carlito1 59 #951 Napisano 28 Marca 2011 Ale doszło sporo nowych użytkowników 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dorian g. 0 #952 Napisano 28 Marca 2011 ...ale nie każdy jest na tyle przystojny i fotogeniczny co odważni powyżej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #953 Napisano 28 Marca 2011 (edytowane) A to trzeba być przystojnym i fotogenicznym żeby się pokazać? Przecież nie jest to forum randkowe Edytowane 28 Marca 2011 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
corel 2 #954 Napisano 28 Marca 2011 (edytowane) A to trzeba być przystojnym i fotogenicznym żeby się pokazać? Przecież nie jest to forum randkowe Skoro nie trzeba...Oto ja.Ten z zegarkiem Edytowane 28 Marca 2011 przez corel 0 Życzę wszystkim miłego dnia. Kornel, syn MirosławaMiłośnik zegarków i fotografii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #955 Napisano 28 Marca 2011 Dobrze Cię widzieć 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominik Szymański 2 #956 Napisano 28 Marca 2011 OK, a więc i ja - z moimi pociechami: Niną i Oliwierem. 0 pozdrawiam, Dominik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pager 2 #957 Napisano 3 Kwietnia 2011 W ramach przedstawienia się: Podobno wyglądam na starszego niż jestem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 116 #958 Napisano 3 Kwietnia 2011 nie tak dawno jeszcze tak: a dziś już tak: 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #959 Napisano 3 Kwietnia 2011 No nie wierze, Tomek się nam pokazał Dobrze Cię widzieć Wstaw coś gdzie jesteś bez hełmu i gogli. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bienn 0 #960 Napisano 3 Kwietnia 2011 (edytowane) To może ja coś w hełmie i goglach.ostatnio bardziej poluje kamerą Edytowane 3 Kwietnia 2011 przez bienn 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #961 Napisano 3 Kwietnia 2011 W ramach przedstawienia się: Podobno wyglądam na starszego niż jestem Wyglądasz na 17... to masz ze 14 ?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #962 Napisano 3 Kwietnia 2011 (edytowane) A ja Was wszystkich bacznie obserwuję ! Uploaded with ImageShack.us Edytowane 3 Kwietnia 2011 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 560 #963 Napisano 3 Kwietnia 2011 Wyglądasz na 17... to masz ze 14 ?? W profilu ma że 15 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #964 Napisano 3 Kwietnia 2011 Lestaf, zaniedbałeś mocno ten wątek... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 560 #965 Napisano 3 Kwietnia 2011 (edytowane) Słuszna uwaga kolego, nie daj Bóg co poniektórzy nie pamiętają już jak wyglądam, albo co gorsza myślą, że wyglądam tak jak na avatarze... Zdecydowałem nie odstępować od panującej mody, wklejania fotek z groźną miną, na których praktycznie nie widać twarzy Edytowane 3 Kwietnia 2011 przez Lestaf 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jimi Jump 0 #966 Napisano 3 Kwietnia 2011 Zdjęcie pod Krzyżem na Giewoncie i będzie Geet ! Ja się zastanawiam czy się pokazać czy nie ?Nie mam na razie chyba zdjęć odpowiednich 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
corel 2 #967 Napisano 3 Kwietnia 2011 Słuszna uwaga kolego, nie daj Bóg co poniektórzy nie pamiętają już jak wyglądam, albo co gorsza myślą, że wyglądam tak jak na avatarze... Tak prawdę mówiąc to gdy się zarejestrowałem i pochodziłem trochę po forum to myślałem, że ten w avatarze to twoje zdjęcie z jakimś makijażem 0 Życzę wszystkim miłego dnia. Kornel, syn MirosławaMiłośnik zegarków i fotografii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2291 #968 Napisano 3 Kwietnia 2011 Lestaf, Bartek na pewno już się nie mógł doczekać Twojej foty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #969 Napisano 4 Kwietnia 2011 Słuszna uwaga kolego, nie daj Bóg co poniektórzy nie pamiętają już jak wyglądam, albo co gorsza myślą, że wyglądam tak jak na avatarze... Zdecydowałem nie odstępować od panującej mody, wklejania fotek z groźną miną, na których praktycznie nie widać twarzy Wyglądasz jakbyś robił kupę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 560 #970 Napisano 4 Kwietnia 2011 (edytowane) Lestaf, Bartek na pewno już się nie mógł doczekać Twojej foty Myślisz że się ucieszy? W razie czego skłamiemy, że to nie ja tylko Bear Gryls Ja się zastanawiam czy się pokazać czy nie ?Nie mam na razie chyba zdjęć odpowiednich Ja wychodzę z założenia, że żadne moje zdjęcie nie jest odpowiednie, zresztą nie tylko ja Pokaż się czym prędzej. Wyglądasz jakbyś robił kupę Faktycznie, ucieszył się Edytowane 4 Kwietnia 2011 przez Lestaf 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 10 #971 Napisano 4 Kwietnia 2011 Uważaj Synku na tego gościa 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2291 #972 Napisano 4 Kwietnia 2011 Faktycznie, ucieszył się 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #973 Napisano 5 Kwietnia 2011 (edytowane) Nie będzie filmu,będzie kadr Przepraszam za usuniecie filmu.Jedna osoba się "wyłamała" Edytowane 7 Kwietnia 2011 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #974 Napisano 5 Kwietnia 2011 Darek, dobrze Cię widzieć ! Świetny filmik - to się nazywa profesjonalne podejsćie do tematu 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #975 Napisano 5 Kwietnia 2011 o rany..a kto taki spalił Ci twarz w ogniu i dlaczego..w sumie od miłosci do nienawisci tylko mały krok-ta blond łumen czesto w sumie sie przewijała:) mozeto ona była zapalnikem moze lepiej nie odpisuj heeh 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach