Louis Cypher 15743 #8126 Napisano 16 Lutego 2022 14 minut temu, goral_ napisał(-a): Koledzy lubią pudełka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1694 #8127 Napisano 16 Lutego 2022 cd 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15743 #8128 Napisano 16 Lutego 2022 Godzinę temu, goral_ napisał(-a): cd Dobra, ten 😎 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genovese_ 8857 #8129 Napisano 16 Lutego 2022 W dniu 15.02.2022 o 00:08, Burns napisał(-a): Dzięki za odpowiedź.Super, zrób proszę jeszcze zdjęcie zbiorcze wymienionych noży tak jak Mario się naumiał z wyrównaniem do czubka, tyłu rękojeści i początku krawędzi tnącej. Fajnie też jak opiszesz swoje spostrzeżenia odnośnie skoku jakości z tak drastycznym wzrostem ceny, gdzie to ma przełożenie a gdzie nie. Również między firmami, czyli powiedzmy kitajec tak dopieścił nóż za 5k jak hamerykanin za 10k, albo odwrotnie. Czyli gdzie to czuć a gdzie cena nadmuchana jest nazwiskiem, marką. 15 powiadasz - hahaha, może mam gdzieś jeszcze historię pw, tam ilość była zgoła inna, tak pi razy drzwi 3x mniej. 🤣😂 Nie wiem czy minął rok. 😀 5 noży które zakładałem na początku to stanowczo za mało.Potrzebowałem czasu aby to zrozumieć. W kwestii fotek jasne ,że będą.Natomiast jeżeli chodzi o porównywanie poszczególnych sztuk to trochę bezsensu bo praktycznie każdy z noży to inna bajka.Zresztą sam pomyśl , jak porównać OTF z folderem.Np. Spike Grind vs Svarn 2 ???.Na pewno Svarn 2 będzie bardziej spełniał warunki edc.Znowu Marfione to niesamowicie wykończone ostrze.Natomiast pod względem relacji cena jakość to uważam ,że ceny każdego są adekwatne choć najkorzystniej wypadają produkty Andre de Villers.Znowu Pohan Leu w sztuce, którą posiadam popełnił błąd nawiercając zbyt płytkie otwory w miejscu w którym jest zamontowany klips.W wyniku czego musiałem na koncówki śrubek nałożyć troszkę specjalnego kleju i je dokręcić ponieważ bez tego kleju co kilka dni nosząc nóż nawet w nerce klips stawał się luźny i miałem obawy ,że pogubię śrubki.😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20341 #8130 Napisano 16 Lutego 2022 Też się dołączam z pudełkiem. 😁 Pokaż kotku co masz w środku. Burnsa nie pytam bo on Pegasusa używa😁 Też się dołączam z pudełkiem. 😁 Pokaż kotku co masz w środku. Burnsa nie pytam bo on Pegasusa używa😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67256 #8131 Napisano 16 Lutego 2022 Subjugator? 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20341 #8132 Napisano 16 Lutego 2022 Nie, chociaż korci😀 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67256 #8133 Napisano 16 Lutego 2022 Pokazuj, bo skoczę do Marcina po Pegasusa. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4456 #8134 Napisano 16 Lutego 2022 (edytowane) 17 minut temu, loco50 napisał(-a): Pokaż kotku co masz w środku. Burnsa nie pytam bo on Pegasusa używa😁 Patrz to. Jak wiesz nie miałeś przyjemności przedstawić się z nazwiska, a wygranej nadal nie wysłałeś, żebym znał je listu przewozowego. Pegasus pokazuje mi że twoje nazwisko jest na N i 7 liter. Taka nowinka, ale przez Rodo więcej nie ujawnię, chyba, że to miejscowość, ale i tak Cię znajdziemy Edytowane 16 Lutego 2022 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20341 #8135 Napisano 16 Lutego 2022 O kurcze. Trzeba będzie się strzelać. A nazwisko to długie jak ch... u murzyna😁😁😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4456 #8136 Napisano 16 Lutego 2022 (edytowane) 10 minut temu, loco50 napisał(-a): O kurcze. Trzeba będzie się strzelać. A nazwisko to długie jak ch... u murzyna😁😁😁 walka wręcz na noże, nie będziemy wsi straszyć. Wyskakuj z zawartości pudełka Obstawiam tego pizdryka co ma pisar z 4 dziurami Edytowane 16 Lutego 2022 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67256 #8137 Napisano 16 Lutego 2022 4 dziury? Extra!!!😅 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20341 #8138 Napisano 16 Lutego 2022 No dobra. Ognia! 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67256 #8139 Napisano 16 Lutego 2022 Mogę szczerze...? 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20341 #8140 Napisano 16 Lutego 2022 Wal.Mysle,ze Ci się nie podoba. Ja też miałem pewne opory i długo się wahałem. Ale na żywo jest super. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67256 #8141 Napisano 16 Lutego 2022 Będzie dyplomatycznie, zostaje? 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20341 #8142 Napisano 16 Lutego 2022 Zostaje. Jest super wykonany, karbon gładki, mechanika jak zwykle w WE perfekcyjna. W ręce leży super. Powiem tak, może kontrowersyjnie-jeden z ciekawszych noży w mojej kolekcji. Poza tym po iluś tam nudnych i podobnych nożyków trzeba mieć też coś wyróżniającego się z tłumu😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67256 #8143 Napisano 16 Lutego 2022 Ta dupka taka mocno szeroka. Wolę szczuplejsze. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4456 #8144 Napisano 16 Lutego 2022 Przebiłeś Chimerę 🙃🙃🙃 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20341 #8145 Napisano 16 Lutego 2022 Zdjęcia nie oddają jego fakt, że kontrowersyjnej😁, urody. Na żywo zaj... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1331 #8146 Napisano 16 Lutego 2022 5 godzin temu, goral_ napisał(-a): cd Też mam takie pudełka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1694 #8147 Napisano 16 Lutego 2022 Teraz, Louis Cypher napisał(-a): Dobra, ten 😎 Zgadza się. Całkiem fajny pizdryk. Stal D2, na kulkowych, nieźle wykonany. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4456 #8148 Napisano 16 Lutego 2022 Godzinę temu, goral_ napisał(-a): Zgadza się. Całkiem fajny pizdryk. Stal D2, na kulkowych, nieźle wykonany. A tak coś więcej pełnym zdaniem skoro zapuściliście się na rejony pana P. Stronę z pudełka umiem odczytać i nawet paniemaju paruski. Marka, model, cena, skąd to się kupuje, udział chińskich rączek jest czy rodowity rusek ? @Loco50 Patrzę i patrzę i nadziwić się nie mogę. niby rekin, ale tu jest wszystko, taka wścieklizna jakby beczkę z amfą opróżnił 🤪szczególnie ten finger choil jakby na dwa fingery 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20341 #8149 Napisano 17 Lutego 2022 Ano dlatego, że rękojeść jest dość krótka i chłop z wielką łapą miałby problem. Ale chwyt z palcem do przodu od pivota jest pewny. To co mi się podoba w tym nożu to to, że w odróżnieniu od tych zetek i innych we z wyjebolitu jest ciężki. Trzymasz w łapie porządne narzędzie a nie pilnik do paznokci z damskiej torebki😁 Ano dlatego, że rękojeść jest dość krótka i chłop z wielką łapą miałby problem. Ale chwyt z palcem do przodu od pivota jest pewny. To co mi się podoba w tym nożu to to, że w odróżnieniu od tych zetek i innych we z wyjebolitu jest ciężki. Trzymasz w łapie porządne narzędzie a nie pilnik do paznokci z damskiej torebki😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1694 #8150 Napisano 17 Lutego 2022 Teraz, Burns napisał(-a): A tak coś więcej pełnym zdaniem skoro zapuściliście się na rejony pana P. Stronę z pudełka umiem odczytać i nawet paniemaju paruski. Marka, model, cena, skąd to się kupuje, udział chińskich rączek jest czy rodowity rusek ? Firma NOKS Rosja. W warszawie jest sklep i sprzedaż wysyłkowa. Cena tego ok 200 zł. www.wilkodaw.pl 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach