Pamiko 7362 #18701 Napisano 14 godzin temu 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 159 #18702 Napisano 13 godzin temu BF kusi żeby dorzucić coś do rotacji,no i wróciła chętka na PM2 w MagnaCut. Cena spoko, ale PM2 to taki nóż, na który chcę jeszcze chwilę poczekać, może w '26 wskoczy jakiś nowy i fajny(stal albo gatki) PM2. Coś mnie ciągnie do Terzuoli od Foxa odkąd loco50 wrzucił foty swoich. To jeden z tych noży budzących emocje, u mnie uczucie rodziło się dość długo, ale teraz po prostu podoba mi się, i to bardzo. A może coś innego do tych nożyków poniżej? Brakuje tu RATa jedynki, bo kolega pracuje nad ostrzem, i to właśnie jego miałby głównie zastępować ten nowy (a docelowo PM2). 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15912 #18703 Napisano 8 godzin temu (edytowane) IIIE Quixotic Edytowane 8 godzin temu przez Louis Cypher 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pamiko 7362 #18704 Napisano 5 godzin temu 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genovese_ 9490 #18705 Napisano 1 godzinę temu JH A15 : 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach