loco50 20649 #18626 Napisano Wtorek o 15:11 2 godziny temu, TomcioMiki napisał(-a): https://allegrolokalnie.pl/oferta/noz-skladany-kabar-dozier-hunter Co o tym sądzicie 🤔🤔🤔 Sądzimy, że to shit od jakiegoś Serhija🤣 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64733 #18627 Napisano Wtorek o 15:15 2 minuty temu, loco50 napisał(-a): Sądzimy, że to shit od jakiegoś Serhija🤣 Ale sporo tego ma, ciekaw jestem ile nieświadomych ludzi natnie 🤔🤔🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wahnik 3868 #18628 Napisano Wtorek o 16:17 A to moǰ, będzie na sprzedaż 0 pozdrawiam, Grzegorz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1355 #18629 Napisano Wtorek o 16:28 Noks Phantom 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4515 #18630 Napisano Wtorek o 19:18 (edytowane) 4 godziny temu, TomcioMiki napisał(-a): Ale sporo tego ma, ciekaw jestem ile nieświadomych ludzi natnie 🤔🤔🤔 Pisałem kilkanaście stron wcześniej, że niestety poznałem takich ludzi, którzy zachwycają się dosyć wiernymi podróbkami za -100zł za BM i Spyderco. Miałem te noże w ręce, pudełka tez widziałem, Noże bez posiadania oryginału są ciężkie do odróżnienia. Po prostu trzeba wiedzieć od którego sprzedawcy z Ali trzeba kupić. Takie noże pojawiły się niestety już i w tym wątku. Do brzegu, nie wiem czym jest Kabar - obstawiam podróbkę, po czym wnoszę ? Leżące w tle pudełka BM to chińskie podróbki, nie zgadza się użyty do produkcji niebieski papier i czcionka na białym tle - to na 100% podróby. @TomcioMikipowinieneś wiedzieć, że jak coś jest śmiesznie tanie na tym Świecie to z reguły jest to fake, chyba, że złodziej sprzedaje coś kradzionego. 3 godziny temu, Wahnik napisał(-a): A to moǰ, będzie na sprzedaż To ta llimitka (sprint run) w micarcie ? Widać, że mimo tego ostro używana. W dniu 3.09.2025 o 10:13, Burns napisał(-a): W opisie rękojeść to G10 W dotyku, jak pisałem przypomina micartę i niestety zachowuje się jak micarta. Dzisiaj coś odtłuszczałem w rowerze płynem w areozolu do tarcz hamulcowych w samochodzie i chwyciłem ten nóż przesuszona i suchą ręką od tego płynu, żeby odciąć trytytkę. Rękojeść odbarwiła się, odcisnęły się paluchy, coś się w nią wżarło. Dla przykładu G10 w spyderco military to nawet acetonem traktowałem bez wrażenia na nim, na jego G10. Może zasługa tego niebieskiego barwnika dla tej stali Spy27, ale generalnie cos nie teges... Udało mi się go doczyścić, ale nawet płyn do szyb potrafi zrobić na nim plamy. Edytowane Wtorek o 19:48 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wahnik 3868 #18631 Napisano Wtorek o 20:29 Godzinę temu, Burns napisał(-a): To ta llimitka (sprint run) w micarcie ? Widać, że mimo tego ostro używana. Nie odpowiem na to pytanie, nóż jest z drugiej ręki a ja nie jestem specjalistą... 0 pozdrawiam, Grzegorz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64733 #18632 Napisano Wtorek o 20:29 Godzinę temu, Burns napisał(-a): Pisałem kilkanaście stron wcześniej, że niestety poznałem takich ludzi, którzy zachwycają się dosyć wiernymi podróbkami za -100zł za BM i Spyderco. Miałem te noże w ręce, pudełka tez widziałem, Noże bez posiadania oryginału są ciężkie do odróżnienia. Po prostu trzeba wiedzieć od którego sprzedawcy z Ali trzeba kupić. Takie noże pojawiły się niestety już i w tym wątku. Do brzegu, nie wiem czym jest Kabar - obstawiam podróbkę, po czym wnoszę ? Leżące w tle pudełka BM to chińskie podróbki, nie zgadza się użyty do produkcji niebieski papier i czcionka na białym tle - to na 100% podróby. @TomcioMikipowinieneś wiedzieć, że jak coś jest śmiesznie tanie na tym Świecie to z reguły jest to fake, chyba, że złodziej sprzedaje coś kradzionego. To ta llimitka (sprint run) w micarcie ? Widać, że mimo tego ostro używana. W opisie rękojeść to G10 W dotyku, jak pisałem przypomina micartę i niestety zachowuje się jak micarta. Dzisiaj coś odtłuszczałem w rowerze płynem w areozolu do tarcz hamulcowych w samochodzie i chwyciłem ten nóż przesuszona i suchą ręką od tego płynu, żeby odciąć trytytkę. Rękojeść odbarwiła się, odcisnęły się paluchy, coś się w nią wżarło. Dla przykładu G10 w spyderco military to nawet acetonem traktowałem bez wrażenia na nim, na jego G10. Może zasługa tego niebieskiego barwnika dla tej stali Spy27, ale generalnie cos nie teges... Udało mi się go doczyścić, ale nawet płyn do szyb potrafi zrobić na nim plamy. Dzięki, ale zawsze warto podpytać 🤗🤗🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15790 #18633 Napisano 10 godzin temu Nóż do pasztetowej 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach