mkoch 895 #2626 Posted April 22 21 minut temu, Jimmwalker12 napisał(-a): Ostatnio wpadł mi w oczy Wostok Gajowego, jednak miał on dodatkowo centralny sekundnik... Nigdy wcześniej się z tym nie spotkałem - Frankenstein, czy faktycznie tak bywało? Nie bywało w oryginałach. Natomiast przeróbki były. Chyba @Enkil kiedyś pokazywał 0 TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)MARIANEK Share this post Link to post Share on other sites
Enkil 9054 #2627 Posted April 22 (edited) 13 godzin temu, mkoch napisał(-a): Nie bywało w oryginałach. Natomiast przeróbki były. Chyba @Enkil kiedyś pokazywał Tak kiedyś sobie zrobiłem, i @Sebolskiz tego co pamiętam też sobie zmajstrował taki. To mój. Edited April 22 by Enkil 0 KSIĄŻKA - CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Share this post Link to post Share on other sites
Jimmwalker12 2 #2628 Posted April 23 Takie przeróbki lubię i doceniam. Dzięki Panowie. 0 Share this post Link to post Share on other sites
mst 618 #2629 Posted April 27 Witam Czy wskazówki są dobre? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Qba. 4970 #2630 Posted April 27 23 minuty temu, mst napisał(-a): Witam Czy wskazówki są dobre? Tak, są ok. 0 Share this post Link to post Share on other sites
mst 618 #2631 Posted April 27 2 minuty temu, Qba. napisał(-a): Tak, są ok. Dziękuje bardzo...👋 Jeszcze jedno pytanie, czy one były równolegle produkowane? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Walter_87 8691 #2632 Posted April 27 4 godziny temu, mst napisał(-a): Dziękuje bardzo...👋 Jeszcze jedno pytanie, czy one były równolegle produkowane? Tak 0 KMZiZ Share this post Link to post Share on other sites
Progfan_87 4595 #2633 Posted April 27 (edited) 16-stka może być kilka lat starsza Edited April 27 by Progfan_87 0 𝑷𝒐𝒍𝒋𝒐𝒕/𝑺𝒆𝒌𝒐𝒏𝒅𝒂 - 𝑨𝒍𝒍 𝑺𝒕𝒆𝒆𝒍, 𝟐𝟏 𝒋𝒆𝒘𝒆𝒍𝒔, 𝟐𝟐 𝒋𝒆𝒘𝒆𝒍𝒔, 𝟐𝟗 𝒋𝒆𝒘𝒆𝒍𝒔, 𝟑𝟎 𝒋𝒆𝒘𝒆𝒍𝒔 Share this post Link to post Share on other sites
Walter_87 8691 #2634 Posted April 27 Logo to samo, więc i lata produkcji zbliżone. 0 KMZiZ Share this post Link to post Share on other sites
Tom88 115 #2635 Posted June 8 https://allegrolokalnie.pl/oferta/zegarek-poljot-szturmanskie-39mm-bdb-stan Cześć. Pytanie o ten zegarek.... ja się kompletnie nie znam na szturmanach, wiem, że dużo zamienników części produkują, ale nie jestem w stanie zweryfikować czy to jakiś składak. Pytanie w imieniu "znajomego".... Będę wdzięczny za uwagi dot modelu i czy warto 0 Share this post Link to post Share on other sites
rozga 11 #2636 Posted June 17 Witam, czy ten poljot jest oryginalnym? Wszystkie które znalazłem miałey pod Poljot napis de luxe automatic i pod 29 jewels schockproff. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Mislavo 4424 #2637 Posted June 17 Odpuść sobie tego skladaczkaWysłane z mojego motorola edge 20 pro przy użyciu Tapatalka 0 /iloveussrwatches/ Share this post Link to post Share on other sites
Progfan_87 4595 #2638 Posted June 17 5 minut temu, Mislavo napisał(-a): Odpuść sobie tego skladaczka Wysłane z mojego motorola edge 20 pro przy użyciu Tapatalka Koperta nie ta? 0 𝑷𝒐𝒍𝒋𝒐𝒕/𝑺𝒆𝒌𝒐𝒏𝒅𝒂 - 𝑨𝒍𝒍 𝑺𝒕𝒆𝒆𝒍, 𝟐𝟏 𝒋𝒆𝒘𝒆𝒍𝒔, 𝟐𝟐 𝒋𝒆𝒘𝒆𝒍𝒔, 𝟐𝟗 𝒋𝒆𝒘𝒆𝒍𝒔, 𝟑𝟎 𝒋𝒆𝒘𝒆𝒍𝒔 Share this post Link to post Share on other sites
Mislavo 4424 #2639 Posted June 17 Do tej tarczy?: Nie ta koperta, nie te wskazówki.Wysłane z mojego motorola edge 20 pro przy użyciu Tapatalka 0 /iloveussrwatches/ Share this post Link to post Share on other sites
rozga 11 #2640 Posted June 17 To ja może inaczej zapytam do tego mechanizmu i koperty powinna być taka tarcza i wskazówki? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Progfan_87 4595 #2641 Posted June 17 (edited) To akurat oryginał Edited June 17 by Progfan_87 0 𝑷𝒐𝒍𝒋𝒐𝒕/𝑺𝒆𝒌𝒐𝒏𝒅𝒂 - 𝑨𝒍𝒍 𝑺𝒕𝒆𝒆𝒍, 𝟐𝟏 𝒋𝒆𝒘𝒆𝒍𝒔, 𝟐𝟐 𝒋𝒆𝒘𝒆𝒍𝒔, 𝟐𝟗 𝒋𝒆𝒘𝒆𝒍𝒔, 𝟑𝟎 𝒋𝒆𝒘𝒆𝒍𝒔 Share this post Link to post Share on other sites
JustWalker 0 #2642 Posted June 23 (edited) Na olx widzę taki zegarek z papierami: Łucz z jakimiś papierami Czy to oryginał czy składak? Edited June 23 by JustWalker omyłkowo zadane jedno z pytań 0 Share this post Link to post Share on other sites
TomcioMiki 80285 #2643 Posted June 24 12 godzin temu, JustWalker napisał(-a): Na olx widzę taki zegarek z papierami: Łucz z jakimiś papierami Czy to oryginał czy składak? Wygląda na oryginalny, ale są tutaj lepsi ode mnie 🤗🤗🤗 0 Share this post Link to post Share on other sites
Progfan_87 4595 #2644 Posted June 26 Może i oryginalny ale napewno był używany bo już pozłota wytarta a cena oderwana od rzeczywistości. Nie zawracałbym sobie nim głowy 2 𝑷𝒐𝒍𝒋𝒐𝒕/𝑺𝒆𝒌𝒐𝒏𝒅𝒂 - 𝑨𝒍𝒍 𝑺𝒕𝒆𝒆𝒍, 𝟐𝟏 𝒋𝒆𝒘𝒆𝒍𝒔, 𝟐𝟐 𝒋𝒆𝒘𝒆𝒍𝒔, 𝟐𝟗 𝒋𝒆𝒘𝒆𝒍𝒔, 𝟑𝟎 𝒋𝒆𝒘𝒆𝒍𝒔 Share this post Link to post Share on other sites
TomcioMiki 80285 #2645 Posted June 26 2 minuty temu, Progfan_87 napisał(-a): Może i oryginalny ale napewno był używany bo już pozłota wytarta a cena oderwana od rzeczywistości. Nie zawracałbym sobie nim głowy Ok. 0 Share this post Link to post Share on other sites
rozga 11 #2646 Posted June 27 Takie coś mi się trafiło i nie mogę znaleźć podobnego w internecie, może ktoś coś podpowie na jego temat? 1 Share this post Link to post Share on other sites
Remi124 3797 #2647 Posted June 28 Poszukaj tam: https://mroatman.wixsite.com/watches-of-the-ussr/zaria?lightbox=dataItem-il7j6qcy 0 Remi Share this post Link to post Share on other sites
drobnypijaczek 4703 #2648 Posted June 28 (edited) @rozgaŁadna, jakbyś chciał sprzedać, to chętnie przygarnę. Edited June 28 by drobnypijaczek 0 Share this post Link to post Share on other sites
TomcioMiki 80285 #2649 Posted June 29 Czy wszystko jest tutaj Ok 🤔🤔🤔 0 Share this post Link to post Share on other sites
Progfan_87 4595 #2650 Posted June 29 Ori 1 𝑷𝒐𝒍𝒋𝒐𝒕/𝑺𝒆𝒌𝒐𝒏𝒅𝒂 - 𝑨𝒍𝒍 𝑺𝒕𝒆𝒆𝒍, 𝟐𝟏 𝒋𝒆𝒘𝒆𝒍𝒔, 𝟐𝟐 𝒋𝒆𝒘𝒆𝒍𝒔, 𝟐𝟗 𝒋𝒆𝒘𝒆𝒍𝒔, 𝟑𝟎 𝒋𝒆𝒘𝒆𝒍𝒔 Share this post Link to post Share on other sites