Mateo 8664 #14126 Napisano 1 Marca 2023 Godzinę temu, pisar napisał(-a): Pokaż plis tą piękność z drugiej strony. 🤩 Proszę bardzo... piękność 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1348 #14127 Napisano 1 Marca 2023 Niektóre noże jak są złożone lepiej wyglądają jak rozłożone. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6583 #14128 Napisano 1 Marca 2023 Koledzy, podpowiedzcie proszę: - nieduży - gent's knife, - otwieranie "fliper" (chyba tak to się nazywa), bo nie kółek, dziura, ani dysk - do 1k - fajny 😉 Z góry dziękuję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 8267 #14129 Napisano 1 Marca 2023 2 minuty temu, szuwi napisał(-a): Koledzy, podpowiedzcie proszę: - nieduży - gent's knife, - otwieranie "fliper" (chyba tak to się nazywa), bo nie kółek, dziura, ani dysk - do 1k - fajny 😉 Z góry dziękuję. Boker Urban Traper Ti lub mniejszy Urban Traper Petite Ti. 1 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikas 8415 #14130 Napisano 1 Marca 2023 Koledzy, podpowiedzcie proszę: - nieduży - gent's knife, - otwieranie "fliper" (chyba tak to się nazywa), bo nie kółek, dziura, ani dysk - do 1k - fajny Z góry dziękuję. Jak chcesz oddam po aliexpresowych kosztach Kizera Noble. Nówka, otworzył jedną paczkę. Full tytan i s35vn na głowni. Dla mnie jednak za mały i za lekki, a mam wielkie łapy 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6583 #14131 Napisano 1 Marca 2023 (edytowane) 18 minut temu, Przemek84 napisał(-a): Boker Urban Traper Ti lub mniejszy Urban Traper Petite Ti. Ciekawe, dziękuję. Petite chyba za mały. Edit - cocobolo bardziej mi pasuje niż z dziurami. 15 minut temu, Mikas napisał(-a): Jak chcesz oddam po aliexpresowych kosztach Kizera Noble. Nówka, otworzył jedną paczkę. Full tytan i s35vn na głowni. Dla mnie jednak za mały i za lekki, a mam wielkie łapy Jakoś chyba za mało "dżentelmeński"... Edytowane 1 Marca 2023 przez szuwi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikas 8415 #14132 Napisano 1 Marca 2023 Ok. A gdyby ktoś miał ochotę na nobla:) to cenię go 300 taniej niż kolba:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pamiko 7210 #14133 Napisano 1 Marca 2023 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1348 #14134 Napisano 1 Marca 2023 43 minuty temu, szuwi napisał(-a): Koledzy, podpowiedzcie proszę: - nieduży - gent's knife, - otwieranie "fliper" (chyba tak to się nazywa), bo nie kółek, dziura, ani dysk - do 1k - fajny 😉 Z góry dziękuję. Civivi Plethiros Copper Teraz, mirek 1969 napisał(-a): Civivi Plethiros Copper Teraz, mirek 1969 napisał(-a): Civivi Plethiros Copper Fota z neta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20457 #14135 Napisano 1 Marca 2023 45 minut temu, szuwi napisał(-a): Koledzy, podpowiedzcie proszę: - nieduży - gent's knife, - otwieranie "fliper" (chyba tak to się nazywa), bo nie kółek, dziura, ani dysk - do 1k - fajny 😉 Z góry dziękuję. Jak ma to być nożyk dżentelmeński to Civivi Savant. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
void 176 #14136 Napisano 1 Marca 2023 Cytat Civivi Savant Ładny, zwłaszcza że dostępny z drewnianymi okładkami. Ja dorzucę polski projekt - Real Steel Metamorph. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6583 #14137 Napisano 1 Marca 2023 15 minut temu, mirek 1969 napisał(-a): Civivi Plethiros Copper Fota z neta Dzięki, ale za mało lalusiowaty 😉 16 minut temu, loco50 napisał(-a): Jak ma to być nożyk dżentelmeński to Civivi Savant. O! Ten fajny! A jak jakościowo w porównaniu z Bokerem Traperem? 14 minut temu, void napisał(-a): Ładny, zwłaszcza że dostępny z drewnianymi okładkami. Ja dorzucę polski projekt - Real Steel Metamorph. Też fajny - dziękuję! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pioters 767 #14138 Napisano 1 Marca 2023 GiantMouse ACE np Sonoma lub Jutland 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20457 #14139 Napisano 1 Marca 2023 1 godzinę temu, szuwi napisał(-a): Dzięki, ale za mało lalusiowaty 😉 O! Ten fajny! A jak jakościowo w porównaniu z Bokerem Traperem? Też fajny - dziękuję! Moim zdaniem mocniejsza konstrukcja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15760 #14140 Napisano 1 Marca 2023 (edytowane) Recon 1 Tanto. To jeden z moich noży pracujących. Twarda sztuka... 3 godziny temu, szuwi napisał(-a): Koledzy, podpowiedzcie proszę: - nieduży - gent's knife, - otwieranie "fliper" (chyba tak to się nazywa), bo nie kółek, dziura, ani dysk - do 1k - fajny 😉 Z góry dziękuję. Nie jest to klasyczny garniturowiec ale klasy i smaku nie sposób mu odmówić Slip joint od Bökera. https://www.militaria.pl/boker/noz_skladany_boker_solingen_boxer_edc_brown_111029_t_p1013416.xml A jak ten? Mam i chwalę sobie. Niewielki, poręczny i świetnie się prezentuje na żywo... https://cqb.pl/knife-quixotic-bronzeblack-titanium-we21016-p-12978.html Edytowane 1 Marca 2023 przez Louis Cypher 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ecipeci 2905 #14141 Napisano 1 Marca 2023 pierwszy OTF w drodze - zobaczymy co to za cudo... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15760 #14142 Napisano 1 Marca 2023 11 minut temu, ecipeci napisał(-a): pierwszy OTF w drodze - zobaczymy co to za cudo... Ja się nie przekonałem. Jeśli automat, to wolę OTS. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4351 #14143 Napisano 1 Marca 2023 4 godziny temu, szuwi napisał(-a): Koledzy, podpowiedzcie proszę: - nieduży - gent's knife, - otwieranie "fliper" (chyba tak to się nazywa), bo nie kółek, dziura, ani dysk - do 1k - fajny 😉 Z góry dziękuję. OHO zaczyna się niebezpieczna droga 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #14144 Napisano 2 Marca 2023 Na wylocie, stan jak nowy. Przeciął kartkę. 270zł z ship. Kizer begleiter fixed d2 https://heinnie.com/kizer-begleiter-micarta-black/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6583 #14145 Napisano 2 Marca 2023 7 godzin temu, Louis Cypher napisał(-a): Recon 1 Tanto. To jeden z moich noży pracujących. Twarda sztuka... Nie jest to klasyczny garniturowiec ale klasy i smaku nie sposób mu odmówić Slip joint od Bökera. https://www.militaria.pl/boker/noz_skladany_boker_solingen_boxer_edc_brown_111029_t_p1013416.xml A jak ten? Mam i chwalę sobie. Niewielki, poręczny i świetnie się prezentuje na żywo... https://cqb.pl/knife-quixotic-bronzeblack-titanium-we21016-p-12978.html Dziękuję, ale wcześniej pokazany UT, Savant i RS bardziej mi pasują na "garniturowca" 6 godzin temu, pisar napisał(-a): OHO zaczyna się niebezpieczna droga Nie... już po niej kilka kroków zrobiłem i wiem, że dla mnie to coś innego iż zegarki 8 godzin temu, Pioters napisał(-a): GiantMouse ACE np Sonoma lub Jutland Dziękuję, ale wizualnie boker Traper i Savant bardziej mi pasują. 8 godzin temu, loco50 napisał(-a): Moim zdaniem mocniejsza konstrukcja Dzięki! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20457 #14146 Napisano 2 Marca 2023 11 godzin temu, szuwi napisał(-a): Koledzy, podpowiedzcie proszę: - nieduży - gent's knife, - otwieranie "fliper" (chyba tak to się nazywa), bo nie kółek, dziura, ani dysk - do 1k - fajny 😉 Z góry dziękuję. Zerknij jeszcze na Viper Orso a zwłaszcza Orso II. Bardzo dobre materiały, przyzwoita cena, piękna klasyczna linia, rozmiar idealny do kieszeni. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RysiekOchodzki 1839 #14147 Napisano 2 Marca 2023 Panowie, gdyby ktoś szukał Osborna, to mam na zbyciu praktycznie nówkę. Z ceną się dogadamy 🙂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4351 #14148 Napisano 2 Marca 2023 13 godzin temu, szuwi napisał(-a): Koledzy, podpowiedzcie proszę: - nieduży - gent's knife, - otwieranie "fliper" (chyba tak to się nazywa), bo nie kółek, dziura, ani dysk - do 1k - fajny 😉 Z góry dziękuję. Nie spełnia warunku gent's ale zajefajny jest 4 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20457 #14149 Napisano 2 Marca 2023 Kiedyś o nim myślałem tylko chyba małowaty? I chyba już ciężko dostać? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4351 #14150 Napisano 2 Marca 2023 1 minutę temu, loco50 napisał(-a): Kiedyś o nim myślałem tylko chyba małowaty? I chyba już ciężko dostać? No mały ale pierwsze kryterium kolegi to było "niemały" Nóż jest świetny i polecam go każdemu 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach