jakiego to cukiereczka masz na ręce na tym ostatnim zdjęciu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #392 Napisano 26 Lipca 2010 ....Ale nie martw się ja ponoć wyglądam ( tak kiedyś gadali) na lovelasa...a faktycznie jestem kompletnym zaprzeczeniem Daj zdjęcie jak wyglądasz to ci powiemy jaki jesteś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4610 #393 Napisano 26 Lipca 2010 (edytowane) Daj zdjęcie jak wyglądasz to ci powiemy jaki jesteś To oczywista oczywistość Edytowane 26 Lipca 2010 przez marcomartin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #394 Napisano 26 Lipca 2010 To oczywista oczywistość Nie filozuj, tylko zdjęcie daj. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4610 #395 Napisano 26 Lipca 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #396 Napisano 26 Lipca 2010 No trochę lowelasem jedzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2291 #397 Napisano 26 Lipca 2010 Uploaded with ImageShack.us Toż Ty normalny, poczciwy chopok jesteś, a nie żaden kochamlas czy coś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #398 Napisano 26 Lipca 2010 (edytowane) Edytowane 31 Lipca 2015 przez cyklotymik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kacper_1984 #399 Napisano 26 Lipca 2010 (edytowane) Nie ma to jak umiejętnie posługiwac się PhotoShopem P.S. Masz dużego muła Edytowane 26 Lipca 2010 przez Kacper_1984 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #400 Napisano 26 Lipca 2010 Nie jest taki duzy, tylko 49 cm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach