r_tomek 0 #1376 Napisano 28 Sierpnia 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4736 #1377 Napisano 28 Sierpnia 2012 Piotr a zrób jeszcze jeden konkurs....bo czuję się jakoś dziwnie jak nie wygrywam :lol: Gratulacje Rychu! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #1378 Napisano 28 Sierpnia 2012 proszę adres na pm 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #1379 Napisano 28 Sierpnia 2012 czuję się jakoś dziwnie jak nie wygrywam :lol: :D Gratulacje Rychu!dzienks proszę adres na pm z największą przyjemnością 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #1380 Napisano 28 Sierpnia 2012 Piotr a zrób jeszcze jeden konkurs....bo czuję się jakoś dziwnie jak nie wygrywam :lol: Gratulacje Rychu!nie wiem czy mam jeszcze jedne okularki a tanie nie są Na pocieszenie nie na każdym dobrze leżą 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #1381 Napisano 28 Sierpnia 2012 Ale przyznam, że mi się spodobało i chyba pomyślę nad jakimś nowym konkursie 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdamS 0 #1382 Napisano 29 Sierpnia 2012 SCOTT Scale RC? Niestety nie... To tylko scale 30 po drobnych modyfikacjach (: 0 Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #1383 Napisano 29 Sierpnia 2012 wrzuce jedno z wakacji , ten posrodku to ja . Chyba sie zarazilem nowym hobby 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1384 Napisano 29 Sierpnia 2012 A ten co kieruje, to wypisz wymaluj Tony Soprano 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yenjay 673 #1385 Napisano 29 Sierpnia 2012 (edytowane) A ten co kieruje, to wypisz wymaluj Tony Soprano No Michal, co ty? Za wysoki gosc za kierownica. Tony byl niski i mial mase i zlotego rolka Chyba Datejusta? EdytaRolex Day-Date Presidential Tu zrodlo Edytowane 29 Sierpnia 2012 przez Yenjay 0 Pozdrawiam. Jedrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 4038 #1386 Napisano 31 Sierpnia 2012 dzisiaj wzialem syna do pracy: a po pracy na bumper cars: 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1387 Napisano 14 Września 2012 Wkleje się w "długich" włosach - wytrzymałem kilka miesięcy i basta, wracam do łysej pały. Jakoś się nie czuje we włosach, całe życie się goliłem na zero i w końcu po namowach młodej zapuściłem te nieszczęsne włosy. O zgrozo! Rano człowiek wstaje, każdy włos w inną strone, trzeba to czesać, układać, chodzić co dwa tygodnie do fryzjera - męczarnia 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #1388 Napisano 14 Września 2012 W ogóle jakoś inaczej wyglądasz na tej fotce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1389 Napisano 14 Września 2012 Może dlatego, że ogolony 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #1390 Napisano 14 Września 2012 Chyba Michał jednak lepiej z włosami ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1391 Napisano 14 Września 2012 No właśnie ponoć mi dobrze z włosami, ale ja się jakoś nie mogę przyzwyczaić... 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #1392 Napisano 14 Września 2012 Michał... to nie Ty, nie ma bata :lol: 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #1393 Napisano 14 Września 2012 Carlito to Twoje zdjecie po balu ósmych klas? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1394 Napisano 14 Września 2012 (edytowane) Michał... to nie Ty, nie ma bata :lol: A kto? No pewnie, że ja Zdjęcie robione jakieś 3 miesiące temu. Edytowane 14 Września 2012 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #1395 Napisano 14 Września 2012 Z włosami wyglądasz na 40+, a nie na 30 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1396 Napisano 14 Września 2012 (edytowane) A to dobre, bo jak mówię, że mam trzy dychy, to większość mi nie wierzy, dając mi mniej. Podobno bardzo młodo wyglądam. Edytowane 14 Września 2012 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #1397 Napisano 14 Września 2012 Na prawdę po tej fotce dałbym Tobie ponad 40 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #1398 Napisano 14 Września 2012 Właśnie młodo wyglada 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #1399 Napisano 14 Września 2012 A to dobre, bo jak mówię, że mam trzy dychy, to większość mi nie wierzy, dając mi mniej. Podobno bardzo młodo wyglądam. No to z włosami chociaż wyglądasz dobrze to na 35 + Pamiętając Twoje poprzednie zdjęcia nie poznałbym Cię na tej focie powyżej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4271 #1400 Napisano 14 Września 2012 (edytowane) Michał z włosami wygląda jak Połomski w tupeciku Michał weź to zgól !!!! chcemy łysego Carlito !!! Ja już zbieram głosy pod petycją do Twojego fryzjera Z tą 40stką to koledzy przesadzili...wyglądasz na swój wiek. Ale z łysiną wyglądałeś młodziej Edytowane 14 Września 2012 przez QuadrifoglioVerde 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach