SphinX 77 #1051 Napisano 17 Lipca 2011 Darek - filmik i widoki super - zazdroszczę wyjazdu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 4194 #1052 Napisano 17 Lipca 2011 A ta kobieta w okularach obok to kto? Mod Edit: Baretek nie wie, że zdjęc nie cytujemy? 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 560 #1053 Napisano 17 Lipca 2011 :angry: Kolega chyba nie zrozumiał żartu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rikimaru75 7634 #1054 Napisano 18 Lipca 2011 (edytowane) Tylu forumowiczów a tak mało fotek Edytowane 10 Września 2020 przez Rikimaru75 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #1055 Napisano 23 Lipca 2011 heh, nie poznałbym CIę Darku w tej masce. Nie ta twarz, nie te włosy heh czas ucieka,włosy cóż ,trzeba brać pożyczkę Tu dwóch takich ,co kochają zegarki i nie tylko 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 4194 #1056 Napisano 27 Lipca 2011 (edytowane) pare zdjec z pracy, po tym co wydarzylo sie w Norwegii daja nam porzadnie w tylek...., caly tydzien treining jak odbic szkole z rak terrorystow te wszystkie kolorowe plamki to slady po uderzeniach plastikowymi kulami wypelnionymi farba, ale terrorysty nie bedziemy zalowac..... zostaje po tym duzo siniakow....a na zakonczenie nowy kon w stajni (HEMI 5.7 w srodku) Edytowane 27 Lipca 2011 przez Robnyc 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rawicz 2 #1057 Napisano 28 Lipca 2011 Fajne foty Robert. Od razu czuję się bezpieczniej! Co do Chargera to osobiście jak widzę takiego na FDR to szybciutko zwalniam A propos - rzuciłbyś koledze z forum jakąś PBA-kę Pozdrawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 4194 #1058 Napisano 28 Lipca 2011 Jak kiedys zrobimy spotkanie podstolika to na pewno dostaniesz. 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pionier 505 #1059 Napisano 28 Lipca 2011 Jestem pełen podziwu brawo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dasiek7 16 #1060 Napisano 28 Lipca 2011 Przejrzalem caly watek.....najwiekszym zaskoczeniem dla mnie jest wyglad Carlita1.....wydaje mi sie ze powinien chodzic tylko i wylacznie w złotych Rolexach dorzuce tez siebie na jednym ogolony.....a na drugim niestety nie i jeszcze pod wplywem napojow wyskokowych 0 " tylko Seiko " Damian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1061 Napisano 28 Lipca 2011 najwiekszym zaskoczeniem dla mnie jest wyglad Carlita1.....wydaje mi sie ze powinien chodzic tylko i wylacznie w złotych Rolexach Bez komentarza. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dasiek7 16 #1062 Napisano 28 Lipca 2011 Bez komentarza. No nie obrazaj sie.....po prostu taki z Ciebie gangster na pierwszy rzut oka 0 " tylko Seiko " Damian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1063 Napisano 28 Lipca 2011 Nie obrażam się, poprostu nie lubie złotych rolków Zresztą z tego co pamiętam, to w tym temacie mnie już nawet do czarnych beemek wsadzali, więc jestem przyzwyczajony do tego typu komentarzy. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dasiek7 16 #1064 Napisano 28 Lipca 2011 (edytowane) hehe i mowiac szczerze tak jak to napisal chyba Marcomartin.....widzac Cie na ulicy tez bym przeszedl na druga strone Edytowane 28 Lipca 2011 przez dasiek7 0 " tylko Seiko " Damian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1065 Napisano 28 Lipca 2011 (edytowane) Od czasu tych zdjęć sporo ćwicze, i troche podrosłem, tak więc napewno Aczkolwiek jak to mawia moja młoda - "wyglądasz jak bandyta, ludzie Ci z drogi schodza, w oczy Ci nie patrzą, a tak naprawde, to potulny jesteś jak baranek" Edytowane 28 Lipca 2011 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #1066 Napisano 28 Lipca 2011 Spotkanie Super.Irek przemierzył kilka tys. km. ja kilkaset Ale było warto 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4610 #1067 Napisano 29 Lipca 2011 (edytowane) normalnie jak bracia PS. Sądząc po murach spotkanie odbyło się w Pałacu Prezydenckim Edytowane 29 Lipca 2011 przez marcomartin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #1068 Napisano 29 Lipca 2011 normalnie jak bracia PS. Sądząc po murach spotkanie odbyło się w Pałacu Prezydenckim Te same pasje ,ta sama miłość do zegarków.Płynie w nas ta sama krew Marcin, zawsze wiedziałem ,żeś człowiek inteligentny.To Pałac Kawalera 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #1069 Napisano 29 Lipca 2011 A my to Kawalery ...... Super bylo Cie poznac i pogadac . Wlasnie weszlem do domu z jednodniowym opoznieniem . Ide spac 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #1070 Napisano 29 Lipca 2011 (edytowane) A my to Kawalery ...... Super bylo Cie poznac i pogadac . Wlasnie weszlem do domu z jednodniowym opoznieniem . Ide spacTo Ty młody kawalerze gratuluje bezpiecznego ,spokojniutko powrotu.A przy następnej okazji już się nie wymigasz od zwiezdami /Warszawy.Szczególnie ich zakątków Edytowane 29 Lipca 2011 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #1071 Napisano 30 Lipca 2011 Ja tam menu zawsze lubie poprzegladac 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #1072 Napisano 30 Lipca 2011 Płynie w nas ta sama krew transfuzje zrobili wam na miejscu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arhol 41 #1073 Napisano 30 Lipca 2011 (edytowane) A tu moja głupia facjata Edytowane 30 Lipca 2011 przez arhol 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 5137 #1074 Napisano 30 Lipca 2011 Ja tam menu zawsze lubie poprzegladac Nie wiem czemu, myślałem, że ty to poważny pan, przyprószony lekko siwizną - a ty młody chłopak Irku jesteś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #1075 Napisano 30 Lipca 2011 Dzieki , ale tak naprawde to jestem w srednim wieku 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach