Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Voli

"RUSKIE" OKAZJE NA AUKCJACH - Okazje, unikaty, bardzo dobre stany na aukcjach

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Progfan_87 napisał(-a):

Jeszcze 1-2 lata temu na polskim rynku można było takiego wyrwać za 300-400zl. Pomimo że pojawiają się coraz rzadziej to jednak 600zl raczej okazją nie jest. Druga sprawa to do tego zestawu wskazówek był inny sekundnik. Dla porównania poniżej moje dwie niemal identyczne tarcze.

Dobrze, że mam swoje, dzięki Tobie :)

LOGO12 (Kopiowanie).png  KMZiZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uwaga na "tą panią" !!! 

Nie wysyła zakupionych przedmiotów 

Screenshot_2025-02-18-17-02-28-197_pl.tablica.jpg

Screenshot_2025-02-05-18-15-50-171_pl.tablica.jpg

IMG_20250212_125314.jpg

Edycja mod

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przydałoby się, żebyś wkleił link albo chociaż konkretne nr ogłoszeń, bo wklejone screeny ogłoszeń nie wskazują kim jest ta " pani"..

Edycja mod

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie - przypomnę tylko, że my tu nie wydajemy werdyktów i nie zastępujemy sądów. 

Piotrek  - Jak możesz to opisz sytuację jaśniej. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajna. Pojedzie do mnie. Dzięki.

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, kchrapek napisał(-a):

Nie idealna ale nie mam z tą tarczą. 

Dzięki Krzysiek :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na szczęście już mam! To bardzo fajna i niezbyt często widywana beczka. Szkoda trochę stanu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I to w pakiecie z Rodiną i Sławą NOS 😅 nawet jak na wałek ktoś się grubo zagalopował.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich - i jak zawsze wiem, że doświadczeni "gracze" tego forum są w stanie wspomóc wiedzą często większą, niż niejedna Wikipedia 😉

Mianowicie - kupiłem okazyjnie kilka Komandirskich, jako uszkodzone. Okazało się, że to nówki, I...mają się dobrze i chodzą idealnie. Obecnie przechodzą serwis.

Wśród nich jeden, który wydawał mi się jakimś kiczem, a okazuje się, że to chyba coś rzadkiego. Na zdjęciu zegarek w całości, i też dla lepszego oglądu sama tarczka. 

Dokopałem się tylko do informacji, że został zamówiony dla klubu hokejowego ITIL Kazań między 90' a 96' rokiem.

Jeśli ktoś wie więcej, bardzo proszę o pomoc, i więcej informacji.

PXL_20250318_092252064.jpg

Screenshot_20250305-181705~3.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wersji różnych zamawianych tarcz w kommandirskie są tysiące. Jeśli znajdź fanatyka rosyjskiego hokeja, to dostaniesz za niego więcej. Jeśli nie, to jest wart tyle, co każdy inny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tarcza z oznaczeniami jeszcze radzieckimi ale lata 90-te  to już wyciąganie starych zapasów byle coś złożyć.  Jest to jakaś tam okolicznościowa edycja ale bardziej traktuj jako ciekawostkę niż rzadkość. 

Edycja

Następnym razem poszukaj proszę odpowiedniego tematu w tym dziale. Tu ten temat nie powinien się znaleźć 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 18.02.2025 o 19:01, rk7000 napisał(-a):

Panowie - przypomnę tylko, że my tu nie wydajemy werdyktów i nie zastępujemy sądów. 

Piotrek  - Jak możesz to opisz sytuację jaśniej. 

To ja opiszę. Tego samego łucza kupiłem i ja. Allegro lokalnie, użytkownik Michał (siwy4901). Wystawia przez ogłoszenie, więc allegro nie pomoże oczywiście w odzyskiwaniu pieniędzy. Ale zablokować go też nie chcą, co jest dość żenujące. "Michał" więc hasa dalej. Po wpłacie najpierw milczy, potem pisze o problemach rodzinnych czy tam zdrowotnych, które opóźnią wysyłkę. Potem znów milczy. Naciskany obiecuje, że odda pieniądze. Mi oddał, na raty. Trwało to miesiąc i był dość mocno naciskany. W sumie mnie zdenerwował, a miałem chwilę, więc poszedłem na komisariat i mi poradzili, co mu napisać, jako podkładkę, jeśli chcę go zgłosić. Być może miał już takie przyjemności, bo po dwóch takich "wezwaniach" oddał w ratach co do złotówki. A, zanim zdążył oddać pozostałą (mniejszą) część kwoty, to znów wystawił ten sam zegarek.

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za przestrogę. Z ciekawości, co mu napisałeś? 

LOGO12 (Kopiowanie).png  KMZiZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
14 godzin temu, Walter_87 napisał(-a):

Dzięki za przestrogę. Z ciekawości, co mu napisałeś? 

WEZWANIE DO ZAPLATY (ZWROTU PIENIEDZY): dnia xxxxxxxxxxxx wzywam Pana xxxxxxxxxxxxx do zwrotu 150 zl na numer konta xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx. Pieniadze te zostaly wplacone Panu xxxxxxxxxxxxxxxx dnia xxxxxxxxx 2025 w zamian za zegarek marki Lucz wystawiony przez Pana xxxxxxxxxxxxx w serwisie allegro lokalnie. Zegarek nie zostal przez Pana xxxxxxxxxxxxxxxxxx wyslany do nabywcy. Wobec tego wzywam Pana do zwrotu calej kwoty, tj. 150 zlotych, na wyzej wymienione konto w terminie xxxxxxx 2025, do konca dnia. W razie braku wplaty podejme dalsze kroki w celu odzyskania tej sumy. Z powazaniem xxxxxxxxxxxxx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 16.04.2025 o 09:33, Marek Zegarek Marek napisał(-a):

Kupię taki zegarek lub w żółtej kopercie.

Screenshot_2025-04-16-06-08-48-367_com.brave.browser.jpg

Koronka nie jest Ori. Szukam w ładnym stanie bez ubytków i braków. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi