Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Voli

"RUSKIE" OKAZJE NA AUKCJACH - Okazje, unikaty, bardzo dobre stany na aukcjach

Rekomendowane odpowiedzi

RSS już dawno jest. Tylko nie raz nie zdążysz kliknąć w link a już jest po aukcji.Tym bardziej, że nie wiesz kiedy będą one wystawione.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przejrzałem, to co sprzedaje w komentarzach od Kupujących i faktycznie ceny są przystępne jak za sprawne zegarki, ale umówmy się, że jakichś hitów polsatu tam nie było, typu nie wiem: Sława lodówka za 35zł :)

Ot sprawne, niezłe zegarki w korzystnych cenach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podejrzewam ze ceny za jakis czas skocza do góry i beda porównywalne . By może chce sobie na poczatku wypracowac dobra marke bo na allegro jest stosunkowo od niedawna 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może tez tak być, że sprzedawca ma tych zegarków na pęczki i zależy mu na szybkiej i pewnej sprzedaży. Stąd kup teraz i dobre ceny. Ale tak jak zauważył etz jako takich białych kruków póki co nie było. Zresztą po takiej reklamie na forum podejrzewam, że zejdzie wszystko co tylko wystawi :)

Chyba, że faktycznie za jakiś czas ceny pójdą w górę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi się, że trochę poskładana...

Ale ładny stan :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiałem się właśnie że chyba coś z nią nie tak? Choć w google są takie. No ale po problemie bo już jej nie ma :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewności nie mam. Trochę mi nie pasuje złocona koperta do tego pierścienia. Może znawcy Rakiet powiedzą co i jak. Ale tak jak piszesz już po problemie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako dawca części całkiem spoko, ale żeby go wskrzesić to ciężka sprawa. Pamiętam jak ja ze swoim się mordowałem bo też miałem uszkodzone koło godzinowe. A tu jeszcze pusherów nie ma...

Pushery w tym chrono to niewielki problem-takie przyciski nowe z nierdzewki sa po $15 sztuka.Najbardziej mnie niepokoi to,ze stoper nie jest zresetowany (prawdopodobnie nie da się go zresetować) a to oznacza totalne spustoszenia w zegarku ,a najczęściej jest spowodowane wielokrotnym wciskaniem resetu przy uruchomionym stoperze.i to jest dla mnie usterka,która tego Poljota dyskwalifikuje.Poza tym to jest bardzo ciekawy egzemplarz z wczesnej produkcji i w dobrym stanie byłby perełką w każdej kolekcji.

0problem w tym zegarku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewności nie mam. Trochę mi nie pasuje złocona koperta do tego pierścienia.

Mam identyczną. 130 to IMO niezła cena w dzisiejszych czasach jak się patrzy po ile 24godzinne schodzą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Toważysze co sadzicie o tym zegarku ? po zastanowieniu stwierdzam ze chyba sie pospieszyłem z kupnem 

http://allegro.pl/kolekcjonerska-stara-pobieda15-kam-2-mosk-cccp-i3995200265.html

Wygląda przyzwoicie, Jedynie nie wiem czy wskazówki akurat od tego modelu, są koledzy, którzy to rozwieją. Nie moją rolą jest oceniać Twój zakup, ale sam raczej nie dał bym byle za Pobiedę. Jak poszukasz i poczekasz do na A idzie wyrwać podobne od 50 zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wg mnie jest ok. Puryści pewnie powiedzą, że koronka nie jest oryginalna, ale jest to element eksploatacyjny więc nie zwracam na to uwagi. Jeżeli masz zaufanego zegarmistrza to zanim zaczniesz się nią cieszyć daj mu do sprawdzenia, bo z tym sprzedającym różnie bywa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://m.allegro.pl/sygnal-zegarek-radziecki-60-te-lata-rzadkosc-i3992857952.html

Co sądzicie o autentyczności tego sygnała? Widać że raczej nie odnawiany ale czy tarcza nie była myta?

wydaje się ok, ale pewności nie mam. Zawsze możesz poprosić o jakieś lepsze fotki, jak komuś zależy na tym żeby sprzedać na pewno nie będzie robił problemów i coś podeśle :) Wtedy będzie można lepiej ocenić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Była cudna Rakieta 24h na allegro za 95zł i poszła chyba w 2 sekundy :P Przyznać się kto ją zwinął? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szybki jesteś :) I tak bym nie kupił bo kryzys finansowy, ale od samego patrzenia oczy się cieszyły. Piękna. Gratulacje!! :)

Edytowane przez Buczo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tej 24h też chyba nic nie brakowało... a cena..

http://allegro.pl/zegarek-nareczny-raketa-i3961999617.html

ale te 99 złotych to normalna cena jak za ten model i tyle powinien kosztować. ale niezdrowy popyt na ten model wywindowały ceny do tego poziomu co mamy obecnie. Zresztą moda na stere zegarki wróciła i potrwa jeszcze troszkę, później jak przeminie ceny zapewne spadną, wielu z moich znajomych zanabyło stare zegarki i się nimi teraz szczycą, ale to minie na 100% minie i wtedy spadnie popyt i odejdą z Alle wszysycy nabywcy którym w opisie każdy kit można wcisnąć !

KUPIĘ - TROCHĘ WOLNEGO CZASU ! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam taką, bardzo wdzięczny zegareczek. Pięknie się prezentuje i ma dużą linie. Cena na prawdę okazyjna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi