Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Voli

"RUSKIE" OKAZJE NA AUKCJACH - Okazje, unikaty, bardzo dobre stany na aukcjach

Rekomendowane odpowiedzi

Się dziwię że go Krzysiek nie kupił... 55g nigdy za wiele, a cena super jak za full oryginał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś wystawił z opcja wznowienia aukcji po sprzedaży i teraz już kilka osób kupiło ten zegarek. Była kiedyś taka sytuacja z chrono 3133.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe po co taka opcja? Jeżeli tak w tej sytuacji też było, to przysłowiowe "nie ma za co" byłoby na miejscu cecon  :mellow: -zresztą daj znać co się wydarzy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe po co taka opcja? Jeżeli tak w tej sytuacji też było, to przysłowiowe "nie ma za co" byłoby na miejscu cecon  :mellow: -zresztą daj znać co się wydarzy.

Jak to po co? Jeśli masz dużo jednakowych przedmiotów to po sprzedaży jednego aukcja wstawia się z kolejnym. Niestety niektórzy mylę tę opcję z automatycznym wystawieniem po zakończeniu aukcji w przypadku braku sprzedaży.

Edytowane przez kchrapek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze myślałem, że jak mam np. dwa jednakowe zegarki to wystawiam 2 szt., więc nadal nie rozumiem celu ponawiania  aukcji dla kolejnych sztuk -a jeżeli już jest taka opcja to powinna mieć zabezpieczenie w ustawieniach, żeby takich wpadek nie było.  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze myślałem, że jak mam np. dwa jednakowe zegarki to wystawiam 2 szt., więc nadal nie rozumiem celu ponawiania aukcji dla kolejnych sztuk -a jeżeli już jest taka opcja to powinna mieć zabezpieczenie w ustawieniach, żeby takich wpadek nie było.

Cena jest kształtowana często ilością dostępnych przedmiotów. Mając czegoś 2 szt. to nie ma znaczenia ile wystawisz, ale mając czegoś np. 100 szt. to lepiej wystawić po kilka niż wszystkie naraz.

Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze będzie;-)

Ciekawe po co taka opcja? Jeżeli tak w tej sytuacji też było, to przysłowiowe "nie ma za co" byłoby na miejscu cecon :mellow: -zresztą daj znać co się wydarzy.

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brawo ja !

Brawo Ty! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak mi się wydaje że tytuł tematu to okazje na aukcjach a nie jak na meranom kupić taniej ;)

Och pardon

Edit- żeby nie było, czy cena zostanie taka, obiecać nie mogę, ale może ktoś powalczy o Rodinę?

https://aukro.cz/ruske-automaty-rodina-a4313-6935225348

Edytowane przez cecon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak mi się wydaje że tytuł tematu to okazje na aukcjach a nie jak na meranom kupić taniej ;)

no to gdzie na ten temat porozmawiać, bo rozumiem, że nie tutaj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi