Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Voli

"RUSKIE" OKAZJE NA AUKCJACH - Okazje, unikaty, bardzo dobre stany na aukcjach

Rekomendowane odpowiedzi

W sprawie złotego łucza pisałem do sprzedającego proponując, że zapłacę około 30 zł za wysyłkę pobraniową z opcją sprawdzenia zawartości i resztę dopłacę listonoszowi, jednak pomimo upływu kilkudziesięciu godzin brak odzewu a ogłoszenie wisi. Wygląda na to, że szuka jelenia,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2628 H

Edycja

Zanim przyśle Ci zdjęcie to już ja ktoś kupi pewnie :)

Edytowane przez rk7000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2628 H

Edycja

Zanim przyśle Ci zdjęcie to już ja ktoś kupi pewnie :)

Racja. Nie zdążyłem nawet zapytać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak Krzysiek wkleja link to raczej jest marna szansa żeby to była lipa. W gajowym jest chyba pęknięte szkło na 5 delikatnie, a w opisie nie ma o tym słowa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kirowski z bardzo ładnym ringiem, nawet koronka oryginalna, tylko sekunda do wymianyhttp://allegro.pl/kirowskie-krab-bardzo-ladny-oryginal-sprawny-i6559464217.html#imglayer

Ja na chwilę obecną czekam na wysyłkę pobiedy, którą wylicytowałem 2.10.16 za 2,5 zł. Kasa dotarła 4.10 i do dzisiaj brak dostawy. Co ciekawe inny zegerak od tego sprzedającego, zakupiony też 2 października dotarł już do innego kupującego. Wiem, że kwota nie zadawala sprzedawcę ale tak czasem bywa. Ciekawe czy jednak zegarek dotrze.

Pełen szacun dla sprzedawcy. Zegarek dotarł i był bardzo dobrze zabezpieczony.

Edytowane przez franki72

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak Krzysiek wkleja link to raczej jest marna szansa żeby to była lipa. W gajowym jest chyba pęknięte szkło na 5 delikatnie, a w opisie nie ma o tym słowa.

Pytam z ciekawości bo werk bocian ok, ale nie widziałem jeszcze z taką tarcza :)

Edytowane przez Qba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W gajowym jest chyba pęknięte szkło na 5 delikatnie, a w opisie nie ma o tym słowa.

Słuchajcie, a czy koronka w tym gajowym nie powinna być inna? Taka ze ściętym stożkiem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytam z ciekawości bo werk bocian ok, ale nie widziałem jeszcze z taką tarcza :)

Miałem dwa identyczne tylko z ciemną tarczą, ale takiego samego wzoru. Nie widzę powodu żeby i jasnych nie było choć faktycznie nie widziałem do tej pory. Ale dużo jeszcze nie widziałem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki!.Obserwowałem był za 80, miła obniżka. To co tą sekundą bo niedługo przyjdzie? ;)

Po prostu nie jest oryginalna, przydałoby się wymienić. Tak samo tarczę, bo jest średnia. Prócz tego jest w całkiem niezłym stanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po prostu nie jest oryginalna, przydałoby się wymienić. Tak samo tarczę, bo jest średnia. Prócz tego jest w całkiem niezłym stanie.

W tym kontekście zabawne są opisy "Zegarek nigdy nie odnawiany". Nie przyjrzałem się uważnie, myślałem że tylko zaśniedziała, a tu faktycznie inny kształt.

A tu: kopernik od złotówki

Edytowane przez dopeman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kusi... ale ostatnio miałem dwie słabe akcje na olx i chyba się nie przełamię :-/

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

To ci pimogę w rozterkach: nieaktualne. Nie, nie ja wziąłem.

Wysłane z mojego LIVE2 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi