Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Hiroki

Jak wyglądamy?!

Rekomendowane odpowiedzi

18 godzin temu, Paulus57 napisał(-a):

Smacznego. :) 

Dziękuję bardzo 🤗 🤗 🤗 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
12 minut temu, Enkil napisał(-a):

Zastanawiałem się czy nie umieścić w temacie formuła 1 ;)

energylandia.thumb.jpg.1212c2cf93fe87bd1751a386e0c8973d.jpg

I dobrze, bo by Cię zjedli. ;) W bolidzie F1 4 osoby?? Toż to wbrew przepisom (jak fotki za kierownicą).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Enkil napisał(-a):

Fajnie się rozpędza do pierwszej pętli, to jeszcze zadra i hyperion, abysus też jest fajny 👍👍👍

2 godziny temu, Enkil napisał(-a):

Ja gdzieś tam byłem w drugim lub trzecim wagoniku 😁😁😁

IMG_20250711_162723.jpg

A tu mayan, nawet mnie widać 😁😁😁

IMG-20250711-WA0000.jpg

IMG-20250711-WA0001.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 6.07.2025 o 15:33, loco50 napisał(-a):

Na pohybel czarnym.

Czarnym i czerwonym.

Na pohybel wszystkim.

To jest dobry toast😁

Zdrowie szanownego Państwa. A Twoje Hubert szczególnie.

20250706_152515.JPG

Trochę sporo do analizy tego urobku... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Adi napisał(-a):

Trochę sporo do analizy tego urobku... ;)

Tullmore Dew ze Spritem 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. 

Dużo zdrowia na długie lata. 

Mnóstwa  pięknych zegarków. 

Życzy Jacek 

Edytowane przez JASI

"Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, Krzysztof Skórka napisał(-a):

Kolejna rocznica, kolejna kartka, wiedzą u mnie w pracy czym się po godzinach zajmuję 😉

Krzysiek_S_2025.jpg

🎵 Łubu dubu, łubu dubu,

niech nam żyje Prezes naszego Klubu ... 🎵  :D👍

Edytowane przez Callahan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
30 minut temu, facecik napisał(-a):

Hejka. W środę mam planowany wypis ze szpitala. Chciałbym Wam wszystkim podziękować za słowa otuchy i wsparcie. Jeden z Kolegów napisał mi w prywatnej wiadomości, że takie wsparcie niewiele znaczy (tak trochę w żartach). To nieprawda. Dla mnie znaczy bardzo dużo. Forum KMZiZ to w zasadzie jedyne miejsce, gdzie regularnie udzielam się w Internecie. Mam profil na FB, ale on jest prowadzony przez moją żonę, a ja korzystam z tego, że mogę być na różnych grupach dyskusyjnych, gdzie znajduję przydatne informacje. Na grupach raczej nie jestem aktywny, tylko scrolluję.

Forum KMZIZ towarzyszyło mi tutaj codziennie w lepszych i gorszych momentach. Dzięki forum poznałem w realu i wirtualu bardzo fajnych ludzi. To dla mnie cenne, choć sam raczej jestem mało towarzyski.

Jeszcze raz bardzo Wam wszystkim dziękuję, choćby za to że przez parę sekund ktoś pomyślał, że gdzieś tam jest jakiś facecik, który ma trochę przejebane, i na choć na chwilkę ścisnął kciuki.

Do zobaczenia wkrótce w innych wątkach, może już bez mojej gęby, za to z zegarkiem. Tutaj niestety żadnego zegarka mieć nie mogłem.

IMG_2440.thumb.jpg.bc0bd47912e4be26d1f078f72b826cd7.jpg

Przy Twojej energii, optymizmie i sile jestem przekonany, że wiele wspólnych lat na Forum nas czeka! 💪🏻🔥

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
54 minutes ago, facecik said:

Do zobaczenia wkrótce w innych wątkach

Oczywiście że tak! 
Zdrowia… Siły i Wszystkiego Dobrego 💪🏻🙌🏻

Ja i trzymam kciuki i do tego fingers crossed, jakoś tam się w końcu z asymilowałem w tej Anglii 🤭

Głowa do góry, wszystko będzie dobrze 👊🏻

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, facecik napisał(-a):

Hejka. W środę mam planowany wypis ze szpitala. Chciałbym Wam wszystkim podziękować za słowa otuchy i wsparcie. Jeden z Kolegów napisał mi w prywatnej wiadomości, że takie wsparcie niewiele znaczy (tak trochę w żartach). To nieprawda. Dla mnie znaczy bardzo dużo. Forum KMZiZ to w zasadzie jedyne miejsce, gdzie regularnie udzielam się w Internecie. Mam profil na FB, ale on jest prowadzony przez moją żonę, a ja korzystam z tego, że mogę być na różnych grupach dyskusyjnych, gdzie znajduję przydatne informacje. Na grupach raczej nie jestem aktywny, tylko scrolluję.

Forum KMZIZ towarzyszyło mi tutaj codziennie w lepszych i gorszych momentach. Dzięki forum poznałem w realu i wirtualu bardzo fajnych ludzi. To dla mnie cenne, choć sam raczej jestem mało towarzyski.

Jeszcze raz bardzo Wam wszystkim dziękuję, choćby za to że przez parę sekund ktoś pomyślał, że gdzieś tam jest jakiś facecik, który ma trochę przejebane, i na choć na chwilkę ścisnął kciuki.

Do zobaczenia wkrótce w innych wątkach, może już bez mojej gęby, za to z zegarkiem. Tutaj niestety żadnego zegarka mieć nie mogłem.

Dobrze słyszeć, że wszystko się układa – nawet jeśli z fryzurą chwilowo mniej roboty niż zwykle. Walter White by się uśmiechnął, tylko nie idź w jego ślady.  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, Krzysztof Skórka napisał(-a):

Kolejna rocznica, kolejna kartka, wiedzą u mnie w pracy czym się po godzinach zajmuję 😉

Krzysiek_S_2025.jpg

💯💯💯💯🥳🥳🥳🥳🥳

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
14 minut temu, Enkil napisał(-a):

Dobrze słyszeć, że wszystko się układa – nawet jeśli z fryzurą chwilowo mniej roboty niż zwykle. Walter White by się uśmiechnął, tylko nie idź w jego ślady.  :)

Uwielbiam mieć ogoloną głowę. Maszynka pracuje raz na tydzień. Świeżo po goleniu czuję się jak nowo narodzony 🙂 Teraz na jakiś czas mam spokój.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, Krzysztof Skórka napisał(-a):

Krzysiek_S_2025.jpg

Ale Ty groźnie wyglądasz, gdybym Cię spotkał w ciemnej uliczce, oddałbym Ci mój zegarek żebyś mi tylko krzywdy nie zrobił 😀🥳🥳

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A dzisiaj na pokładzie Titanica 🤗🤗🤗

Screenshot_2025-07-21-21-54-51-68_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg

W kotłowni.

IMG20250721162557.jpg

I kawałek góry lodowej 🤗🤗🤗

IMG20250721163751.jpg

Kawał lodu wstawili 😁😁😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, Krzysztof Skórka napisał(-a):

Krzysiek_S_2025.jpg

100 lat Krzysztof🥳🥳🥳

4 godziny temu, facecik napisał(-a):

Super informacja! Zdrówka💪🏼

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, Krzysztof Skórka napisał(-a):

Krzysiek_S_2025.jpg

Don. Prawdziwy Don 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Heavyweight2712 napisał(-a):

Ale Ty groźnie wyglądasz, gdybym Cię spotkał w ciemnej uliczce, oddałbym Ci mój zegarek żebyś mi tylko krzywdy nie zrobił 😀🥳🥳

Mogę Ci podać numer paczkomatu profilaktycznie 🙄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
14 minut temu, Krzysztof Skórka napisał(-a):

Mogę Ci podać numer paczkomatu profilaktycznie 🙄

Nie mam takich wypasionych jak Ty 😉 napewno by ci się nie spodobały 

32 minuty temu, TomcioMiki napisał(-a):

A dzisiaj na pokładzie Titanica 🤗🤗🤗

Screenshot_2025-07-21-21-54-51-68_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg

W kotłowni.

IMG20250721162557.jpg

I kawałek góry lodowej 🤗🤗🤗

IMG20250721163751.jpg

Kawał lodu wstawili 😁😁😁

Gdzie znajduje się to muzeum Titanica w którym byłeś ? Ja byłem w Muzeum Titanica ale w Belfaście też gorąco polecam 👍 jest również port z którego wypłynął, fajne wrażenia 😊

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Heavyweight2712 napisał(-a):

Nie mam takich wypasionych jak Ty 😉 napewno by ci się nie spodobały 

Gdzie znajduje się to muzeum Titanica w którym byłeś ? Ja byłem w Muzeum Titanica ale w Belfaście też gorąco polecam 👍 jest również port z którego wypłynął, fajne wrażenia 😊

Rolexa jeszcze nie miałem  😆

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi